Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım teşekkür ederim amin inşallah Yeşil takımdaydım, yürüyüşü bırakmıştım, ama zipzip kaptanımla bu hafta yürüyelim dedik. 10 bin adımı tamamlamak için eşimle girmediğimiz sokak kalmadımasallah
ne zamandir yazicam unutuyorum
bebisin hayirli olsun allah kucaginiza almayi nasip etsin
Puanlar çok güzel.Sorma aşkitom yaa çok kötüledi bi de mantara döndühavuzun kloru yaptı bence. Yeni açılmıştı, çok ilaçlıydı herhalde, benim bünye kaldırmadı.
Migim ben hasta olduğum için izne ayrılmıştım. Toparlıyım dönücem spora.
Baya toparladım, sağ böbreğimdeki ağrı tam geçmedi, fakat akşam adet başladı şimdi karın ağrısı çekiyorum
Bunu neden alıntıladım
Sonuçlar şöyle
Kız 410 küsur almış %8.18. Özdemir Sabancı Emirgan Lisesine girebiliyor.
Oğlan 406 küsur almış % 8,81. Şişli Anadolu Lisesine girebiliyor.
Ama ben taşınamayacağım için Şile’de devam
Navigasyonlarinizi güncelleyinCanım teşekkür ederim amin inşallah Yeşil takımdaydım, yürüyüşü bırakmıştım, ama zipzip kaptanımla bu hafta yürüyelim dedik. 10 bin adımı tamamlamak için eşimle girmediğimiz sokak kalmadı
Babamın bir sözü var.Navigasyonlarinizi güncelleyin
Tutku44 canım listeyi sen yapıyorsun sanırım8 Temmuz hedefi belirliyoruz sanırım
benim hedefim de 85,5 olsun
76.65 geldim bugün hedefi yüksek tutmak iyidir -2 diyorum.zor ama 74,65 insallahSevgili arkadaşlar Zipzip- kaptanımızında müsadesi ve North River in fikri ile isteyen arkadaslarımızın haftaya cuma yani bayram hedefini yazacağım.Burda herkesin ismi var bazi arkadaşlar tatile gidecek onlar mesajımızı gormezden geliversin kocaman opuyoruz hepsini
Diger arkadaşlar bayrama hangi kiloda olmak istediklerini yazabilirler
bayramda 2 kilo daha hafif olmak cok guzel olacak ha gayret
o zaaamaan asagıdaki boslukları doldur gonder
1temmuz =....kg
8 temmuz olmak istedigim =....kg
Elhan
North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@Kmsl Hnd
Aijoo
@60kiloyum
@sara_28
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@pastelfit
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
@gezegenfeza
@DombiliKus
Kinoalihatun
Lavinia_98
@sandriyon
She-Raa
@_ASTRAL_
@Migim
@Chedarice
@erenmothers
@Kendinin en iyi hali ol
@19Temmuzda69um
@minerva1988
@iceteavecheesecakelutfen
@kackaloribu
@balpamuk
@Beklenen2
@Mehfam
@Bmsh
Hedef65tir
@UcurtmaAvcisii
hllgkchl
@Bar_na
@nnurc
@pikapi
@Birevet
@sulisim
@Ayyulduz
@aypare ackerman
@bestnur
Pes etme
Cordelia
Karı koca gezmedik yer bırakmayın.Babamın bir sözü var.
‘Urfa’nın bir ucundan diğer ucuna uzaklığı 10 dk ‘ diyor tabi o sadece merkezi biliyor. Küçük yer, tekrar tekrar aynı yerleri yürüyoruz. Bakıyorum adım sayımız tamamlanmamış, şu sokağa da girelim , şurayı da yürüyelim diyorum
Teşekkürler canım@Ayyulduz canim tebrikler. mavi takim tebrikler.
Kinoalihatun tebrikler harika eksi. @sulisim sana da emeklerin için teşekkür ederiz.
1 temmuz : 80,20Sevgili arkadaşlar Zipzip- kaptanımızında müsadesi ve North River in fikri ile isteyen arkadaslarımızın haftaya cuma yani bayram hedefini yazacağım.Burda herkesin ismi var bazi arkadaşlar tatile gidecek onlar mesajımızı gormezden geliversin kocaman opuyoruz hepsini
Diger arkadaşlar bayrama hangi kiloda olmak istediklerini yazabilirler
bayramda 2 kilo daha hafif olmak cok guzel olacak ha gayret
o zaaamaan asagıdaki boslukları doldur gonder
1temmuz =....kg
8 temmuz olmak istedigim =....kg
Elhan
North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@Kmsl Hnd
Aijoo
@60kiloyum
@sara_28
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@pastelfit
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
@gezegenfeza
@DombiliKus
Kinoalihatun
Lavinia_98
@sandriyon
She-Raa
@_ASTRAL_
@Migim
@Chedarice
@erenmothers
@Kendinin en iyi hali ol
@19Temmuzda69um
@minerva1988
@iceteavecheesecakelutfen
@kackaloribu
@balpamuk
@Beklenen2
@Mehfam
@Bmsh
Hedef65tir
@UcurtmaAvcisii
hllgkchl
@Bar_na
@nnurc
@pikapi
@Birevet
@sulisim
@Ayyulduz
@aypare ackerman
@bestnur
Pes etme
Cordelia
Nufus planlamasi sart size canim yavrularda disi sayisi cok mu . Bizim memlekette 2 anneden ,sonra yavrularda hemen azicik buyuyunce anne oldular derken 40 kusur kedi oluverdiler birdenSo
Sorma kuşumu çok ozlüyorum . Hep benimleydi. Şimdi kafeste. Yavruları da ölüme terkedemezdim.
Espirisine valla yoksa sasirdigimdan diil. Benim adım saskin surat insallah sagol.niye saskın emojisi koydun kiz
haydi insa not ettim
Bir gün 70 olursun sen bayramı boşver1 temmuz 76
Bayramda bir sihir olsa 70 olsam
Keşke bende 60 olsam67.9 ucundan gorunur bile belki he not ettim 68 olacagina inaniyorum
İnşallah kisabilirim biraz. Yoksa bu hizla bayramda 80 görürümtamam canim 75 yazdim neden canım cok mu yedin emin ol hafifleyeceksin yeter ki birakmayalim
3 disi 4 erkek galiba anneleri kisirlastiralim yavruları da yapacağız. Sahiplendiremezsek.1 temmuz : 80,20
8 temmuz : 78,50
Nufus planlamasi sart size canim yavrularda disi sayisi cok mu . Bizim memlekette 2 anneden ,sonra yavrularda hemen azicik buyuyunce anne oldular derken 40 kusur kedi oluverdiler birden
Hayır canım detoks yapmayı1 TEMMUZ: 73.50 KG
8 TEMMUZ: 72.50 KG
1 haftada 3bucuk kilo mu? Yanlislik mi oldu
Afiyet olsun canimSabah=Ispanak kavurması yumurtalı, 1 dilim TB ekmek 3 zeytin, 1 dilim peynir
Akşam=Bir kase kısır, 2 dilim mini börek, zeytin (7), domates, salatalık
13.093 adım
Zipzip- Cordelia Tutku44 Hedef65tir
karışık etiket yaptım