- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Mutlu pazarlar canım. Sağol canım.
Babası yaşamayan arkadaşlarımızın babaları için rahmet diliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyy nasıl güzel kalplisiiiin amiiiinnnikisininde tadı farklidaha iyi mi daha kötü hayat arkadaşına baglı desem dogru olur sanırım yoldaşın seni bazen mutlu eder bzaen sen oku ... hayat bu hersey bizim için .. Allah iyi ,merhametli insanlarla karsilastirsin
ayyyy nasıl güzel kalplisiiiin amiiiinnn
Bakalım 11 gün var hedef 400.000 adım Haziran için.Teşekkür ederim canim seninde babanin babalar günü kutlu olsun
Yetisirsin bize gunluk ortalama 20 bin atarsan
Tüm hayatta olan veya kaybedilmiş olan, dedelerimiz babalarımız, eşleri baba olanların babalar gününü anıyorum
Hayatta olanlar için şükredip kutlayalım, diğer yakınlarımızı da rahmetle anıp bol dua edelim
Cooooooooooook sevindimNihayet bu sabah tartıda çok güzel bir eksi gördüm sonunda
Selam fesangimSelam canikolar
Benim 400 u geçer sanirimBakalım 11 gün var hedef 400.000 adım Haziran için.
Eline saglik canimyorganlar kaldırıldı.. vakumlu hurclara konuldu... (en sevmedigim isler)..
baza altı düzenlendi..
makinaya camasir atildi ve serildi.
bir makina daha calistirildi..
evi bir supureyim kahve yapip derse oturmam lazim artık ..
sizler napiyonuz hanımlar
Kuzum yaaa üzülme... kocaların hepsi aynı ürünün mahsulü canını sıktığın la kaliyorsunAhh kaptanım kaç yıldır buradasın kolay değil. İnsan özel hayat vs derken dağılıyor. Ben iki haftadir her gün ağlıyorum kendimi kaybetmiş durumdayım. İnşallah geçer her şey.
Harika bı menü afiyet olsun...Iyi akşamlar kızlar. Şimdi girdik eve, yatağa zıplamadan rapor vereyim dedim
18 haziran c. Tesi
Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta,
1 kk peynir,
Bol yeşillik,
5 zeytin,
1 dilim ekmek.
Öğlen 14.00
Tavuklu salata
Akşam 18.00
1 porsiyon somon,
Yeşillik.
Dışarı çıktığımızda hava attım ama,
Kuru pastadan 1 tane tatlı, 1 tane tuzlu yemiş bulundum sodanın yanında.
Su:2 lt S sulisim Zipzip-
Adımlarım
Eki Görüntüle 3085890
Toplam:8.311 adım Cordelia
Evvvet beybiHarikasın kaptanım. Kırmızı domatesleri salça yapacayık.
Anam bu nasıl menü afiyet olsun...hiç bişey yememissin gün boyu
Ahhh çok yorulmuştumah kaptanım bende 23.55 te bitirdim kostur kostur.
Spor ayakkabili zaten 1 mil yaptım Leslie o bile adımı tamamlamaya yetmediCanım evde yürürken spor ayakkabı giy direkt yürüme zarar görmesin ayakların ,dizlerin
Afiyet olsun canim...akşam acıkınca leblebi falan yersen daha tok kalirsın18 haziran cumartesi menüsü
11.00 1 tane cicek ekmekten parca ,icine 1 dilim sucuk,2 tane zeytin,2 dilim oeynir ,1 dilim domates ,salatalik
16.00 1 bardak kakaolu sut
19.00 4 yk patatesli kofte firinda ,4 yk pirinc pilavi ,4 dilim kavun
planımın dışında olanlar
23.00 1 köfte (cok acikmistim )
23.30 yarim avuc yer fistigi
00.00 yarım muz (bu hic iyi olmadi )
Su 1.5lt
yesilcayli soda 1lt
spor
Adım 8034 ... 803 adım
ipsiz ip 400...500 p
bolgesel 300 ...300p
toplam 1603 puan
Zipzip-
Cordelia
@Migim
S sulisim
Evdeyim adım 100 bile değil... dünkü gibi olmam inşallah@DombiliKus
hllgkchl
S sulisim
mavi takim adımlar ne durumda raporlaşalımm benim 5400
su henuz 1 olmadi
tabi canım.Tarif verir misin kuzum
canım bu sefer sadece kuru üzüm koydum. kayısı ve incir de vardı ama eklemedim. bu sefer üzümlü oldu. kuruyemiş olarak da ceviz ve fındık ekledim. bir de fıstık ezmesi. tadı güzel oldu. arkadaşa da verdim. annesi tarif istemiş
yaaaaaaaaa ben de bu coşkudan istiyorummmmmNihayet bu sabah tartıda çok güzel bir eksi gördüm sonunda
tabi canım.
1 yumurta, 2 yk süt, 2 yk yulaf unu, minik doğranmış 1 kk beyaz peynir+ 1 kk kaşar peyniri, 1 tutam kıyılmış maydanoz, karabiber, acı kırmızı biber, 1 çimdik tuz
malzemeyi iyice karıştırıp kaşıkla az zeytinyağlı tavaya döküp alt üst karıştırıyoruz.
ben bazen karabuğday unuyla da yapıyorum. bazen dereotu da ekliyorum. içine koyduğun un türü, yeşillik ve peynir türlerine göre lezzeti değişiyor. ben bu sefer otlu peynir ve kaşar koydum. tadı enfes oldu. hem çok doyurucu ve pratik. tavsiye ede
canım bu sefer sadece kuru üzüm koydum. kayısı ve incir de vardı ama eklemedim. bu sefer üzümlü oldu. kuruyemiş olarak da ceviz ve fındık ekledim. bir de fıstık ezmesi. tadı güzel oldu. arkadaşa da verdim. annesi tarif istemiş
yaaaaaaaaa ben de bu coşkudan istiyorummmmm
Çok teşekkür ederimtabi canım.
1 yumurta, 2 yk süt, 2 yk yulaf unu, minik doğranmış 1 kk beyaz peynir+ 1 kk kaşar peyniri, 1 tutam kıyılmış maydanoz, karabiber, acı kırmızı biber, 1 çimdik tuz
malzemeyi iyice karıştırıp kaşıkla az zeytinyağlı tavaya döküp alt üst karıştırıyoruz.
ben bazen karabuğday unuyla da yapıyorum. bazen dereotu da ekliyorum. içine koyduğun un türü, yeşillik ve peynir türlerine göre lezzeti değişiyor. ben bu sefer otlu peynir ve kaşar koydum. tadı enfes oldu. hem çok doyurucu ve pratik. tavsiye ederim kuzum.
yaaaaaaaaa ben de bu coşkudan istiyorummmmm
evet acıkirsam leblebi yiyecemKuzum yaaa üzülme... kocaların hepsi aynı ürünün mahsulü canını sıktığın la kaliyorsun
Harika bı menü afiyet olsun...
Evvvet beybi
Anam bu nasıl menü afiyet olsun...hiç bişey yememissin gün boyu
Ahhh çok yorulmuştum
Spor ayakkabili zaten 1 mil yaptım Leslie o bile adımı tamamlamaya yetmedi
Afiyet olsun canim...akşam acıkınca leblebi falan yersen daha tok kalirsın
Evdeyim adım 100 bile değil... dünkü gibi olmam inşallah