- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
İyi geceler geçmiş olsun canımHayırlı geceler hanımlar .ben çok fena bir şekilde şifayı kaptım biraz kendimi iyi hissedene kadar kaptanım senden müsade istiyorum valla yatak döşek yatıyorum Zipzip-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler geçmiş olsun canımHayırlı geceler hanımlar .ben çok fena bir şekilde şifayı kaptım biraz kendimi iyi hissedene kadar kaptanım senden müsade istiyorum valla yatak döşek yatıyorum Zipzip-
Çok geçmiş olsun canım hayırlı gecelerHayırlı geceler hanımlar .ben çok fena bir şekilde şifayı kaptım biraz kendimi iyi hissedene kadar kaptanım senden müsade istiyorum valla yatak döşek yatıyorum Zipzip-
İyi bayramlar canımSlm kızlar iyi bayramlar herkese tekrar iyi geceler hiç giremedim eşimin memleketine geldik bayramlar seyran dikkat etmeye çalışıyorum ama bakalım eve gidince belli olur kaptanım ben haftasonu ancak evde.oluyorum c.tesi yada pazar sabah tarti atsam bu defalık olmaz mı Cordelia Zipzip- şehir dışındayım yada sonraki haftaya masterfit devam ederim inşallah
Ben hiç cheesecake ne yaptım ne yedim desem
Aynennn gecmis dogum gunun kutlu olsun.Evet canim ayni gun kardesinin de dogum günüydu oyle demistin
İyi bayramlar 7 gun sonra
Cok gecmis olsun canimHayırlı geceler hanımlar .ben çok fena bir şekilde şifayı kaptım biraz kendimi iyi hissedene kadar kaptanım senden müsade istiyorum valla yatak döşek yatıyorum Zipzip-
Iyi bayramlar canimSlm kızlar iyi bayramlar herkese tekrar iyi geceler hiç giremedim eşimin memleketine geldik bayramlar seyran dikkat etmeye çalışıyorum ama bakalım eve gidince belli olur kaptanım ben haftasonu ancak evde.oluyorum c.tesi yada pazar sabah tarti atsam bu defalık olmaz mı Cordelia Zipzip- şehir dışındayım yada sonraki haftaya masterfit devam ederim inşallah
Teşekkür ederim canimAynennn gecmis dogum gunun kutlu olsun.
Günaydın canım.Günaydın kizlar
Çok geçmiş olsun kuzum.Kızlar selamlar. Öncelikle hepinizin geçmiş bayramınızı kutluyorum. Çok kötü zamanlar geçirdik… Eşimin abisi kalp krizi geçirdi bayramdan hemen önce. Bayram, tatil silindi gitti gözümüzden. Bugün çıkacak inşallah hastaneden ama çok korkuttu bizi. Allah tüm hastalara şifa versin çok zor çok. Gencecik adam kayıp gidiyordu elimizden.
sağolasın canım benim.Çok geçmiş olsun kuzum.
Günaydın kaptanimGünaydın
Cook gecmis olsun canimKızlar selamlar. Öncelikle hepinizin geçmiş bayramınızı kutluyorum. Çok kötü zamanlar geçirdik… Eşimin abisi kalp krizi geçirdi bayramdan hemen önce. Bayram, tatil silindi gitti gözümüzden. Bugün çıkacak inşallah hastaneden ama çok korkuttu bizi. Allah tüm hastalara şifa versin çok zor çok. Gencecik adam kayıp gidiyordu elimizden.
Günaydın canimKızlar günaydın Ben bu sabah tartıya çıkmadım korktum valla tam bayram dönüşü eşimin memleketine gittik önümden tabak eksik olmadı neyse olsun toparlıcam inşallah şu 2 hafta kpss ye baktığım için çok spor filan yapamam ama ağustosla birlikte uçuşa geçeceğim
Teşekkür ederim kuzum.Cook gecmis olsun canim
Allah razı olsun canımÇok geçmiş olsun canım hayırlı geceler
Çok sağol canımİyi geceler geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canımCok gecmis olsun canim
Iyi bayramlar canim
Olur canim bu hafta yesile ekleriz olmazsa