- 18 Mart 2018
- 29.936
- 117.817
- 34
Hamdolsun kuzum iyiyim.Nasılsın ablacım
Ağrılar yok denecek kadar azaldı, regl bile düzene girdi, ben şok oldum, epeydir saçma salak geliyordu.
Izmir den çıktık
Istikamet konya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamdolsun kuzum iyiyim.Nasılsın ablacım
Benim de 100 zıp vardı dün bugün de yaparım canım
18 haziran 23 haziran ipli/ipsiz atlama challenge:) 18.Haz 19.Haz 20.Haz 21.Haz 22.Haz 23.HazWilma11 100yok 100 ipli /50 ipli yok 50Tutku44 400 400 400 400 280@Cordelia 150@pastelfit 300
bugün son gün.:) kazanan belli :)
Kolay gelsin aşkımEvde misafir var yoğun ve karışık.sen nasılsın canım?
Iyiyim kuzum, çok yoğun geçiyor, okuyamıyorum burayı, sadece alıntılara bakıyorum.Cok sevindim canim insallah saglikli kucağına alırsın
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Iyiyim ablacim sen nasilsin
Günaydın canim
Ohhhh afiyet olsun ablacımAynen dedim değişiklik olsun bastım nikahı gitti sjksjksjk çok cazip geldi gözüme
Sanki sen daha önce de sigara içmiyor gibiydin migim ya da ben hatırlamıyorumiyiyim abla sen nasılsın :) sigara içmeyeli 1 hafta olduu
gelsin kuzum
Afiyet olsun ablacim cok severim limonlusunuBiraz önce limonlu pop kek yemiş olabilirmiyim acep,evet evett yedim
Eline saglik canim
18 haziran 23 haziran ipli/ipsiz atlama challenge:) 18.Haz 19.Haz 20.Haz 21.Haz 22.Haz 23.HazWilma11 100yok 100 ipli /50 ipli yok 50Tutku44 400 400 400 400 280@Cordelia 150@pastelfit 300
bugün son gün.:) kazanan belli :)
Hayirli yolculuklar ablaHamdolsun kuzum iyiyim.
Ağrılar yok denecek kadar azaldı, regl bile düzene girdi, ben şok oldum, epeydir saçma salak geliyordu.
Izmir den çıktık
Istikamet konya
Türkiyeye dönme vaktin gelmiş o zaman ablaIyiyim kuzum, çok yoğun geçiyor, okuyamıyorum burayı, sadece alıntılara bakıyorum.
Ben sıcak insanıyım, soğuk beni hasta ediyor
Uuuuu sen buraya taşın bence ablaHamdolsun kuzum iyiyim.
Izmir den çıktık
Istikamet konya
oh harikasinGünaydın kızlar şeytanın bacağını kırdım şükür kalktım kahvemi içtim yürüyüşümü yapıyorum şuanEki Görüntüle 3088100
Allah bağişlasın ikisinideDil sinavı canım.Belcikadayım buranin dilini ogreniyorum . insa bu modulu gecersem seneye ust module gecicem . .. ahhh saat 9 da oturduk saat 13 de bitirdik .2 sınav 3 saat surmustu bu 4 oldu simdi eve gidiyorum inanilmaz yorucuydu ..Evet 2 tane canım.....senin ne sınavın var... inşallah gönlüne göre olsun
Afiyet olsun...
Afiyet olsun.... çıtır tavuk kızartma dimi
kolay gelsin... yavaş yavaş tüm kötü alışkanlıklari kurtulmaya çalışıyorum.. şu sigarayi tamamen birakinca şekersiz e deneyecegim..Bende iyiyim sağol,odaların tülleri yıkandı asıp geldim şimdi,süperrr yaaa maşallah tebrik ediyorum seni darısı başıma olsun gene
Daha fazla giderdi de durdu dönem dönem,gene çok iyi verdim,yarında mezun oluyorum kısmetse
Kaptanımm
İyi yolculuklarınız olsun keyfini çıkar güzelcene,dikkatli gidinHamdolsun kuzum iyiyim.
Izmir den çıktık
Istikamet konya
İyi geldi ne zamandır duruyordu evde,bakıştık bir an gel beni ye dedi yedim gittiOhhhh afiyet olsun ablacım
Epeydir duruyordu evde bugün hallettim sonunda yedim
Afiyet olsun ablacim cok severim limonlusunu
Eline saglik canim
Bu hafta masterfite katilanda azdi ondan sayida az oldu
afiyet olsunnnnnBiraz önce limonlu pop kek yemiş olabilirmiyim acep,evet evett yedim
Şekeri bende 20 yıl oldu bırakalı,çayı şekersiz içiyorum kahve içeceksem evde değilsem az şekerli içiyorum.kolay gelsin... yavaş yavaş tüm kötü alışkanlıklari kurtulmaya çalışıyorum.. şu sigarayi tamamen birakinca şekersiz e deneyecegim..
Teşekkür ederim sağolafiyet olsunnnnn
bende şekersiz içiyom ama azalttım. tamamen birakmadim. :/Şekeri bende 20 yıl oldu bırakalı,çayı şekersiz içiyorum kahve içeceksem evde değilsem az şekerli içiyorum.
Evde tarçınlı ve şekersiz ta biki.
Tamamen bırkmak lazım aslında,çayda sıkıntı bende,dışarda kahve içeceksem arada oda şekerli hoşuma gidiyor.bende şekersiz içiyom ama azalttım. tamamen birakmadim. :/
kahveyi şekersiz içiyorum alıştım şekerli tuhaf geliyor bana:) hele bool köpüklü kahve yapmayi öğrendim hemde bakır cevzeyle yapıyom abla.. makina var ama kullanmiyom.Tamamen bırkmak lazım aslında,çayda sıkıntı bende,dışarda kahve içeceksem arada oda şekerli hoşuma gidiyor.
Kahve bakır cezvede güzel oluyor,birde eskilerin aliminyum cezveleri vardır ondada süper köpüklü olur.kahveyi şekersiz içiyorum alıştım şekerli tuhaf geliyor bana:) hele bool köpüklü kahve yapmayi öğrendim hemde bakır cevzeyle yapıyom abla.. makina var ama kullanmiyom.