- 12 Nisan 2009
- 7.777
- 26.117
- 42
İnşallah vermissindir yarın hepimiz için güzel olurHeyecanlıyım 4 günde sabaha en az -2 görme ümidindeym umarım üzülmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah vermissindir yarın hepimiz için güzel olurHeyecanlıyım 4 günde sabaha en az -2 görme ümidindeym umarım üzülmem
Tamam canim benomOlmaz canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Veeee herkese günaydın bende durumlar hiç iç açıcı değil.reglide oldum ama çok bı degisiklik yok....aZ yiyorum WC ye çıkamıyorum çok yiyorum kilo veremiyorum... kısır bir döngü içerisindeyim...iyice stres yaptım... benim tartı geçen hafta yanlış mi tartti onu düşünüyorum artik
Tamam canim yarin yine banyoda tartil sorun olmaz gibi sanki .Yok canım fayans üzeri gene sadece yeri farklıydı..
Bu sene giren cokmus yuzdeler degismis ama insallah olur canim emekleri bosa gitmez cocuklarin . Bizimkinindr kitapciktaki ile sonuclardaki 3 soru tutmuyor yanlis mi isaretledi ne yaptiysaMatematikten iki yanlış daha çıktı hatalı işaretleme yaptı sanırım
%7 dilimi 417 puanı.
benim ki akilli egim farkini hesapliyor
Puanı iyi aslında ama dilim yüksekmiş....bu sene herkeste aynısı gorumcemin kızı 463puani yuzdeligi 1lerdeymis geçen sene aynı puanlarin yuzdeligi 0lardaymis....
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Yok pzt de banyoda ama diğer günler hep mutfakta...yemeğimi yiyim bı deneyim 2 yerdede iyi fikir
Bacimmm işimiz gücümüz kilo tartı nerde az tartiyorsa ora goturcem artık tartımi
Evet benim evin hep daha fazla cikiuordu onun az . Guzel sonuclar al insallahBugün heyecanlıyım yarın hem tartı günü hemde diyetisten randevum var acaba kaç kilo verdim çok merak ediyorum evin tartisiyla diyetisyen tartisi farklı çıktı
Afiyet olsun kaptanimKahvaltı 11.30
2 tane tereyağlı yumurta
1 dilim süzme peynir
1 dilim karpuz 5,6 kiraz
6,7 ince biber
Salata domates salatalık
1 TK kayısı reçeli
Ara bıraz kiraz
Aksam 18.30
1 tabak yeşil fasulye
Salata cacık
2 köfte 2 kaşık bulgur
3lt su form cayı
Adımı tamamlıyınca atarım
Zipzip-
Bende ama kabak yedimBu günde çoğu kişi taze fasulye yapmş
Iyi geceler kaptanimIyi geceler kizlar
Kuzum kakaolu bis. Ve 3 dlm peynir + yumurta listende mi var bana fazla geldi de
Sadece ikinci fotodaki pilav fazla gibi tanmini 7yk eder 3.5 dlm ekmek yerine e corbanda 2 dlm ekmei oldu sana en iyi ihtimalle 5dlm ekmek . Ama isyeri menusu galiba altarnetifin yoksa birsey diyemem canimKızlar ben ancak vakit bulabildim hızlıca yediklerimi atayım 5300 adım attım Ben çok mu yiyorum herkes gıdım gıdım yiyor gibi Eki Görüntüle 3092215 Eki Görüntüle 3092216
Kolay gelsin canim esyalarla boya isi zor valla kendiniz mi yapacaksinizKahvaltımı hazırlıyım çok iş var bugün boyaya başlıycaz salonuda temızlemem lazım koltuklar gelıcek kullandıklarımın altı boşaltılacakkactım ben
Evet canım listemde var peynir kibrit kutusu hesabı. Bakalim yarin neler verecek Çok sukur liste dışına çıkmadım yarından umutluyum bakalım hepimiz için güzel sonuçlar olurTamam canim yarin yine banyoda tartil sorun olmaz gibi sanki .
Bu sene giren cokmus yuzdeler degismis ama insallah olur canim emekleri bosa gitmez cocuklarin . Bizimkinindr kitapciktaki ile sonuclardaki 3 soru tutmuyor yanlis mi isaretledi ne yaptiysa
benim ki akilli egim farkini hesapliyor
Evet benim evin hep daha fazla cikiuordu onun az . Guzel sonuclar al insallah
Afiyet olsun kaptanim
Bende ama kabak yedim
Iyi geceler kaptanim
Kuzum kakaolu bis. Ve 3 dlm peynir + yumurta listende mi var bana fazla geldi de
Sadece ikinci fotodaki pilav fazla gibi tanmini 7yk eder 3.5 dlm ekmek yerine e corbanda 2 dlm ekmei oldu sana en iyi ihtimalle 5dlm ekmek . Ama isyeri menusu galiba altarnetifin yoksa birsey diyemem canim
Boyumuz kilomuz ayni merak ettim canim . Gitmistir uaglarEvet canım listemde var peynir kibrit kutusu hesabı. Bakalim yarin neler verecek Çok sukur liste dışına çıkmadım yarından umutluyum bakalım hepimiz için güzel sonuçlar olur
İyi aksamlar kzilar
Avayip yorgunum yazip cikicam
30 HAZİRAN
Kahvalti
1 hasl yumurta
Domates salatalik biber
16'30
Yarim kase corba
ayni tabakta bulgur pilavı, firin patates kiymali ve salata.
1 ev yapimi kiraz suyu
AdıM
15.028
Zipzip- Cordelia Fitt_anne Hedef60kgolmak
Sabah hayirlisiyla 73
Aralari unutiyordum
Sabah baslayip toplamda ardarda gibi 3 hurma (nasi bi cumle.bu)
3 kayisi
5 cubuk kraker (ugurum bu)
OptummEki Görüntüle 3092230
Trilice yaptim . Karamelini dokup dolaba atacagim. Ablamlar geliyor yarin . Yaprak cikardim buzluktan bideYarın ki ödülüm miss gibi puğaça sizin ödülünü Z neler kizlar insanlah 61 olmusumdur yoksa çok üzülürüm
Of of çok ileri gitmeyelim verdiğimizi geri alacaz yoksaTrilice yaptim . Karamelini dokup dolaba atacagim. Ablamlar geliyor yarin . Yaprak cikardim buzluktan bide
Kalabalik olacak bana pek yetmez insallahOf of çok ileri gitmeyelim verdiğimizi geri alacaz yoksa
Yetmesin snaa insanlah emiKalabalik olacak bana pek yetmez insallah