- 20 Mart 2008
- 140.778
- 211.355
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günayyydınnnGünaydınlar hanımlar
stres yok bence harika bir eksi ile geliceksinGünaydın dostlarııım. Nasılsınız? Cumaya az kalmanın getirdiği bir gerginlik var üzerimde. Düzelicez inşallah.
Ortaam harikasın19 temmuz
Adım 11254
Leslie 3 mil 45 dk
Toplam puan 11254+450
11.704
Yanlışsa düzeltebilirsiniz kızlar
Kahvaltı 10:30
2 köz kapya biber
2dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
1 yemek kaşığı kadar kıymalı yumurta
1 bardak çay
Ara 15:00 1 top sütlü dondurma külahı yemedim
Akşam 18:00 1 tabak etli taze fasülye
1 kase yoğurt
3 litre su
Zipzip- Kinoalihatun _ASTRAL_ DeryaOnDiet
Gümaydınlargünayyydınnn
Menünü göremedim. Neler yaptın yaz da rakibimizi görelimBir kac tur leslie mi ben 11dk karin hareketleri yaptim, 2 dk kol. Bir de adimlar simdilik bu kadar
Saol canımcanım 11254 adim 1125 puan
450 puan leslie
toplam puanin 1575 puan
harika bir sayi
haydi bakalım cumaya bence super sayi gelecek
kuzum sporun var mi yada gormemis olabilirim
hosgeldiniz
anladım hic sorun degil once yeterki iyi olalım spor sonra
afiyet olsun
CanımsınnnnOrtaam harikasın
İyi abla yavaş yavaş gidiyor sen nasılsın nasıl gidiyorDiyet nasıl gidiyor hanımlar cumayada az kaldı bol eksili olsun
stres yok bence harika bir eksi ile geliceksinGünaydın dostlarııım. Nasılsınız? Cumaya az kalmanın getirdiği bir gerginlik var üzerimde. Düzelicez inşallah.
rica ederim ne demekSaol canım
Canımsınnnn
Güzel gidiyor. Cumaya iyi bir eksi gelecek gibiDiyet nasıl gidiyor hanımlar cumayada az kaldı bol eksili olsun
harikaaa tam da bu rakibimizin yakasıni bırakmayacağızMenünü göremedim. Neler yaptın yaz da rakibimizi görelim
Bugün daha iyiyim. Puanlarımız göz doldursun
O iş bende kaptanımharikaaa tam da bu rakibimizin yakasıni bırakmayacağız
Bende iyyim sağol,olsun yavaş olsun bizim olsun gider nasılsa canısıİyi abla yavaş yavaş gidiyor sen nasılsın nasıl gidiyor
Süper hadi bakalım bol eksili cumalar olsunGüzel gidiyor. Cumaya iyi bir eksi gelecek gibi
Hepimiz eksi gelelimstres yok bence harika bir eksi ile geliceksin
yok canim ben kaptan degilimO iş bende kaptanım
Mutlu gunler canimMutlu günler
Hepsi değil canim dunde 3 tanesini cevaplamıştimkaptanim bunlar tüm paylasilan menuler mi
Günaydın canimGünaydın dostlarııım. Nasılsınız? Cumaya az kalmanın getirdiği bir gerginlik var üzerimde. Düzelicez inşallah.