- 21 Kasım 2013
- 22.887
- 71.660
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende artık geleneksel oldu pazartesi arti olup cumaya eksi gelmenArtin cok degil cumaya eksilerle gelirsin canim
Cvp bknz yukardaKız bu ne
Cnm nolsun ya biliyosun burada çocukların sinav zamani
:) :) :)
Boy kaçtı senin güzel bir kilo 70ler vallaseni de unutmadim tabi :)
saol o senin tatlılığı..
70-72 arasinda gidip geliyorum
Afiyet olsun arkadaşım
Tamam görüşürüz insanlah ama bende pek ümit yok çok çok -500 geleyim geçen hafta 3 kilo bu hafta bu kadarBende artık geleneksel oldu pazartesi arti olup cumaya eksi gelmen
Cvp bknz yukarda
Pzrtesi bende ödem yapiyo cuma goruselim olmazmi
Cnm nolsun ya biliyosun burada çocukların sinav zamani
Ben detoks suyuyla falan ugrasacak zamanim yoktu
Bugun bitti sinav cok sukur
Artık konsantre olabilirim
:) :) :)
Hosbulduk abla valla bir turlu dikis tutturamiyorum yuzsuz yuzsuz geliyorum iste buraya
Hosbuldum canimhoşgeldinn
Yüzsüz daha tatliyiz boş ver. başka türlü gelmeyeceğiz .Hosbulduk abla valla bir turlu dikis tutturamiyorum yuzsuz yuzsuz geliyorum iste buraya
Ciğerini yediğim dersin ustune de HanimKelesimiGetir ekürim gibi tatlıya basarız nikahıBeni ciğerciye götür aşkitomezelim
Hoşgeldin Hanımcım
Sağlıklı güzel haberlerini alma ümidiyle bitanecim.aynen canım sağlıktan önemli bir şey yok
Yürüyüş alışkanlığın her şeyden güzel bitanem. Yürüyüş alanın bize uzak mi bir gün Karaalioğlu parkını turlayalim seninle çocuklarla da olur seni görmeyi çok isterim. Misafir sezonu başlarsa zor buluşuruz.Ohoooo okul olunca dinleniyorum ben...tatil demek evde çocukları oyala kendine vakit ayıracak zaman bulamama demek bende
Bizde hiç deniz sezonunu acamadik soğuktur diye...
Bende erken kalkmayı çok seviyorum.. normalde 5 de kalkkip namazdan sonra yatmiyorum gün cooook uzun geliyor ve kendime vakip ayırabiliyorum..2 gündür 7.30 da kalkıyorum anca yürüyüşe gidebiliyorum bunada şükür artik
Temmuzda buradayım özlemle bekliyorum tatlım.Ben temmuz ortası gibi geleceğim inşallah biricikim
Bugün hissettim tatili kuzum. Saat dörde kadar uyumuşum sabah temizliği şimdi bitti. Filtre kahvemi içiyorum dediğin gibiSağol kuzum şimdi geldim eve havada sıcak bugün
Sağol fastelcim
Sağol hocam,senden keyiflisi yok şimdi, bol bol dinlen tatilinde keyfini çıkar bence yat uyu uzat ayaklarını gelsin çaylar kahveler ohhh sefan olsun bende iyiyyim sağol dışardaydım şimdi geldim eve
Afiyet olsun ElhoşummBugün hissettim tatili kuzum. Saat dörde kadar uyumuşum sabah temizliği şimdi bitti. Filtre kahvemi içiyorum dediğin gibi
Ayyyyy gözün aydınnnnDün 19.30' da toplantımız bitti ebedi tatilim başladı. Tatil havası göndereyim kuzum sana beşten beri ayaktayım denize gittim girmeden geri döndüm. dalgalar korkutuyor napim.erken uyanmak iyidir metabolizman daha iyi çalışır.
Bu sefer tutturuyoruz Allah'ın izniyle 2023 hedeflere ulaşmış olucaz brooHosbulduk abla valla bir turlu dikis tutturamiyorum yuzsuz yuzsuz geliyorum iste buraya
Sefan olsun ablacım fazlası ile hakedıyorsun tatili uzun uzun uykularıBugün hissettim tatili kuzum. Saat dörde kadar uyumuşum sabah temizliği şimdi bitti. Filtre kahvemi içiyorum dediğin gibi
Afiyet olsun canimİlk menumu yazıyım nasıl da özlemişim menu yazmayı
Kahvaltıyı 12.30
2 haslanmış yumurta
1 dilim süzme peynir
5 zeytin
1 kase salata 1 t.k chia tohumu
5,6 sivri biber
1 c.k tahın pekmez
Küçük kaseme meyve salatası
Ara hındıstan cevız yaglı kahve
Aksam 18.00
1 kepçe yarma çorbası