- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.630
sen yapiyorsun kaptanKesinlikle zor canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen yapiyorsun kaptanKesinlikle zor canim
Minnoşum gelmiş hoş gelmişşş kuzum benim seni görmek ne güzell burada çıtırım ekürim hocamla Elhan 'la zayıflıyoruz gerçi hocam mezun oldu buradan bende cuma mezun olacağım .
Yeşil takımın kaptanıda benim minnoşum,cuma jübilem varkaptanlik zor is
Teşekkür ederimsen yapiyorsun kaptan
Cok geçmiş olsun prensesim iyi misin şimdi?Günaydın gençler bayadir yoktum.herkes iyidir inşallah bana gelecek olursak yoğunluk ne azalıyor ne çoğalıyor.birde okul tatil olunca sanki işler hep çoğaldı piknikte kızımla top oynarken sağ bileğimde ki damarı patlattım ve kolum gitti oynatirken acı ve yanma oluyor baya da şişti.sol gözümde bir şey çıktı ne olduğunu bilmiyorum diyet ise eh işte devam ediyor yarışmada ki arkadaşlara başarılar diliyorum
Fistikim gunaydin
Nasılsıniz ballarGünaydın canim
Kesinlikle....dışarda yuruyemeyen yada kısa zamanda çok adım atayım diyene bire birEva ve leslie ciddi adım attırıyor zaten.
Abla kolumu incittim gozumde de bir şey çıktı ama anlamadım ne olduğunu.ameliyat olalı bir ay olucak ablaZeynoşum hasta mısın tatlim? Geçmiş olsun. Eşinin burun ameliyatı gercekleşti mi?
Top oynarken kolumu incittim abla.ic bilek kisiminda ki ince damarlardan güzel bir çatlatma yaptım şişti ve morardı.gozumde bir şey çıktı.rabbim beterinden korusunZeynepcim hayırdır iyimisin
Gözümde bulanıklık oluyor arada.bu yazıları bile tek elle yazıyorum.ama çok daha iyiyim.elimi göğüs altına indirince zonklama oluyor geçecek inşallahCok geçmiş olsun prensesim iyi misin şimdi?
İyiyim emekliyim sen de iyi misin canımNasılsıniz ballar
Çok geçmiş olsun. Üzüldüm inşallah hem elin hem gözün iyileşir. Mikrobik bir şey mi.. gözüne dikkat et mutlaka bir hekime göster.Abla kolumu incittim gozumde de bir şey çıktı ama anlamadım ne olduğunu.ameliyat olalı bir ay olucak abla
Top oynarken kolumu incittim abla.ic bilek kisiminda ki ince damarlardan güzel bir çatlatma yaptım şişti ve morardı.gozumde bir şey çıktı.rabbim beterinden korusun
Gözümde bulanıklık oluyor arada.bu yazıları bile tek elle yazıyorum.ama çok daha iyiyim.elimi göğüs altına indirince zonklama oluyor geçecek inşallah
Ben de çok üzüldüm.Zeynep_Nihal ay içim gitti olurken çok çok geçmiş olsun ablasının gülü
Benim idolüm sensin tatlım. Mezun olduktan sonra dört kilo aldım azar azar vermeye çalışıyorum sen ve pastelfit gibi incecik olmak istiyorum .Minnoşum gelmiş hoş gelmişşş kuzum benim seni görmek ne güzell burada çıtırım ekürim hocamla Elhan 'la zayıflıyoruz gerçi hocam mezun oldu buradan bende cuma mezun olacağım .
hey masallah ne guzel ya keske bende o guzel mertebeye erissem ama bende hirs yokMinnoşum gelmiş hoş gelmişşş kuzum benim seni görmek ne güzell burada çıtırım ekürim hocamla Elhan 'la zayıflıyoruz gerçi hocam mezun oldu buradan bende cuma mezun olacağım .
O kilo alınıyor gene demi hocam,korumak önemli aslında,verirsin canımcım merak etme bide tam yaz mevsimi şimdi gider nasılsa pastelcimde gayet güzel kilo verdi.Benim idolüm sensin tatlım. Mezun olduktan sonra dört kilo aldım azar azar vermeye çalışıyorum sen ve pastelfit gibi incecik olmak istiyorum .
Vardır minnoşum vardır,66 ile geld,m daha öncesi gram oynamıyordu bazı keskin çizgileri detayları uygulayınca yavaş yvaş gitti inan biraz zaman ve sabır istiyorhey masallah ne guzel ya keske bende o guzel mertebeye erissem ama bende hirs yok