- 17 Ekim 2021
- 11.329
- 37.594
- 38
Evet, bugun iyiydi denistim, tekrar yazicaktim iyi oldigunu, ama uzatmiyim dedim günaydin baklavalı hayirli olsun kanki.Afiyet olsun
Bugün iyiydi demiştin
İnşallah cnm memlekettekinden daha sağlıklı yedim tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, bugun iyiydi denistim, tekrar yazicaktim iyi oldigunu, ama uzatmiyim dedim günaydin baklavalı hayirli olsun kanki.Afiyet olsun
Bugün iyiydi demiştin
İnşallah cnm memlekettekinden daha sağlıklı yedim tabi
Oyyy maşallah güzel adım atmışsın canımBende bu kadar adim atabildim canim
Ay inşallah buhar etmiştir kuzum ya bende menisküs yırtığı var evde walk at home / leslie yapamıyorum. Olduğum yerde saymak dizimi ağrıtıyor ondan çıkıp yürüyebiliyorum ancaaakAkşam ki şu böreğini yaptıgin ev işi buhar ettiyse menun çok güzel cnm
Ben spordakini yazıyorum 1 saat yürüyüsume denk geliyor tamamliyamadiysam evde adım atarak tamamliyorum
Bende cok sasirdim beklemiyodum bukadar insallah hedefimi gorucem bayram haftasi is yeri cok yogun oluyo yemek yemeye vakit zor buluyorum resmenkızzzz bu neeee masallaaahhhh
cuma 61.50
simdi 60.5
hedefin 59 du
Günaydın kaptancığım ne var ne yok başladınız mı bayram hazırlıklarinaGünaydın kizlar
TeşekkürlerEvet, bugun iyiydi denistim, tekrar yazicaktim iyi oldigunu, ama uzatmiyim dedim günaydin baklavalı hayirli olsun kanki.
Hedef60kgolmak memleket tadı geliyor bir yerlerden
Kiz sen nickleri bize inat mi buluyorsunGünaydın cnm harika
Tatlı heyecanlarrr
Ben de doyamadım etli ekmeklere mısır unlu keklere
Akşam menüne bittim
Afiyet olsun tatlış
Peynir altı suyu evdeki peynirlerin mi kullanıyorsun ben de keçi sütü kaynayınca kesildi annem limon sık peynirini yeriz dedi suyu ayrıldı şimdi
burcu sen misinHem karındaki baklavalar hem de tatlı olarak koydum
Tutku icim acildi resmen burnuma geldi kokusu. Ben dun yuruyus yaptim ama leslie yapamadim canim bugun insallah . Kalabalik olunca zor olduaksam muhakkak yap kuzum bende simdi yuruyusten geldim ama lesliede yapicam
yaaa ne guzel nasıl hersey tamam mı ev falan tuttunuz mu canım
insa daim olsun canim hepimize
Eki Görüntüle 3093417 Eki Görüntüle 3093418
rakiben orman yuryusunden geldi
afiyef olsun canım cigerim
sana bir hedef hatırlatayım 82 olmak istiyordum demi bayramda
dünü çöpe at bugün dobarlan