Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilolarımız yakınmış umarım beklediğinden çok vermişsindirBugün heyecanlıyım yarın hem tartı günü hemde diyetisten randevum var acaba kaç kilo verdim çok merak ediyorum evin tartisiyla diyetisyen tartisi farklı çıktı
Degmez mi ya nerde zahmet orda rahmet Allah'ın izniyleHadi kızlar, değecek çabalarımıza insaallah
ozel gun kaptanimAfiyet olsun canim
Maşallah bu adım ne
Afiyet olsun....
Afiyet olsun...geçmiş olsun neyin var...
Bende odamdan banyo ya getırıp tartılırım 3 kere tartılırım ilk yerınden oynayınca yanlıs tartabıliyorBenim tartı mutfakta duruyor...Cuma günü spor yaptıktan sonra banyoya götürdüm tartıyı.evdekiler uyanıkti tartilabilmek icin mecbur banyoya gidiyorum....ama bunu sık sık yaparım evdekiler uyandiysa..
Sorun cuma günü mutfağa tartıyı geri getirip bı daha tartilmadim...o yüzden acaba ogun tarti yanlismi tartti diye düşünüyorum
Afiyet olsun azimli sıçanımYeşil çay bugun içtim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanimKahvaltı 11.30
2 tane tereyağlı yumurta
1 dilim süzme peynir
1 dilim karpuz 5,6 kiraz
6,7 ince biber
Salata domates salatalık
1 TK kayısı reçeli
Ara bıraz kiraz
Aksam 18.30
1 tabak yeşil fasulye
Salata cacık
2 köfte 2 kaşık bulgur
3lt su form cayı
Adımı tamamlıyınca atarım
Zipzip-
Güzel menu afiyet olsunSabah 9
Közlenmiş patlıcan
Salatalık yesillik peynir
4 zeytin
4 parça tırnaklı pide ve yağlı ekmek ( parçalar 4 parmak boyunda)
Karpuz
Ara 13.30
Kuru biber yemeği acılı
Akşam 17
Ton Balıklı mısırlı salata
Kavun
Su 3 litre su + ödem çayı
Zipzip-
Afiyet olsun canimHayırlı akşamlar
Dünkü Menüm
Sabah 1 kepce kadar menemen
2 küçük kepekli ekmek
2 çatal peynir 2catal zeytin
Ara sade kahve 1 kare çikolata
Aksam yarim yufka arası çiğ köfte
Bugün
Sabah 2 küçük dilim avokada sürülmüş kepekli ekmek
Salatalık
1 suda pişmiş yumurta
Ara sade kahve
1 saat oncede 1 kase yoğurtlu çorba
1 kase Barbunya yemeği
Eki Görüntüle 3092130
Teşekkür ederim canım ❤Afiyet olsun canim
Canım yerinden oynatınca farklı tartıyor zaten diyorlar tartı sabit bir yerde durmalı diye aklında bulunsun altı oynamasın fayans çok iyi oluyor yada parkede esnemeyen bir yere koy elimde tartıyla çok gezdiğim oldu evin içindeBenim tartı mutfakta duruyor...Cuma günü spor yaptıktan sonra banyoya götürdüm tartıyı.evdekiler uyanıkti tartilabilmek icin mecbur banyoya gidiyorum....ama bunu sık sık yaparım evdekiler uyandiysa..
Sorun cuma günü mutfağa tartıyı geri getirip bı daha tartilmadim...o yüzden acaba ogun tarti yanlismi tartti diye düşünüyorum
Benimki mutfakta sabit aslında...amma cuma günü herkes uyanınca soyunup dokunup orda tartilamiyorum sorun orda...Canım yerinden oynatınca farklı tartıyor zaten diyorlar tartı sabit bir yerde durmalı diye aklında bulunsun altı oynamasın fayans çok iyi oluyor yada parkede esnemeyen bir yere koy elimde tartıyla çok gezdiğim oldu evin içinde