- 16 Mart 2008
- 45.497
- 221.236
Önünden cekilmeyim bir çatalla minik minik devam edelim. Paylaşmak güzeldirEki Görüntüle 3093776 kahvaltim sekil onumden cekil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önünden cekilmeyim bir çatalla minik minik devam edelim. Paylaşmak güzeldirEki Görüntüle 3093776 kahvaltim sekil onumden cekil
Selam kaptanım iyiyim sen nasılsın bitanemerenmothers canim napiyosun tatil devam mi ediyor ne zaman döneceksin
Bayram tatilin haftaya cuma baslamasi ve yogunlugumuz nedeniyle 15 Temmuz cuma bildirimine kadar Masterfite ara veriyoruz
Bu surecte menu ve kilo bildirimine devam edebilirsiniz sadece listeler tutulmayacak
Cordelia
Elhan
North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@Kmsl Hnd
@busra ytez
@60kiloyum
@sara_28
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@pastelfit
@Tutku44
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
@gezegenfeza
@DombiliKus
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@sandriyon
@She-Raa
@_ASTRAL_
@Migim
@Chedarice
erenmothers
@Kendinin en iyi hali ol
@19Temmuzda69um
@minerva1988
Hedef60kgolmak
@kackaloribu
@balpamuk
@Beklenen2
@Mehfam
@Bmsh
Hedef65tir
@UcurtmaAvcisii
@hllgkchl
@Bar_na
@nnurc
@pikapi
@Birevet
@sulisim
@Ayyulduz
@aypare ackerman
@bestnur
@Pes etme
Bayrama baklavalar hazır yine yerim belkiHedef60kgolmak senin nickini yesinler cheesecakekim burcucum sensin değil mi Zipzip- kaptanım 30 küçük dilim baklava aklıma geldi bak şimdi
Afiyet bal şeker olsun canımBayrama baklavalar hazır yine yerim belki
Hosgeldin bu arada canim cok yogunum sonra yazacağım
Tamam kuzumcok sagol canim, bakayim. Fatsecret i eskiden bir ara bende kuklanmistim ama cronometer i hic kullanmadim, bakayim hemen.
rica ederim güzel günlerde kullan canımindirdim hemen cronometer i gercekten de cok guzel bir uygulama, sagol canim onerin icin
Selam kızlar
Selam kaptanım iyiyim sen nasılsın bitanem
Tatil devam kuzum inşallah 15 temmuza aranızdayım bende aşağıda bildirimini gördüm bende sizinle yarışa devam edeceğim Allah nasip ederse
Bayrama baklavalar hazır yine yerim belki
Hosgeldin bu arada canim cok yogunum sonra yazacağım
Hedef60kgolmak senin nickini yesinler cheesecakekim burcucum sensin değil mi Zipzip- kaptanım 30 küçük dilim baklava aklıma geldi bak şimdi
Selam güzel annemSelam kızlar
Selammmmm hoşgeldin balım
Sohbete gellll
Selam güzel annem
Afiyet olsun şekerim sevabina benim kahvaltiyida hazirlasan yigildim kaldım yürüyüşten sonra
Cikin cikin gelin beraber olsunÖnünden cekilmeyim bir çatalla minik minik devam edelim. Paylaşmak güzeldir
Ben de seniÇok çok öpüyorummm güzel kalplerinizden