- 6 Şubat 2022
- 2.551
- 14.560
Görselin güzelliğine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görselin güzelliğine
Geçmiş olsun. Sıcak bitki çayları rahatlatırGünaydın kızlar. Çok teşekkür ediyorum. Soğuk algınlığı gibi sanki, ateşim yok eminim ama boğazımdaki yanma, yutkunurken rahatsızlık devam ediyor. Sesim de gidiyor gibi yine, daha yeni gelmişti yahu üşüttüm heralde, malum havalar bir garip
Günaydın canimGünaydın
Yarış var mı bugün?
Dün fazla yürüyemedim de bugün niyetliyim bakalım. Senin hedefin var mı kaptanımGünaydın canim
Sali carsamba yapiyoruz ama bilmiyorum
köydeyim canim 8000 i zor tamamliyorumDün fazla yürüyemedim de bugün niyetliyim bakalım. Senin hedefin var mı kaptanım
Ne güzel bir ortamdaymışsın. Doğa gibisi var mı. İyi eğlencelerköydeyim canim 8000 i zor tamamliyorum
Hava soguk ve yagisli evde hareket alanım cok yok
Teşekkür ederim canimNe güzel bir ortamdaymışsın. Doğa gibisi var mı. İyi eğlenceler
Yatılı geliyorlar canım. Şimdiden içli köfte yaptım. 12 tanesi buzlukta takviye edeceğim ama. Börek yaptım mayasız bir tarifti beğenmedim onu, hazır yufkadan yapacagim tekrar. Kurabiye yapacağım ayrıca onu bayrama yakın yaparim buzluğa atmam. Cevizli, tarçınlı kekimi beğeniyorlar o da var aklımda san Sebastian bile olabilir ev işlerinin erken bitmesine bağlı. Buzdolabı temizliği var bugün...zumbadan gelince hallederim. Muhabbet olsun diye yaziverdim işleri Çamaşır serme işlerini de eşime kitledim mi ohhhYaaa meleğim
Tamam
Olabilirrrr
Allah kolaylık versin ablacım
Şimdiden bişey yapıp buzluğa atsan mı
Çay saatine gelirlerse marketlerde donmuş börek oluyor pişmemiş, bi de kek çırp tamam
Kolay gelsin ElhoşummYatılı geliyorlar canım. Şimdiden içli köfte yaptım. 12 tanesi buzlukta takviye edeceğim ama. Börek yaptım mayasız bir tarifti beğenmedim onu, hazır yufkadan yapacagim tekrar. Kurabiye yapacağım ayrıca onu bayrama yakın yaparim buzluğa atmam. Cevizli, tarçınlı kekimi beğeniyorlar o da var aklımda san Sebastian bile olabilir ev işlerinin erken bitmesine bağlı. Buzdolabı temizliği var bugün...zumbadan gelince hallederim. Muhabbet olsun diye yaziverdim işleri Çamaşır serme işlerini de eşime kitledim mi ohhh
Canım benim sana da işlerinde kolaylıklar dilerim. diyet harici bir paylaşım oldu ama içinde zumba geçiyordu üç yanlış bir doğruyu götürmedi di miKolay gelsin Elhoşumm
Teşekkür ederim ablacimCanım benim sana da işlerinde kolaylıklar dilerim. diyet harici bir paylaşım oldu ama içinde zumba geçiyordu üç yanlış bir doğruyu götürmedi di mi
Cumaya gorursun canim73.5 olmadı
Sağol, cumaya 73 olması lazım olsun simdiki 73.70 i de korusam, tam 1 kg gitmis oluyo. Allah bereket versinCumaya gorursun canim
Kız sana bir şey olmasın çok gitmedi diye üzülme lütfen giden gider kalanları da zaman içinde uğurlarsin.Sağol, cumaya 73 olması lazım olsun simdiki 73.70 i de korusam, tam 1 kg gitmis oluyo. Allah bereket versin
Kaptanım yetişemedim sana öpüyorum seni
Selam tatlım dün yaptım hemde çörek
Sağolasın elhoşum. Bu sefer cidden çok üzülmüyorum.Kız sana bir şey olmasın çok gitmedi diye üzülme lütfen giden gider kalanları da zaman içinde uğurlarsin.
SebastiannnnYatılı geliyorlar canım. Şimdiden içli köfte yaptım. 12 tanesi buzlukta takviye edeceğim ama. Börek yaptım mayasız bir tarifti beğenmedim onu, hazır yufkadan yapacagim tekrar. Kurabiye yapacağım ayrıca onu bayrama yakın yaparim buzluğa atmam. Cevizli, tarçınlı kekimi beğeniyorlar o da var aklımda san Sebastian bile olabilir ev işlerinin erken bitmesine bağlı. Buzdolabı temizliği var bugün...zumbadan gelince hallederim. Muhabbet olsun diye yaziverdim işleri Çamaşır serme işlerini de eşime kitledim mi ohhh