- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Evet en kalin yerler. Kolaylik olsun diyeCanım çok iyi ölçümler
Bacak kol en kalın yerleri mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet en kalin yerler. Kolaylik olsun diyeCanım çok iyi ölçümler
Bacak kol en kalın yerleri mi
Var da normal isgunu oldugu icin genelde telefonla bayramlasiyoruz. Bu sefer haftasonu olscak ama gorumcemde olcaz.
Neyse saglik olsun da , gonuller bir olsun da en onemlisi o diyelim.
Oo bekliyorum o 3 gun cesidini
Tamam tatlım ben de mi atsamEvet en kalin yerler. Kolaylik olsun diye
Maşallah kaptanım
Kolay gelsinMaşallah kaptanım
Benim dünkü adım sayım: 9.229
Kaptanım bugün yürüyüş yapamayacağım. Yarın yola çıkıyoruz, hazırlık yapmam lazım
Çok teşekkür ederim canım moral verdiğin için cheesecake in binbir tonu oldun kızOyy çok iyi canım benim
Nick değişmiş gene harika olmuş.Kolay gelsin
Ahahah aynen mochayı çok denedim ama bulamadım yanınaÇok teşekkür ederim canım moral verdiğin için cheesecake in binbir tonu oldun kız
Teşekkür ederim ablacımNick değişmiş gene harika olmuş.
Belki canim daha 1 yillari dolmadiOlur yakında
Günaydın kaptanimGü nay dınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yok canim site haber vermiyor
afiyet olsun canım bisver tursuyu yeme yerine salata ye
ee tabi her zaman ayni olmaz dinlen canim benim
harika menu harika sporrr
ara ara izliyorum uzun zamandir tv8 izlemiyordum survivr hic izlemedim ama nisayi duydum şoke oldul resmen o kadr insanin icinden tabi seruveni bilmedigim icin birsey diyemiyorum
haftasonuna denk geliyor 1. 2. gun guzel oldu bence sen nerde yasiyorsun canim
eveeettt nerden biliyorsun
tesekkur ederimm
ahhh kaptanımm cok teskkur ederimm coook mutlu oldum site size haber mi veriyor nerden biliyorsunuz amaaa cook mutlu oldummm
oyoy napalım kuzum bugunden devam onumuze bakalim ne yediysen bosver artik
gunaydınn
Gunaydin hosgeldin ablacimGünaydınlar kızlar dün geldim eve,az bişide kilo alarak geldim ,itiraf edeyim yedim hakkını vererek hatta gene iyiyim sabah 52.85 geldim 1 hafta içinde gene iyi yani.
Herkesle riyidir umarım
Kızımın gittiği zayıflama merkezinde ölçüm yaptırdım süper çıktı sonuçlar,kas kaybı hiç yok hatta 1 tık fazla çıktı.
Vücut yağ oranı 26 çıktı,metabolik yaşta 59 çıktı.
Guzel eksi tebrik ederim canim
Guzel adim atmissin canim sendeMaşallah kaptanım
Benim dünkü adım sayım: 9.229
Kaptanım bugün yürüyüş yapamayacağım. Yarın yola çıkıyoruz, hazırlık yapmam lazım
Waaow bende istiyorum o baklavadan sana şans getirsin bebeğim yeni nickinAhahah aynen mochayı çok denedim ama bulamadım yanına
Burda karın baklavası da var
Sagol güzel kalpli kaptanımGuzel eksi tebrik ederim canim
Guzel adim atmissin canim sende
Kolay gelsin islerinde simdiden hayirli yolculuklar
Tamamdir canimHımm tamam tatlım aynenn
bir hafta dolsun da canım dün ilk gündü , 13 Temmuz da paylaşırım kısmetse yani 500 gr bile gitse paylaşırım çünkü içgüdüsel gidicem
At tabii. Beraber olceriz.Tamam tatlım ben de mi atsam
Hayirli olsun canim. Eminim ki cok daha guzel olmussundurSalı günüde yüzüme botoks yaptırdı kızçem zorla götürdü 20 gün sonra daha net oturacakmış yüze bakalım nasıl olacak.
beraber olsunnnWaaow bende istiyorum o baklavadan sana şans getirsin bebeğim yeni nickin