- 16 Ekim 2010
- 46.728
- 84.341
sağol canım tebrik ederim 201 mesajınıKolay gelsin şimdiden
201.000 mesajda benden geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım tebrik ederim 201 mesajınıKolay gelsin şimdiden
201.000 mesajda benden geldi
Denk geldi genesağol canım tebrik ederim 201 mesajını
hiç sevmiyorum canım ben yaz mevsimini seviyorum güneşi masmavi gökyüzünüBen severim yağmuruda gök gürlemesin şimşek çakmasın yeter ki,ödüm kopuyor çünkü.
Günaydın canım
Günaydın canimGunaydin herkese
Seninle sözleştiğimizden beri 1.100 gr vermişim ayıptır söylemesi
Kaldı 3.500 sende var mı var mı
Günaydın canimGünaydın bu alemın en azımlı kızları
Sabah sporu tamam. Bugün için hedefleriniz nedir?
Eki Görüntüle 3087643
Evet canım erken kalkmak aliskanlik oldu ama bugun geri uyudumGünaydın kaptancığım hala bıraktıgım erkencisin maşallah bende guya 8 kalkıp yuruyuse cıkıcaktım
Tamam canim bekliyoruzBence menüleri yazmayayım cuma dönüyorum zaten tekrar takımlara canımcım
Günaydın fesangimGünaydın canlarım benim
Bugün bir değişiklik yaptıkm. Bebeğim uyurken, ben de uyumak yerine 4000 adım attım
Kolay gelsin saracimben bu aralar çok koşturmaca içindeyim kız kardeşim ve yeğenim gelecek hem eve hem işe yetişmeye çalışıyorum
Tebrik ederim ablacim
Yağmur berekettir gerçide,fazlasıda zarar verebiliyor artık,yazı bende çok severim şortum parmak arası terliğim ayrılmaz ikilim olur hep.hiç sevmiyorum canım ben yaz mevsimini seviyorum güneşi masmavi gökyüzünü
Sağol kuzum denk geldi sadeceTebrik ederim ablacim
15001Günaydın canim
Iki gundur yoruldum 15.000 ile gelirim
Tesekkur ederim Kararlı bir hayırın karşında israr etmiyecektir edimiyeceklerdir diye düşünüyorumBaşarılar şimdiden az yemeğe gayret edin,yok olmaz diyin kendinize
Süper harikasın şiracım
Karnıyarık pilav salata,içini hazırlıyorum bir taraftanda pişiyor.
Rica ederim,aynen bu kararla devam o zaman.Tesekkur ederim Kararlı bir hayırın karşında israr etmiyecektir edimiyeceklerdir diye düşünüyorum
Kolay gelsin ablacimGelecem birazdan dışarı çıkmam lazım görüşürüz.
Günaydın canim cok gecmis olsun ya dikkat et kendineGünaydın gençler bayadir yoktum.herkes iyidir inşallah bana gelecek olursak yoğunluk ne azalıyor ne çoğalıyor.birde okul tatil olunca sanki işler hep çoğaldı piknikte kızımla top oynarken sağ bileğimde ki damarı patlattım ve kolum gitti oynatirken acı ve yanma oluyor baya da şişti.sol gözümde bir şey çıktı ne olduğunu bilmiyorum diyet ise eh işte devam ediyor yarışmada ki arkadaşlara başarılar diliyorum
Olsun ablacım az mı 18 binler 20 bin küsürler attın daha sana yetişemeyiz809 adım
Konya ablacım...İnşallah diyelim o zaman canım. memleket nire tatlım
Olur mu yaa sene bu evrelerden geçtin buyuttun çocukları keyfini çıkar ..Utandım ya
Siz bebelerle uğraşirken suç işliyormuşum gibi hissettim.
Bu nasıl menü anlayamadım... sabah yok öğle yok afiyet olsun... keşke adımlarını tamam lasaydin yarıda kalmasaydi....
Afiyet olsun....2 gün boll boll karbonhidrat olmuş... inşallah bugün 0 karbonhidrat günü tamamlasinSlm kızlar
20 haziran menüsü
Sabah 10
Yumurta 2 tane
Zeytin 5 tane
Peynir 1 kk kadar
Öğlen 1 kase ayran aşı çorbası
6 kaşık bulgur p.
Salata
Akşam
Tacuklu salata
Bir kase yoğurt
3 litre su
21 haziran
Sabah 10
Bir kase sütlü yulaf ezmesi
Öğlen çorba 1 kase
Akşam
5 kaşık b.Pilavı
3 küçük patates haşlama
Salata
Saat 21 bir fincan sütlü kahve
2.5 litre su
Zipzip-
S sulisim
Dikkat edersem çabuk gider biliyorum. Tartilmayinca da içim rahat etmiyor. Ona göre tedbirimi alıyorum canım. Hadi güzel haberlerini almak nasip olsun.Hay maşallah abla daha 2 gün oluyor sözleşeli helal olsun
Ben cuma tartılıyım dıyorum sık sık tartılmak ters tepıyor bazen bende
Demek Konyalı benim sulişimmm.Konya ablacım...
Olur mu yaa sene bu evrelerden geçtin buyuttun çocukları keyfini çıkar ..
Bu nasıl menü anlayamadım... sabah yok öğle yok afiyet olsun... keşke adımlarını tamam lasaydin yarıda kalmasaydi....
Afiyet olsun....2 gün boll boll karbonhidrat olmuş... inşallah bugün 0 karbonhidrat günü tamamlasin