- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.934
Yürüyelim arkadaşlar :) bir de ben nika uugulamasina başlıyorumNe yapıyorsunuz. Ben de geleyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yürüyelim arkadaşlar :) bir de ben nika uugulamasina başlıyorumNe yapıyorsunuz. Ben de geleyim
Benim de o civarlarda 1 Haziran da uygulamayı sifirlamistim 227 bin gösteriyor iyi olan kazansın:)1 Hazirandan bugüne 244.000 adim atmisim
bugun hedefin kac migim50 tane ipsiz atladim
belçika canımOhh mis gibi yer hollandaydin demi
Nihayet bu sabah tartıda çok güzel bir eksi gördüm sonunda
Oo seninde cok iyi adim sayin canimBenim de o civarlarda 1 Haziran da uygulamayı sifirlamistim 227 bin gösteriyor iyi olan kazansın:)
ben daha yataktayim yetisirimHallederiz
hllgkchl
S sulisim
mavi takim adımlar ne durumda raporlaşalımm benim 5400
su henuz 1 olmadi
oooo efenim oglen oldu bende kahvalti yaptım cay keyfi yapiyorum kalkicam ders calisicam cocugun odevlerini kontrol edicem evi biraz toplarim camasir var yikanacak ... yemek dusunmem lazim bakalım ne yapacam bugunben daha yataktayim yetisirim
oooo bekarlık daha mı iyi sankioooo efenim oglen oldu bende kahvalti yaptım cay keyfi yapiyorum kalkicam ders calisicam cocugun odevlerini kontrol edicem evi biraz toplarim camasir var yikanacak ... yemek dusunmem lazim bakalım ne yapacam bugun
ikisininde tadı farklidaha iyi mi daha kötü hayat arkadaşına baglı desem dogru olur sanırım yoldaşın seni bazen mutlu eder bzaen sen oku ... hayat bu hersey bizim için .. Allah iyi ,merhametli insanlarla karsilastirsinoooo bekarlık daha mı iyi sanki
Mutlu pazarlar canimMutlu pazarlarrrr
Bütün babalarımızın babalar günü kutlu olsun
5721
Senin babanın da kutlu olsuun canmMutlu pazarlar canim
Kolay gelsinGüzel bir kahvaltı sonrası gidip ütü yapayım havada bulutlu zaten ama yinede güzel bugün moralimi hiç bir şey bozamaz
Hani bi kalabalık vardır bilen bilmeyen meraktan aralarına katılır işte ben bilmeyenim.Ne yapıyorsunuz. Ben de geleyim
145000 adım haziran Zipzip-Benim de o civarlarda 1 Haziran da uygulamayı sifirlamistim 227 bin gösteriyor iyi olan kazansın:)
Mutlu pazarlar canım. Sağol canım.Mutlu pazarlarrrr
Bütün babalarımızın babalar günü kutlu olsun
Teşekkür ederim canim seninde babanin babalar günü kutlu olsunSenin babanın da kutlu olsuun canm
Yetisirsin bize gunluk ortalama 20 bin atarsan145000 adım haziran Zipzip-