- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
Canım kolay gelmesin dicek halin yok yaKolayin da gelsini yazılmamış bugün bir tuhaflık var üzerimde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kolay gelmesin dicek halin yok yaKolayin da gelsini yazılmamış bugün bir tuhaflık var üzerimde.
Vitaminler bas bas bağırıyor yokum diyeCanım kolay gelmesin dicek halin yok ya
Lazım lazım her eve lazım her yaşaVitaminler bas bas bağırıyor yokum diye
Selam hepfit
Ne guzel. Ben hic bi sey kuruttugumu hatirlamiyorum maalesef , saglik olsunsabah kalktım kahvaltı yapıp hemen dışarı çıktık. azcık gezdik sonra pazara uğradık.1-2 parça şey almaya. aldık ama sonra dayanamadık reçellik meyve aldık. bir de ben hızlı davrandım bu yıl hemen kayısı aldım kurutucam. meyve kuruları çok çok pahalı. geçen yıl zamanını geçirdim çok üzüldüm. sonra birden fiyatı arttı o fiyattan da kurutulmazdı. bitti zaten.
bu yıl kayısı, mürdüm eriği, vişne ve cips incir kurutmayı düşünüyorum.
Harikaa10.000 i geçtim
Anladim ablacim zaten kolay gelsin diye okudum o mesajiKolayin da gelsini yazılmamış bugün bir tuhaflık var üzerimde.
Yarın bacaklarım cok agriyacakAynenn Zipzip- ım squat yapmış bol bol
balkonun ya da bahçen varsa kurutabilirsin. çok kolay. ben meyve kurularını çok sevdiğim ve de yemesi, yanında taşıması çok pratik olduğu için çok seviyorum. son yıllarda da fiyatları çok arttığı için evde kurutuyorum. tavsiye ederim canım.Ne guzel. Ben hic bi sey kuruttugumu hatirlamiyorum maalesef , saglik olsun
Evet dogru diyosun. Yapabilsem iyi olur, tadi da guzel oluyobalkonun ya da bahçen varsa kurutabilirsin. çok kolay. ben meyve kurularını çok sevdiğim ve de yemesi, yanında taşıması çok pratik olduğu için çok seviyorum. son yıllarda da fiyatları çok arttığı için evde kurutuyorum. tavsiye ederim canım.
biz sebze de kuruturuz. harika oluyor.
Güneşte oyy missabah kalktım kahvaltı yapıp hemen dışarı çıktık. azcık gezdik sonra pazara uğradık.1-2 parça şey almaya. aldık ama sonra dayanamadık reçellik meyve aldık. bir de ben hızlı davrandım bu yıl hemen kayısı aldım kurutucam. meyve kuruları çok çok pahalı. geçen yıl zamanını geçirdim çok üzüldüm. sonra birden fiyatı arttı o fiyattan da kurutulmazdı. bitti zaten.
bu yıl kayısı, mürdüm eriği, vişne ve cips incir kurutmayı düşünüyorum.
Bir kez kaloriferde trabzon hurması dilimledim kurutuyordum, baktım akşama kalmamış gelip gidip tırtıklamışımNe guzel. Ben hic bi sey kuruttugumu hatirlamiyorum maalesef , saglik olsun
Benim de 20 binBugun amacim
15.000
Ama sonra alışıncaaaaaAnladim ablacim zaten kolay gelsin diye okudum o mesaji
Yarın bacaklarım cok agriyacak
Yaaaa ben de sahipsiz kaldık diyordum
10.733 seeen?Güneşte oyy mis
Bir kez kaloriferde trabzon hurması dilimledim kurutuyordum, baktım akşama kalmamış gelip gidip tırtıklamışım
Benim de 20 bin
Kaçtasın ortim?
Ama sonra alışıncaaaaa
8.20011.056
Teşekkür ederim canım deneyeceğim onları daTamam
Hayırlı olsun tebrikler
Evdeyse daha kolay aslında öğlen yemeği eklemek canım , evde pişen yemekten öğlen de akşam da yiyebilirsin
Düşük hacimli ve doyurmayacak ķilo alabileceğin mısır gevrekleri var ,doyana kadar sütle yiyebilirsin haftada 2-3 sabahları
12.570
Rica ederim sıhhat bul inşallahTeşekkür ederim canım deneyeceğim onları da