- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Teşekkür ederim canımOyyy maşallah güzel adım atmışsın canım
Günaydin kizlar
Guzel eksi tebrik ederim canimEki Görüntüle 3093715 gunaydinnn
günaydınn herkeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımOyyy maşallah güzel adım atmışsın canım
Günaydin kizlar
Guzel eksi tebrik ederim canimEki Görüntüle 3093715 gunaydinnn
günaydınn herkeeee
Bayram icin sadece baklava yaptik 1 tepsi onun disinda birsey yapmadikGünaydın kaptancığım ne var ne yok başladınız mı bayram hazırlıklarina
Günaydın güzellikler azimli sıçan arkadaşınız @Tutku44 en dişli rakibesi olarak kalktım yuruyuse çıktım hedef 1o.ooo
Ekside olman guzel canim@Tutku44 -100 Gr sarma falan yemiştim bunada şükür
selammm:)
Cumaya eksiye düşersin canimKilo bildirimim +300 aslinda bozmadim ama inisler cikislar olabilir vazgecmeyecegim.
Günaydınlar
BenimdeKarındaki baklava göz ardı edilmiş zihnimde
Guzel eksi tebrik ederim canimEki Görüntüle 3093775 @Tutku44 _300 cnmdunde bu rakam çıktı ama onda geç tartilmistim Bakalım cumaya ne olucak
Kolay gelsin canimBayram bitene kadar yoğunluk bitmiycek gibi
Bugün dışarı çıkıp koridora makinada yıkanabilir halı mutfağında bardak çanak eksikleri var onları alicam kendi odamida temızlemem lazım en azından yemekte yok motoru takip başlıyım en iyisi görüşürüz kızlar
Guzel eksi tebrik ederim canimGünaydın
Önceki kilom 83.50
Güncel 82.90
Fark 0.6
Daha fazla eksi bekliyodum kac gündür yağı tuzu minimuma indirdim porsiyon küçülttüm. Yemeklerimi hafif tuttum ama bu sabah regl oldum hem ağrım hem şişkinliğim var bir iki güne daha çok eksi görürüm yani kaldığımız yerden devam
Guzel eksi tebrik ederim canimbende 82.7 canım
-200 gr
cumaya allah kerimm
Afiyet olsun Burcum20 gr kadar çikolata ve sade türk kahvesi ile güne başladım hadi bismillah
Teşekkürler bayram hedefini tuturacz insanlahBayram icin sadece baklava yaptik 1 tepsi onun disinda birsey yapmadik
Geçen hafta yagisliydi bu hafta gunes acti bahcelerde islerimiz artti
Ekside olman guzel canim
Cumaya eksiye düşersin canim
Benimde
Guzel eksi tebrik ederim canim
Selam canim hosgeldinSelam kızlar
Tamam canim bekliyoruz özledikSelam kaptanım iyiyim sen nasılsın bitanem
Tatil devam kuzum inşallah 15 temmuza aranızdayım bende aşağıda bildirimini gördüm bende sizinle yarışa devam edeceğim Allah nasip ederse
Teşekkür ederim canimAfiyet bal şeker olsun canım
Kolay gelsin kuzum görüşürüz
Cumaya eksilerle gelirsin canim
Yok o kadar yiyemem canimBenimmmm
Bayram geliyor yeriz
Bu sefer 40 yesin o kadar yoruldu
Kolay gelsin canimTebrik ederim kizlar . Alintilardan gordum, gecmis yapamiyorum. İse basladim da
Kolay gelsin canimbu hafta iyi ki ara verilmiş yün falan yapıyoruz yediklerime tabiki dikkat ediyorum menü falan yazamadım dün
teşekkür ederim canım sanada kolay gelsinKolay gelsin canim
Kolay gelsin canim
Teşekkür ederimteşekkür ederim canım sanada kolay gelsin
Teşekkür tatlımKolay gelsin canim
Afiyet olsun Burcum
Bugün çalışıyor musun ☺Tebrik ederim kizlar . Alintilardan gordum, gecmis yapamiyorum. İse basladim da
Selam fesangimSelamlarr canlar
Bütün gün boş boş uzandım dizi izledim
Herkes iyidir inşallah öpüyorum sizleri
Sagol canim. Insallahrica ederim güzel günlerde kullan canım
keto çeşitlerinden hangisini yapacaksınSagol canim. Insallah
Standardla basladim ama simdilik. Bakalim insallah uzun soluklu olur. Ilk gunden direk enerjim yerine geldi saka gibi.keto çeşitlerinden hangisini yapacaksın
iyi geceler bebekIyi geceler kizlar