- 17 Ekim 2021
- 11.329
- 37.594
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arada meyve vb var tabi yalan olmasin. Ana öğün yok.7.223 ay cok zorlaniyorum. Kahvaltiyla duruom. Her sey cuma için yicem az sonra
Etli ekmeği bugun aman dıyım yeme yarın 1.olucaz ya ödül niyetıne ye mavilimSağolun ballar
El sallarsin
Akrabalara cnm kalmaya
Tosya ya gidiyoruz cnm orda yapan var mı bakarız
Biraz eksi var bugün artar inşallah
Kolay gelsin kaptan
Afiyet olsun canimİçmıstim
Etli ekmeği bugun aman dıyım yeme yarın 1.olucaz ya ödül niyetıne ye mavilim
Puanı iyi aslında ama dilim yüksekmiş....bu sene herkeste aynısı gorumcemin kızı 463puani yuzdeligi 1lerdeymis geçen sene aynı puanlarin yuzdeligi 0lardaymis....Matematikten iki yanlış daha çıktı hatalı işaretleme yaptı sanırım
%7 dilimi 417 puanı.
Yok pzt de banyoda ama diğer günler hep mutfakta...yemeğimi yiyim bı deneyim 2 yerdede iyi fikirYani pazartesi ve sonra mutfakta tartıldın değil mi
Şimdi denesene banyoda da mutfakta da :)
Bacimmm işimiz gücümüz kilo tartı nerde az tartiyorsa ora goturcem artık tartımiBanyoda ve mutfakta neler söyleniyo burada
Sen de aksam dengelersin canimBen hep öyle yapıyorum farkedoyormu acaba deneyeceğim birazdan
Selamünaleyküm canım
Kesin etkiler bence bende akşam yemeğim öğlen menemen yedim 3 dilim ekmekle ama güzeldi
Afiyet olsun kaptanimSabah 9
Közlenmiş patlıcan
Salatalık yesillik peynir
4 zeytin
4 parça tırnaklı pide ve yağlı ekmek ( parçalar 4 parmak boyunda)
Karpuz
Ara 13.30
Kuru biber yemeği acılı
Akşam 17
Ton Balıklı mısırlı salata
Kavun
Su 3 litre su + ödem çayı
Zipzip-
Sağol zıpzıpımAfiyet olsun canim
Bak bu iyiydiEtli ekmeği bugun aman dıyım yeme yarın 1.olucaz ya ödül niyetıne ye mavilim
Afiyet olsun,güzel menüSabah 9
Közlenmiş patlıcan
Salatalık yesillik peynir
4 zeytin
4 parça tırnaklı pide ve yağlı ekmek ( parçalar 4 parmak boyunda)
Karpuz
Ara 13.30
Kuru biber yemeği acılı
Akşam 17
Ton Balıklı mısırlı salata
Kavun
Su 3 litre su + ödem çayı
Zipzip-