- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Günaydın canimGünaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canimGünaydın
Günaydın canısı,yok 2 filan aldım dikakt etttim gene,akşamları affetmedim hiç genelde dıardaydık hep yemek ve tatlı götürdüm.Neden kuzu
Tatil sonrası bakarsınnn
tamammm favori de belirleriz
Günaydın bebeklerrr
Tamam cnm
Nickinin yanında 7 temmuzda küçük beden yazıyor ya dedim olabilir
Doğumgünün kutlu olsun tatlım nice mutlu yaşlara sevdiklerinle
Günaydın ablacım
1 haftada 3e yakın mı
Olsun kastan almışsın
Vücut dengeye oturur elbet no problem
Olur neden olmasın canısı,bende olmaz uğraşamam o kadar herhaldeTeşekkür ederim ablacım
Bizim de karın baklavalırımız olur mu bir gün
Günaydınlar kuzum hoş buldum sağolBelki canim daha 1 yillari dolmadi
Günaydın kaptanim
Yok canim site haber vermiyor
Sen daha once söylemiştin 7 temmuz oldugunu
Gunaydin hosgeldin ablacim
Çok teşekkürler sağol,daha net oturmadı vakti varmış zaten.Hayirli olsun canim. Eminim ki cok daha guzel olmussundur
Ay 300 gr gitmiş bileTamamdir canim
AtıyorumAt tabii. Beraber olceriz.
Hıı 24ünde son atmıştın kiloyu di miGünaydın canısı,yok 2 filan aldım dikakt etttim gene,akşamları affetmedim hiç genelde dıardaydık hep yemek ve tatlı götürdüm.
Kas kybı vardır diye düşünürken çok iyi çıktı sonucuda.
Olur neden olmasın canısı,bende olmaz uğraşamam o kadar herhalde
Günaydınlar kuzum hoş buldum sağol
Çok teşekkürler sağol,daha net oturmadı vakti varmış zaten.
2 haftada tam oturur canim. Ama 10 gune de sonuca yakin gozukur. Gule gule kullanGünaydın canısı,yok 2 filan aldım dikakt etttim gene,akşamları affetmedim hiç genelde dıardaydık hep yemek ve tatlı götürdüm.
Kas kybı vardır diye düşünürken çok iyi çıktı sonucuda.
Olur neden olmasın canısı,bende olmaz uğraşamam o kadar herhalde
Günaydınlar kuzum hoş buldum sağol
Çok teşekkürler sağol,daha net oturmadı vakti varmış zaten.
Gayet guzelmis canim olculerin. Wuuwuu. Hadi bakalim kim daha once 69u gore ek yapalim miAy 300 gr gitmiş bile
1 hafta sonunda kalorileriyle atayım canım, gün sonunra hesaplıyorum
Atıyorum
7.7.22
Kilo 72.5
Kol en kalın 35
Bacak en kalın 66
Bel 80
Kalça 108
Göğüs 91
Ay tişikkirler sen daha incesin amaGayet guzelmis canim olculerin. Wuuwuu. Hadi bakalim kim daha once 69u gore ek yapalim mi
Devamm tontiklerr ilk hedefimiz 69 hadi bakalim kim once gorecek sonraki hedefi de 65 yaoariz ay biran sanki 69u gordum gibi hissettimAy tişikkirler sen daha incesin ama
Tamammm
Keto devam mı, tok tutacak ne yapacaksın bugün baby
Devamm tontiklerr ilk hedefimiz 69 hadi bakalim kim once gorecek sonraki hedefi de 65 yaoariz ay biran sanki 69u gordum gibi hissettim
Valla sinir oldum aynı şekilde Survivor'a cordişim o yüzden de Acun programı izlemeyeceğim uzun süreNeden canım? Ben de sıkıldım tv8 programlarından. Survivor bu sene iyice saçmaladı.
Nasılsın balım
Selam bebekSelamlar canlarım
Teşekkür ederim canım normalde diyetisyen önerileri yapmamız gereken yeme düzeni fakat yemeyi yedirmeyi seven bir toplum olunca ipin ucu kaçıyorMenunu cok begendim. Hem az hem sIkSIk hem de saglikli olmus. Tam diyetisyen onerisi gibi. Afiyet olsun
İyiyim cheesecakeim sen nasilsinNasılsın balım
Selam bebek
Selam fesangimSelamlar canlarım
Herhalde o tarihlerdeydi en son tartıldığımda,yüze oturması lazımmış beklemedeyim daha bakalım nasıl olacak.Hıı 24ünde son atmıştın kiloyu di mi
Çok iyi ablacım detoksların meşhur zaten
Ay inşallan bir gün
Teşekkür ediyorummmm