Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, cikolata, abur cubur yedim . Bu hafta maalesefkızzz baklava diyon iki dilim haydi insa bayrama ne kalmisti surda bayramda yerdik hep beraber
rica ederim ne demek
niye oyle diyosun hep gayret icindesin farkli birsey mi yedin
bi bakayım napiyon dedim
hedefe ulasıcaz insa
harika
yok be cok azdı
o cips orda ne geziyo
allah dualarimızi kabul eylesin her zaman boyle olalım insa
halllooooo
aman aman hemen bugun detoks su birsey ic hedefe surda ne kaldı
ohh misss
tesekkur ederimm abla
Neden canım? Ben de sıkıldım tv8 programlarından. Survivor bu sene iyice saçmaladı.Selammm canım
Ben uzun bir süre TV8 açmama kararı aldım kendimce
Olur yakındaIyiyim canim ama yogunlugum devam ediyor
Köydeyim bayram sonrasina kadar 17 temmuzda döneceğim
Ablam hamile mi benim haberim yok
maşallah benim rakibeme
afiyet olsun canım bisver tursuyu yeme yerine salata yeKahvaltı 11.3o
Közlenmiş biber
2 yumurtadan omlet
Salata domates salatalık
Zeytin peynir
Nektarı
1lokma cokokrem li simit
Ara filtre kahve kuru üzüm leblebi
Akşam 2o.3o
1 tane kabak sote yoğurtlu
Haşlanmış et 1 tabak
Biber turşu domates
3lt su 8ooo adim Tutku44
ee tabi her zaman ayni olmaz dinlen canim benimValla bende ara verdim sanki ya yoruldum biraz bir ayda 5 kilo verdim bu haftada böyle olsun
yaptim az once bugunku abs tamamdir
harika menu harika sporrr
ara ara izliyorum uzun zamandir tv8 izlemiyordum survivr hic izlemedim ama nisayi duydum şoke oldul resmen o kadr insanin icinden tabi seruveni bilmedigim icin birsey diyemiyorumMasterchef izliyor musunuz
haftasonuna denk geliyor 1. 2. gun guzel oldu bence sen nerde yasiyorsun canimBurda bayram kutlamiyoruz ne yazik ki, normal isgunu oluyor. Buranin bayramlari var o zaman esimin ailesine gidiyoruz paskalyada, noelde. Ozledim valla bayram kutlamayo. Gecen sene ozellikle bayramda gittik Turkiyeye sokaga cikma yasagi var sehir degistiremezsiniz dediler otelde mahsur kaldik. Saglik olsun tabiki onemli olan o artik bir sonraki bayramlara nasipse giderim.
eveeettt nerden biliyorsunCanım doğumgünün mü bugün
tesekkur ederimmAfiyet olsun canim
ahhh kaptanımm cok teskkur ederimm coook mutlu oldum site size haber mi veriyor nerden biliyorsunuz amaaa cook mutlu oldummmTutku44 doğum günün kutlu olsun canim sevdiklerinle nice mutlu saglikli yaslarin olsun
oyoy napalım kuzum bugunden devam onumuze bakalim ne yediysen bosver artikEvet, cikolata, abur cubur yedim . Bu hafta maalesef
gunaydınnGü nay dınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Afiyet olsun canim. Spor da menu de harika6 temmuz carsamba menüsü
10.30 3 ctl soganli yumurta,salatalik,1 dilim cavdar,2 tane siyah zeytin
18.00 5 yk tavuklu bulgur pilavi,4 yk fırinda susuz sebze turlusu ,1 kase yogurt,yarim dilim ekmek
misir puskullu yesilcaylu kusburnulu hibiskuslu limonlu sodali icecek 1 bardak
su 1.5 lt
adim 8617 @Ayyulduz
chole 1.gün DeryaOnDiet
leslie 3 mil @North River
alintılara mesajlara sabah bakacahim insa
Var da normal isgunu oldugu icin genelde telefonla bayramlasiyoruz. Bu sefer haftasonu olscak ama gorumcemde olcaz.Müslüman arkadaşların varsa bayramlaşsanıza
Ayy hatırladım sanki
Evet bu sefer olur inşallah cnm sizinle de paylaşırım
Uygulaması gayet kolay 3 gün çeşidi planladım
Gunaydin canim. Kas kaybi yoksa cok guzelKızımın gittiği zayıflama merkezinde ölçüm yaptırdım süper çıktı sonuçlar,kas kaybı hiç yok hatta 1 tık fazla çıktı.
Vücut yağ oranı 26 çıktı,metabolik yaşta 59 çıktı.
Sagol kaptancim, gunaydinAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Burda izleyemiyorum ama eve gidince izlerim
Günaydınlar,aynen süpriz oldu banada,hatta 36.3 çıktı çok iyi dediler.Gunaydin canim. Kas kaybi yoksa cok guzel
Polonya. Sen nerdesin canim? Evet bu sefer haftasonu cok daha iyi
afiyet olsun canım bisver tursuyu yeme yerine salata ye
ee tabi her zaman ayni olmaz dinlen canim benim
harika menu harika sporrr
ara ara izliyorum uzun zamandir tv8 izlemiyordum survivr hic izlemedim ama nisayi duydum şoke oldul resmen o kadr insanin icinden tabi seruveni bilmedigim icin birsey diyemiyorum
haftasonuna denk geliyor 1. 2. gun guzel oldu bence sen nerde yasiyorsun canim
eveeettt nerden biliyorsun
tesekkur ederimm
ahhh kaptanımm cok teskkur ederimm coook mutlu oldum site size haber mi veriyor nerden biliyorsunuz amaaa cook mutlu oldummm
oyoy napalım kuzum bugunden devam onumuze bakalim ne yediysen bosver artik
gunaydınn
Neden kuzuSelammm canım
Ben uzun bir süre TV8 açmama kararı aldım kendimce
Tatil sonrası bakarsınnnSelam canlarım tatil öncesi diyet spor her şey yalan oldu
Tartıya çıkmaya bile korkuyorum
tamammm favori de belirlerizAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Burda izleyemiyorum ama eve gidince izlerim
Günaydın kizlar
Günaydın bebeklerrrGü nay dınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Tamam cnmara ara izliyorum uzun zamandir tv8 izlemiyordum survivr hic izlemedim ama nisayi duydum şoke oldul resmen o kadr insanin icinden tabi seruveni bilmedigim icin birsey diyemiyorum
eveeettt nerden biliyorsun
ahhh kaptanımm cok teskkur ederimm coook mutlu oldum site size haber mi veriyor nerden biliyorsunuz amaaa cook mutlu oldummm
Günaydın ablacımGünaydınlar kızlar dün geldim eve,az bişide kilo alarak geldim ,itiraf edeyim yedim hakkını vererek hatta gene iyiyim sabah 52.85 geldim 1 hafta içinde gene iyi yani.
Herkesle riyidir umarım
Vee yeni bir olcum gunu geldi
07.07.22 olculerim
Kilo:72,05
Bel: 81
Kalca: 109
Sag bacak: 66
Sol bacak: 62
Gogus: 98
Sag kol:35
Sol kol: 34,7
Tutku44