- 16 Mart 2008
- 45.443
- 220.808
Kim bilür tabi ki kekim bilürAntalya ya ömrümde gitmedim ama kim bilüüüür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim bilür tabi ki kekim bilürAntalya ya ömrümde gitmedim ama kim bilüüüür
E veet yaaa....en güzeli de rahatça uyumak oluyor serin serinDemek Konyalı benim sulişimmm.
Akşamları serin serin gezersiniz ne güzel.
Günaydın kaptanım duzelicez inşallahGünaydın canim cok gecmis olsun ya dikkat et kendine
Zeynoşum hasta mısın tatlim? Geçmiş olsun. Eşinin burun ameliyatı gercekleşti mi?Günaydın kaptanım duzelicez inşallah
Geldim kuzum evdeyim marketi ziyaret ettim gofret almadım bu seferKolay gelsin ablacim
24 bin üstü rekor kırdım zaten,bu aralar dinlenme modundayım zorlamıyorum kendimi çok fazla,olduğu kadarıyla artıkOlsun ablacım az mı 18 binler 20 bin küsürler attın daha sana yetişemeyiz
Dinlen biraz
Zeynepcim hayırdır iyimisinGünaydın kaptanım duzelicez inşallah
Eva ve leslie ciddi adım attırıyor zaten.Eva yaptım.... öldüm bittim sıcakta kan ter icinde kaldım...ama 30 dk içinde 5000 adım yaptım değer valla
Ruhum zaten nasil bu yasta degilse bu kiloda da degil. Pikniktr zayiflar otururken ortada ziplayan bir kurbagacik gibiyimSen 100 kg da çok tatlı olursun ama 100 kg ile de kıyafetler insanın üstüne olmuyor eppeğim
Gunaydin abla nasilsinGünaydın tatlım
Evet burdan kopmak ise yaramiyorYok o kadarına da izin vermeyiz
Sen devamsızlık yapma yeter bitanecim. zaman lazım.
Amin 40.kezBalım bırakınca dıyeti motive olup tekrar dönmemiz bile aylar alıyor artık. kilo vermek de daha zorlastı .Bu sefer köprüden önce son çıkış 6 ay en fazla bozmadan diyetimizi yapıp korumaya gecelim inşallah
Gunaydin kaptanim
Günaydın canim
Gidip saatimi sarja takiyim
Koşşşş koşşşş hemennnnGidip saatimi sarja takiyim
Hosgeldin canim
eskisi kadar aktif degilim surekli girmiyorum canim ondan da vakit kalmiyor :)) elhan ablayi merakcettim son msjlari buraya getirdiHosgeldin canim
Seni burda görmek ne guzel nasilsin
Anladim canim bende burdan baska yere gidemiyorumeskisi kadar aktif degilim surekli girmiyorum canim ondan da vakit kalmiyor :)) elhan ablayi merakcettim son msjlari buraya getirdi
kaptanlik zor isAnladim canim bende burdan baska yere gidemiyorum
Kesinlikle zor canimkaptanlik zor is