Allah kalbine ferahlık sıkıntılarını halletmende kolaylık versin canımKizlar zor günler geçiriyorum. Gelemiyorum üzgünüm.
Allah zihin açıklığı versin canımYok hayir canim evdeyim hatta Ankaraya döndüm de sinava 2 hafta kaldi biraz sinav konularina bakacağım
Sağlık önemli canım önce iyi ol ki sorunlarınıda sağlıklı düşünerek çözebilesinHastalık benim için çok arka planda.ateşim düştü burnum akıyor ve hapsiriyorum. Sorunlar çok farklı sanki beynim uyuştu.
Canım Rabbım şifa versin diğer sıkıntılarına da yoluna ışık tutsun kolayca çözersin inşallahKizlar zor günler geçiriyorum. Gelemiyorum üzgünüm.
Geçmiş olsun Allah şifa versin canım yine arttı bu meret bizde de herkes hasta ben temasli merakla 5 gün geçmesini bekliyorum olmam inşallah olsakta kolayca geçip gitsin dikkat et.kendjne sirkeli su.ic boğazını yumuşatırTeşekkür ederim canım benim Vitamin takviyesi alıyorum d vitamini c vitamini çinko kara mürver polen andız pekmezi ayva yapraklı karanfilli ıhlamur çayı ve doktorun verdiği ilaçlar bugün daha iyi gibiyim ama öksürük çok sıkıştırıyor bugün az daha hastanelik oluyordum nefesimi sıkıştırdı öksürük nöbet gibi iki kere geldi neyseki şimdi geçti
Süpersin kaptanım yarın avantaj kesin bizde16 temmuz menüm
Kahvaltı:10.00
1 yumurta
Kk beyaz peynir
1ck bal
4 zeytin
2 dilim ekmek
Aksam:17.00
1kepçe mercimek çorbası
4yk kabak yemeği
Yogurt
Su:3 litre
Spor:8445 adımEki Görüntüle 3098475
Zipzip- Cordelia
Rabbim şifa versin KaptanımHastalık benim için çok arka planda.ateşim düştü burnum akıyor ve hapsiriyorum. Sorunlar çok farklı sanki beynim uyuştu.
Rabbim gittiği yerde iyilerle karşilastirsin inşallahBuralar o kadar isinmadi henuz. Bu mevsimde camlar kapali uyumazdik . Aksam balkonda usuyoruz bile
Sabah kotuydu ama simdi hareket ettikce isindi canim
Biliyor ev yok. Kiracilar ciksa pahali oldugundan kimse cikmiyor . Arkadas bize yakin ev almisti krexiyi odeyemediler hayat sartlari cok degisti alim gucu dibe vurunca evi satti, kiralik bulamadi baska bir yerden daha makul ev aldi . Sabah tasindilar cok uzgundu okul vs de degisti tabi. Allah kolaylik versin herkrse
Sevgili kaptanımKinoalihatun
hllgkchl
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özel mesaj ile fotografli ve nikli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Cordelia
Elhan
@North River
@HanimKelesimiGetir
@Kmsl Hnd
@busra ytez
60kiloyum
sara_28
@fesang
pastelfit
@Tutku44