- 17 Ekim 2021
- 11.329
- 37.591
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl yani su börek ve kizartmalardan sonra mıAma burası çok güzel neresi burası takiben
Balım pek sana desem cuma gününden beri eksiye düşmüşüm
Resmen yiyorum yiyorum kilo veriyorum
niye oyle diyon cuma cumartesi menu yazdin mi kizSelamlar. İki günüm iyi gecmedi. Bugun iyi gidiyor insaallah. Performansim iyi degil. N... gelir 72 bu hafta
tamam sen yeter ki motive ol degistiririz canım nolcak sanki
evetHaftaya dedigim yarın
haydi bakalim insa canım harika zamanların tadını çıkar bende cook heyecanlıydımmmevettt yerleştirdiler uzak mesafe olunca onlar halletti ben gittiğimde çeyiz yerlestircem
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin izmir yaniyordur şimdi cayır cayır oyyyyBu kadar sıcak olmasa iyi oldu değişiklikama yanıyorum yanıyorum sorma Kız geliyor teyzesi
Nasıl değişiklik yok, hedefe kaç kaldı,şafak kaç
Aynen kuzum bundan azını biraz kilo verince yemeye başlıcam şu an iyi gidiyor bi de bizim yemekleri biz koymadığımız için az koyun desem de fazla koyuyorlar aslında hepsini bitiremiyorumMenun çok güzel canım afiyet olsun
İyi geceler Kaptan ben geldim sen gitmişsin iyisindir inşallah
Menü spor çok güzel canım maşallah sana
Oh oh karnıyarık pilav mis afiyet olsun canım pek diyet değil ama eksi geliyorsun sen nasılsa dengeliyorsun bence
Amin teşekkür ederim hem de ne yanma ,sormaannemlerin torun hasreti olmasa bu kadar durmayacağım ama onlara da kıyamıyorum.cocuklar da çok seviyor denizi suyu derken bir ay yanıyoruz işteAllah saglicakla kucagina almayi nasip etsin izmir yaniyordur şimdi cayır cayır oyyyy
benimde kayinvalidemler orda ama sicagi bana bas agrisi yapiyor coook fena yaAmin teşekkür ederim hem de ne yanma ,sormaannemlerin torun hasreti olmasa bu kadar durmayacağım ama onlara da kıyamıyorum.cocuklar da çok seviyor denizi suyu derken bir ay yanıyoruz işte
Migrenin varsa hele ki dayanılmaz olabilir canım,alismayanlar için gerçekten zorlayıcı bir sıcak söz konusubenimde kayinvalidemler orda ama sicagi bana bas agrisi yapiyor coook fena ya
Gecmiş olsun canim neden oldu kiZipzip- kaptanım, bugün sol diz kapağımda bir ağrı var . Yürüyemezsin hiç. Akşam çıkabilirsek birkaç bin adım atabilirim inşallah
evet vaaarr o yuzden mi tetikliyorMigrenin varsa hele ki dayanılmaz olabilir canım,alismayanlar için gerçekten zorlayıcı bir sıcak söz konusu
gecmis olsun canim nolduZipzip- kaptanım, bugün sol diz kapağımda bir ağrı var . Yürüyemezsin hiç. Akşam çıkabilirsek birkaç bin adım atabilirim inşallah
Teşekkür ederim canım İki gündür 10.000 adım attım , ondan olabilirGecmiş olsun canim neden oldu ki
Teşekkür ederim canım Fazla yürümekten oldu diye düşünüyorumgecmis olsun canim noldu
Evet canim ne yazık ki eşimden biliyorum, evlendigimiz senelerde az çekmedi İzmir'e geldiğimizde.Simdi getirmiyorumama kendimi düşündüğümdenevet vaaarr o yuzden mi tetikliyor
Birden yuklendiysen demek kiTeşekkür ederim canım İki gündür 10.000 adım attım , ondan olabilir
Yanıyor hemde nasılAllah saglicakla kucagina almayi nasip etsin izmir yaniyordur şimdi cayır cayır oyyyy