- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.964
- 35
hoşgeldin cordelia kaç oldunn:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin cordelia kaç oldunn:)
Selam migimselamm:)
nasılsın elifim :)Selam migim
İyiyim ama cok yorgunum işler bitmiyor burdanasılsın elifim :)
Kuzum annenlerlesin demi hala,kalacakmısın.İyiyim ama cok yorgunum işler bitmiyor burda
Sen nasilsin canim
Evet ablacım köydeyim dahaKuzum annenlerlesin demi hala,kalacakmısın.
Ne güzel varya doğayla içice bir tatil,gerçi işlerde bitmez maalesef.Evet ablacım köydeyim daha
Bahce isleri bitmiyor
17 temmuzda döneceğim birsey çıkmazsa
Temiz hava ve bahcelerde olmak cok guzel ama isler bitmiyorNe güzel varya doğayla içice bir tatil,gerçi işlerde bitmez maalesef.
Çok kalmayacan yani annenler kalır herhalde.
Toptan temizlik yaptim diyorsun
Ne güzel ıhlarmur vişneler filan afiyetle tüketin kuzu,iş dediğin hiç bitmez ki biri biter diğeri başlar.Temiz hava ve bahcelerde olmak cok guzel ama isler bitmiyor
Sali gunu ıhlamur topladik,bugun visne topladik
Son 9 gun felan kaldi ablacim da belki agustosta tekrar gelebiliriz
Annemler kasim sonuna kadar kalacaklar
kolay gelsin elifim.İyiyim ama cok yorgunum işler bitmiyor burda
Sen nasilsin canim
Aynen ablacim daha sebzeler cikmadi onlarda çıkarsa is yükü artiyor hem anneme yardim ediyorumNe güzel ıhlarmur vişneler filan afiyetle tüketin kuzu,iş dediğin hiç bitmez ki biri biter diğeri başlar.
Senin yer,nde olsam giderim gene ağustos sıcağında ne yapacan evde en azından serin serin köyde olursun doğayla içice.
Teşekkür ederim migimkolay gelsin elifim.
Valla mı
Ben de iyiyim kuzuİyiyim cheesecakeim sen nasilsin
En azından kışlıklar hazır olur taze taze yenir,uğraltırıcı işler çünkü kolay gelsin şimdidenAynen ablacim daha sebzeler cikmadi onlarda çıkarsa is yükü artiyor hem anneme yardim ediyorum
Teşekkür ederim
Ne yani bide buluşup görüşecekmisiniz hiççççç kıskanmadım hiçççç
Evet ablacim kislik hazirliyoruz,tursu ve salca yapiyoruzEn azından kışlıklar hazır olur taze taze yenir,uğraltırıcı işler çünkü kolay gelsin şimdiden