- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
İyi geceler canımIyi geceler kizlar
Telefonu birakip dinlenecegim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler canımIyi geceler kizlar
Telefonu birakip dinlenecegim
Çok geçmiş olsun canım nolduAteşim 38.5 oldu.
Katılabilirsin tabi ki canim.hosgeldin ilk sayfadaki kuralları okuyarak formu doldura bilir misinMerhabalar kızlar ben de aranıza katılabilir miyim acaba
Yaa cok gecmis olsun canimAteşim 38.5 oldu.
Çok geçmiş olsun kaptanım. Doktora gittin mi? Tedbirini al mutlaka, test yaptır istersen. Benzetmek gibi olmasın ama tanıdığım birçok kişi boğaz ağrısı, ses kısıklığıyla doktora gitti covid pozitif teşhisiyle geri döndüZipzip- grip bademcik iltihabı vs var.her tarafım ağrıyor. Ben bu hafta MasterFit e girmeyeyim kuzum
Kaptanım bu nasıl bir saatir yahu güne aymak için güneşi mi selamlıyorsunGünaydın kızlar
Zipzip- günaydınnnnnn, ben bayramda kilo alıp geldim çok üzgünüm bu konuda güncel kilomu da yaziim sabah tartıldım 75,5 kg ama bu kriz beni daha çok teşvik etti. İnada bindim arkadaşlar vercez bu kiloları.Evett bayram ve tatil derken artik Masterfite dönme zamani geldi
Yarin bildirimlerinizi bekliyorum kizlar
❤Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )
Kizlar yarin bildirimlerinizi fotoğrafli ve nikli olarak en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Bildirimlerinizde hangi takima dahil olmak isterseniz belirtmeyi unutmayin
Not:kirmizi ve mavi renkler Kaptan secimleri sonrasında belli olacak....
Cordelia
@Elhan
@North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@Kmsl Hnd
@busra ytez
@60kiloyum
@sara_28
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@pastelfit
@Tutku44
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
@gezegenfeza
Hallederiz
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@sandriyon
@She-Raa
@_ASTRAL_
@Migim
@Chedarice
erenmothers
@Kendinin en iyi hali ol
@19Temmuzda69um
@minerva1988
Hedef60kgolmak
@kackaloribu
@balpamuk
@Beklenen2
@Mehfam
B Bmsh
@karamelllim
@UcurtmaAvcisii
@hllgkchl
@Bar_na
@nnurc
@pikapi
@Birevet
@Ayyulduz
@aypare ackerman
bestnur
@Pes etme
@zeyneppk
Geçmiş olsunnn havalar çok dengesiz gerçekten hasta olmamak mucize.Zipzip- grip bademcik iltihabı vs var.her tarafım ağrıyor. Ben bu hafta MasterFit e girmeyeyim kuzum
6 da uyanıyorum canim ama gece yorgunluktan 11 gibi uyuyorumKaptanım bu nasıl bir saatir yahu güne aymak için güneşi mi selamlıyorsun
Günaydın canim, hepimiz bir miktar kilo aldik bundn sonra vereceğiz insallhZipzip- günaydınnnnnn, ben bayramda kilo alıp geldim çok üzgünüm bu konuda güncel kilomu da yaziim sabah tartıldım 75,5 kg ama bu kriz beni daha çok teşvik etti. İnada bindim arkadaşlar vercez bu kiloları.
Kirmizi ve mavi secimler sonrasi belli olacakZipzip- inşallah kaptanımmm. ben kırmızı takımda olmak istiyorummmm onu da yazmamız gerekiyordu galiba.
Kg 75,5
Kilo alma sebebi Aşırı İştah
Haftaya kadar vermek istediğim kilo 1,5 kg
Uyguladığım metod IF yani Aralıklı Oruç,
Bir yaşam tarzı olarak 3 beyazdan kaçınmaya bol su içmeye çalışıyorum henüz tam olarak hayatıma adapte edemesem de deniyorum. Diğer arkadaşlara başarılar dilerim
Cogu odemdir canim pazartesiye guzel eksi görürsünEki Görüntüle 3097557 gece 12de cok canimz istedi diye şiş ciger yersek sabahda boyle olur iste oysaki dun tartildim 60.200dum
Açıkçası bu ayın sonuna kadar 8000 zor çünkü akşamları kpssye bakıyorum gündüz de oturarak çalışıyorum. Ama şimdi düşünüyorum da öğle aralarımda yürüyüp en azından 8000 yapmaya çalışırım. Sonuçta emeksiz olmuyor :) Günlük yiyeceklerimi şimdiden mi yazmam gerek, yoksa akşam tüm yedimi mi paylaşayım ?Kirmizi ve mavi secimler sonrasi belli olacak
Masterfitte menu yazmak zorunlu ve 8000 adım atabilecek misin
Akşamları paylasabilirsin canimAçıkçası bu ayın sonuna kadar 8000 zor çünkü akşamları kpssye bakıyorum gündüz de oturarak çalışıyorum. Ama şimdi düşünüyorum da öğle aralarımda yürüyüp en azından 8000 yapmaya çalışırım. Sonuçta emeksiz olmuyor :) Günlük yiyeceklerimi şimdiden mi yazmam gerek, yoksa akşam tüm yedimi mi paylaşayım ?
Tekrardan baslangicin hayirli olsun canim Masterfit e ekledimEvett ben paylaşayım tartı fotoğrafımı. Tatilden önce 80 küsürü görmüştüm ama hatırlamıyorum, buraya da işlememişim
Eki Görüntüle 3097564
Haftada 1 kilo verdirip 5 kilo aldıran bünyeme ve gırtlağıma selam edip mücadeleye başlıyorum Zipzip- Cordelia Masterfit
Teşekkür ederim kaptanım. Hayırlı uğurlu olsun inşallahTekrardan baslangicin hayirli olsun canim Masterfit e ekledim
Tamamdır ben akşamları atarım ay çok heyecanlandım 2-3 haftadır buralardayım ama ancak yarışa girebildim bayram filan derkenAkşamları paylasabilirsin canim
O zaman ekledim masterfite rengin gun icinde belli olur mavi ya da kırmızı
Günaydın canımGünaydın kızlar