- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Yoksa 100kg 100kg gezecegimYüzsüz daha tatliyiz boş ver. başka türlü gelmeyeceğiz .
Insallah canim bi dikis tutturmaliyizBu sefer tutturuyoruz Allah'ın izniyle 2023 hedeflere ulaşmış olucaz broo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoksa 100kg 100kg gezecegimYüzsüz daha tatliyiz boş ver. başka türlü gelmeyeceğiz .
Insallah canim bi dikis tutturmaliyizBu sefer tutturuyoruz Allah'ın izniyle 2023 hedeflere ulaşmış olucaz broo
Geçmiş olsun canım. Benim de yaptırmam lazım aslında. Gebelik şekeri çıkmıştı bende, hamileliğin son ayları diyetle geçmişti Ayrıca bu şeker yüzünden sezaryen doğum yapmıştım .Kızlar tahlil yaptırdım ve 3 aylık şekerim üst sınırda
Dikkat etmem lazım gerçekten sağlığım için daha gençtim oysa
Seninle sözleştiğimizden beri 1.100 gr vermişim ayıptır söylemesiBu sefer tutturuyoruz Allah'ın izniyle 2023 hedeflere ulaşmış olucaz broo
Sen 100 kg da çok tatlı olursun ama 100 kg ile de kıyafetler insanın üstüne olmuyor eppeğimYoksa 100kg 100kg gezecegim
Insallah canim bi dikis tutturmaliyiz
Günaydın tatlımGunaydin herkese
Yok o kadarına da izin vermeyizYoksa 100kg 100kg gezecegim
Insallah canim bi dikis tutturmaliyiz
Utandım şimdi hocam,sağol varol.Varlığına bin kurban
Külkedime bir selam vereyimHer hafta 3kilo verseydik eriyip gitmistik cnm saglik olsun
Yürekten kopup gelen sözler etkileyici olur. Seni okumak mutlu ediyor beni bak çok ciddiyim. sen de sağ olUtandım şimdi hocam,sağol varol.
Teşekkür ederim hocam sağol,senin yazdıklarınıda okumak bana iyi geliyor,kelime dağarcığına hayranım zaten içinden gelerek yürekten yazıyorsun her zaman.Yürekten kopup gelen sözler etkileyici olur. Seni okumak mutlu ediyor beni bak çok ciddiyim. sen de sağ ol
Vatan hizmet bekliyor tatlım elimden geleni yaptım bayrağı size devrettim. Saglikla baslamani dilerim.Elhan ablacım sen emekli oldun , ben de eylülde görev başı yapacağım
Neyse ki eşim öğretmenliğe geçecek de ben biraz rahat edeceğim
Ne mutlu sana hocam,eşinde emekli olacakmı bu arada,yoksa devam mı göreve.Vatan hizmet bekliyor tatlım elimden geleni yaptım bayrağı size devrettim. Saglikla baslamani dilerim.
Teşekkür ederim hocam sağol,senin yazdıklarınıda okumak bana iyi geliyor,kelime dağarcığına hayranım zaten içinden gelerek yürekten yazıyorsun her zaman.
Emeğine sağlık ablacım, teşekkür ederim benim yolum uzun, bu yolda tek hedefimiz vatana millete hayırlı, güzel evlatlar yetiştirmekVatan hizmet bekliyor tatlım elimden geleni yaptım bayrağı size devrettim. Saglikla baslamani dilerim.
Antalya ya ömrümde gitmedim ama kim bilüüüürOlmaz ama sen gel bir caresine bakarız
Ahh keşke bee hocam ne güzel olurdu demi
Keşke üst komşum olsaydın
YeğenimCanım hangi kızdan bahsediliyor
Meslekte bile her zaman söylediğim bir laf vardı.Emeğine sağlık ablacım, teşekkür ederim benim yolum uzun, bu yolda tek hedefimiz vatana millete hayırlı, güzel evlatlar yetiştirmek