- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Biraz daha dolan evde 73.50 gorursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz daha dolan evde 73.50 gorursun
Günaydın canimGünaydın kızlar
Senin boyun kaç 59 kilosun canım meren sallanıyorCumartesi denize gideceğiz ve ben lömbür lömbür sallanıyorum ( böyle bir laf var mı ben mi uydurdum) acaba 3 gün pilates hareketleri yapsam birazcık toparlayabilir miyim?
Bak bu iyiydiBiraz daha dolan evde 73.50 gorursun
Günaydın güzel hanımlar gününüz çok güzel geçsin inşaAllah
GünaydınGünaydın
ay allahım sen hep yaz ya8 lerin baslarindaydim.
8 ler gitti
7 ler gitmenize az kaldı
6 lar zaten fit olmaya bir rakam yakinliginda. Muhtesem ya. Allahım şükürler olsun
Günaydın canimGünaydın güzel hanımlar gününüz çok güzel geçsin inşaAllah
Günaydın canimGünaydın
Günaydın lolumGünaydın güzel hanımlar gününüz çok güzel geçsin inşaAllah
Günaydın masterfittin kızları Yürüyüşümü yaptım limonlu sodamı içip duşa giricem ..
Mavişlerim Hedef60kgolmak @19Temmuzda69um North River Kinoalihatun tartıya son 2 gün ..sizden ricam bu iki gün 0 kaçamaklı karbonhidratsız gecsın.. miktar olarak az bile olsa tatlı hamuişi olmasın. inanın küçük miktarlar bile ödem oluşmasına tartının oynamasını etkılıyor.
Söz cuma günü hepinize İskender üstünede künefe ısmarlıycam
Rahatladığına çok sevındım guzumcumaya kadar yeme nohut fasulye olmamı28 Haziran
Sabah 1 yumurta,1 şeftali, 1dilim ezine peyniri, 1 dilim tb ekmek
Öğlen köfte,az patates
Ara 1 dilim kek
Akşam ayran, karabuğdaylı salata
Ara birer poşet böğürtlenli ve yeşil çay
Zipzip-
2 lt su
8.900 adım , 2 Mil Leslie
2 saat aktif ev işi Cordelia kordişim 5 puandan verebilirsin yük ittim çektim kaldırdım bayağı vermezsen de leslieyle yürüyüş
Fitt_anne kaptancım bayağı şişkinlik vardı sabah ,şu an rahatladım :) nohutlar pilavlar tırmaladı :))))
@19Temmuzda69um
Eki Görüntüle 3091107
Muhteşemsin senden vazgecmıyerek dogru bir karar verdiğimi biliyordumTamam kuşum daha bişey yemedim kahvaltı tabağı hazırlayayım ekmeksiz
Tamamay allahım sen hep yaz ya
Kaptanım ekmeksiz 6. Günüm parka geldik kahvaltıya gözleme yedi herkes ben yemedim.kaptanım kızar dedimGünaydın masterfittin kızları Yürüyüşümü yaptım limonlu sodamı içip duşa giricem ..
Mavişlerim Hedef60kgolmak @19Temmuzda69um North River Kinoalihatun tartıya son 2 gün ..sizden ricam bu iki gün 0 kaçamaklı karbonhidratsız gecsın.. miktar olarak az bile olsa tatlı hamuişi olmasın. inanın küçük miktarlar bile ödem oluşmasına tartının oynamasını etkılıyor.
Söz cuma günü hepinize İskender üstünede künefe ısmarlıycam
Zumba class yap canım faydası oluyor.Cumartesi denize gideceğiz ve ben lömbür lömbür sallanıyorum ( böyle bir laf var mı ben mi uydurdum) acaba 3 gün pilates hareketleri yapsam birazcık toparlayabilir miyim?
Canımsın masterfit yarışına katılıyorsak 1hafta kesinlikle kaçamak yapılmaması düşüncesindeyim Ne kadar kılo verıldıgınden daha önemli benim için buKaptanım ekmeksiz 6. Günüm parka geldik kahvaltıya gözleme yedi herkes ben yemedim.kaptanım kızar dedim