- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Günaydın canimHerkese gunaydin leslieciler neredesiniz
Sabah kalkip leslie yapildi Eki Görüntüle 3092914 ama galiba bileklik yaslanmis 40dk leslie 57 cal cok az degil mi
Teşekkür ederim canım yeşilde daha rahat veriyorum canm diğerinde spor yapamadığımda veya dikkat edemediğim zman stres oluyorum o d bana olumsuz yansıyor bu şekilde kendimi daha rahat kontrol ediyorumDuyuru kismina takilan bir tek ben miyim
Cok guzel gitmis canim neden masterfit degilde yesil
Kilona gore guzel eksi canim yesile gecmis ibren
Tatilim keyfini cikardiysan sorun yok cogunu vermissin zaten kuşum
Super zeynepcim emeginin karsiligi
Olsun canim mecbur olunca ne yapacaksin
Insallah insallah
Yarina kadar bi 200g daha patlatirsin sen
Yok canim 100g bile etkiliyor . Bu hafta yesil olursun haftaya masterfitZipzip- soyler zaten
Afiyet olsun canim
günaydın minik kuşlarr <3 ben şu an 74,6 kiloyum bu sabah tartıldımSevgili arkadaşlar Zipzip- kaptanımızında müsadesi ve North River in fikri ile isteyen arkadaslarımızın haftaya cuma yani bayram hedefini yazacağım.Burda herkesin ismi var bazi arkadaşlar tatile gidecek onlar mesajımızı gormezden geliversin kocaman opuyoruz hepsini
Diger arkadaşlar bayrama hangi kiloda olmak istediklerini yazabilirler
bayramda 2 kilo daha hafif olmak cok guzel olacak ha gayret
o zaaamaan asagıdaki boslukları doldur gonder
1temmuz =....kg
8 temmuz olmak istedigim =....kg
@Elhan
North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@Kmsl Hnd
@busra ytez
@60kiloyum
@sara_28
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@pastelfit
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
@gezegenfeza
@DombiliKus
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@sandriyon
@She-Raa
@_ASTRAL_
@Migim
@Chedarice
@erenmothers
@Kendinin en iyi hali ol
@19Temmuzda69um
@minerva1988
@iceteavecheesecakelutfen
@kackaloribu
@balpamuk
@Beklenen2
@Mehfam
@Bmsh
@karamelllim
@UcurtmaAvcisii
@hllgkchl
@Bar_na
@nnurc
@pikapi
@Birevet
@sulisim
@Ayyulduz
@aypare ackerman
bestnur
@Pes etme
Cordelia
Geçmiş olsun bu tarz sıkıntıların içerisinde insan kilo filan çok düşünemiyor, tez zamanda sağlığına kavuşur umarım anneniz78-79 arasındayım. almıyorum da vermiyorum da. Annemin bazı sağlık sorunları oldu. 2 haftadır diyeti de işi de bıraktım. Yarın yine gideceğim diyetisyene, önümüz bayram ve tatil, 22 temmuza kadar yine veremem almasam yeter.
Sen nasılsın? Ulaştın mı hedefine?
Kaptanım maşallah gerçekten biraz alsanız bile bu fotoğrafın üstüne yine de büyük başarıBen se bayramdan sonra diyete başlayacağım.. 35 kilo verdim ama bir miktar geri aldım. Pes etme kuzum.
Kaptanım maşallah gerçekten biraz alsanız bile bu fotoğrafın üstüne yine de büyük başarı
Günaydın kaptişGünaydın kızlar
Günaydın canimGünaydın kaptiş
Günaydın kaptanGünaydın kızlar
inşallah kuzum, sağlıkla, huzurla gitsin kiloların.Zipzip-
İcinden ya bi git diyomuş
SON 3 HAFTA**
1 TEMMUZ 73.50 ydim
2
3
4
5
6
7
8 TEMMUZ CUMA 72.00 olmam lazım
9 TEMMUZ
10
11
12
13
14
15 TEMMUZ CUMA 70.50 olmam lazım
16
17
18
19
20
21
22 TEMMUZ CUMA 69.00 olmam lazım
SON 3 HAFTA, HER HAFTA 1,5 kg vermem lazım
19TEMMUZ haftası 69 um
Ya şöyle, ben kendimi parçalasam da tövbe tövbe gücüm haftada 1,00-1.20 ye yetiyor. Bir kerecik 1.7 verdigimi hatirliyorum. Bir kere de 1.5 falandı. Nadir yani. 19 temmuza yetismesi icin son 3 haftada her hafta aksatmadan 1 bucuk vermem lazım..aşırı zor aşırı. Olmadi temmuz sonu da olur. İnsaallah basaririm dimi?
Amin çok sağolinşallah kuzum, sağlıkla, huzurla gitsin kiloların.seninle aramızda 1 kilo var, aynı performansı kendimden de bekliyorum
Ay evet 74,6Amin çok sağolsen 74,5 misin ?