- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım fayans üzeri gene sadece yeri farklıydı..Tartıyı ahşap üstüne mi koymuştun canım
Yaptım canım dün de bugün yapamadım ama malesef gün içinde yapacağım sporumu mutlakaTeşekkür ederim canım evde olunca rahat oluyor 2 çocukla çıkmak zor en azından mesaiye kadar sporum bitmiş oluyor sabah yapınca
Teşekkür ederim canım
Mesajlara bakamadım yaptın mı sen de dün
Aynı yerde denesenYok canım fayans üzeri gene sadece yeri farklıydı..
Ben hep öyle yapıyorum farkedoyormu acaba deneyeceğim birazdanTartıyı ahşap üstüne mi koymuştun canım
Selamünaleyküm canımSelamlar selamlar
Kesin etkiler bence bende akşam yemeğim öğlen menemen yedim 3 dilim ekmekle ama güzeldiöğlen yoğurtlu rendelenmiş kabak yedim biraz mutsuz etti ama inşallah yarına eksi olarak yansır
İnşallah değecekHadi kızlar, değecek çabalarımıza insaallah
Ben hep öyle yapıyorum farkedoyormu acaba deneyeceğim birazdan
Selamünaleyküm canım
Kesin etkiler bence bende akşam yemeğim öğlen menemen yedim 3 dilim ekmekle ama güzeldi
Gercekten farklı çıkıyor ikisi de du mantıken aynı olması lazım şimdi baktım üst basla 400 gram farketti gerçi fayans daha az gosterdiCanım %5 esnese bizim %5 imiz 3.5 kg
Afiyet olsun
Benim tartı mutfakta duruyor...Cuma günü spor yaptıktan sonra banyoya götürdüm tartıyı.evdekiler uyanıkti tartilabilmek icin mecbur banyoya gidiyorum....ama bunu sık sık yaparım evdekiler uyandiysa..Aynı yerde denesen
Aah ahh benim kafa gitmis yine. Mesajdan arayarak buldum. Hedef60kgolmak ben 73.60 tım dün. 74.60 diyorum off kendimi bi kilo fazla hesaplamisim
Benim tartı mutfakta duruyor...Cuma günü spor yaptıktan sonra banyoya götürdüm tartıyı.evdekiler uyanıkti tartilabilmek icin mecbur banyoya gidiyorum....ama bunu sık sık yaparım evdekiler uyandiysa..
Sorun cuma günü mutfağa tartıyı geri getirip bı daha tartilmadim...o yüzden acaba ogun tarti yanlismi tartti diye düşünüyorum
Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah istedigi liseye gidebilirMatematikten iki yanlış daha çıktı hatalı işaretleme yaptı sanırım
%7 dilimi 417 puanı.
Ayy ben sormaya korkuyorumMatematikten iki yanlış daha çıktı hatalı işaretleme yaptı sanırım
%7 dilimi 417 puanı.
AminHakkinda hayirlisi olsun canim insallah istedigi liseye gidebilir
Banyoda ve mutfakta neler söyleniyo buradaYani pazartesi ve sonra mutfakta tartıldın değil mi
Şimdi denesene banyoda da mutfakta da :)
Banyoda ve mutfakta neler söyleniyo burada