- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
İyiyim ortaaaaammm sen nasılsın 1,5 ay sonra inşallah yine yarın başlıyorum yedim yedim geldim sen neler yaptınSelamlar
Nasilsin ortaaam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim ortaaaaammm sen nasılsın 1,5 ay sonra inşallah yine yarın başlıyorum yedim yedim geldim sen neler yaptınSelamlar
Nasilsin ortaaam
Beraber başlıyoruz o zamanİyiyim ortaaaaammm sen nasılsın 1,5 ay sonra inşallah yine yarın başlıyorum yedim yedim geldim sen neler yaptın
Aynen canım başlıyoruzBeraber başlıyoruz o zaman
Güzel geçti tatil. İstirahat modundayım bugün
Herkese selam günaydın zipzipim
Günaydınlar herkese
Günaydın fıstıklar
Bugün tartıya bir çıktım… çıkmaz olaydım, görmez olaydım duygusal yeme ataklarımdan kurtulmam lazım, mutsuz olduğum zamanlarda mutfaktan uzak durmayı öğrenmem gerekiyor artık. Tabi birde psikolojik olarak dipte olduğum için adetim gecikti 1 hafta kadar neyse artık, bugün çocuğuma sözüm var, onun gönlünü yapacağım ama yarın itibariyle şekersiz 21 gün ile başlıyorum. Çok uzadı bu döngü, sil baştan başlamaktan çok sıkıldım artık. Kendime 3 ay veriyorum. Ekim 15te 60lı kilolarda olmayı hedefleyerek yarın tartımı paylaşacağım
Selamlar
Biz de bayramı bitirdik döndük. Yarın başlıyorduk değil mi? En çok kilo alana ne hediye vardı Zipzip-
Gunaydin kizlar
Yarin basliyoruz yeniden aldigimiz tum artilari verip hedefimize ulasacagiz
Cumartesi sabah dönüyorum Ankaraya 2 gun daha cok yogun olacagim sonrasinda aranızdayim inşallah
Bende son haftada biraz kilo almis olabilirim
Yedim ama 30 tane degilİnşallah kaptanım hayırlısı ile gel kaptanım
Baklava yedin mi canım
Cok gecmis olsun canimZipzip- grip bademcik iltihabı vs var.her tarafım ağrıyor. Ben bu hafta MasterFit e girmeyeyim kuzum
Cordişim sabah bismillah dedim tartilmadim ama 1o kilo aldigimi düşünüyorum çünküYarın diyete başlıyoruz
Çok geçmiş olsun cnmZipzip- grip bademcik iltihabı vs var.her tarafım ağrıyor. Ben bu hafta MasterFit e girmeyeyim kuzum
29 taneYedim ama 30 tane degil
Selam canimSelam kızlar şükür bayramida bitirdik artık hedefe ulaşmak için önümüzde hiç bir bahane kalmadı
Yok bu sene o kadar yemedim29 tane
Olsun vereceğiz. Ben de korkunç durumdayım ama başaracağız.Cordişim sabah bismillah dedim tartilmadim ama 1o kilo aldigimi düşünüyorum çünkü
Selam canım aynen.Selam kızlar şükür bayramida bitirdik artık hedefe ulaşmak için önümüzde hiç bir bahane kalmadı
Sagol kuzum.Çok geçmiş olsun cnm
Geçmiş olsun tatlım rabbim şifa versinZipzip- grip bademcik iltihabı vs var.her tarafım ağrıyor. Ben bu hafta MasterFit e girmeyeyim kuzum