sesini şarkılarını bende beğeniyorumleman sam her sene bu tarz açıklama yapar sanki bu ülkede ve gidicegi ülkede hayvanlar kesilmiyor evet bayram olması nedeniyle daha fazla kesim olsa da kesiliyor.
tabi gitmek isteyen buyursun gitsin ülkeden ha bundan sen hoşlanmazsın ama diğeri için ibadettir.
saygılı olmak durumundasın leman samcım yo ille gidicem diyorsan da buyur tutmuyalım.
ayrıca severim de şarkılarını sesini
Burada yanılıyorsun cnm ihlas suresinin ikinci ayetibde Rabbin için namaz kıl kurban kes diyorZaten Kur'an'da kurban kesin bana, beni için demezken sırf içlerini rahat etsin diye yapıyor kimi, kimi zaten okumadığı için yazmadığından habersiz.
O parayla çocuk okutsa, bir fakire hızır misali yetişse, sokakta mendil, kalem, pil satan yaşlıları toplayıp bir güzel doyursa daha iyi olur nazarımda.
malesef öyle değil, siz öyle yorumlamış olabilirsiniz. dini yorum yapmak istemem, ona bakarsanız kuranda namazın 5 vakit kılınacağı ve ne şekilde kılınacağı da yazmaz. ama bu namazın olmadığı anlamına gelmez.Zaten Kur'an'da kurban kesin bana, beni için demezken sırf içlerini rahat etsin diye yapıyor kimi, kimi zaten okumadığı için yazmadığından habersiz.
O parayla çocuk okutsa, bir fakire hızır misali yetişse, sokakta mendil, kalem, pil satan yaşlıları toplayıp bir güzel doyursa daha iyi olur nazarımda.
Tekrar bakacağım o zaman, gözümden mi kaçmış anlayamadım. Okumadan atıp tutmadım çünkü, okudum.Burada yanılıyorsun cnm ihlas suresinin ikinci ayetibde Rabbin için namaz kıl kurban kes diyor
leman sam öyle düşünüyor olabilir ama bu kadar sert tepki vermemeli o zaman yulbaşında da hindi kesilecek bu ülkeyi terkedeceğim yulbaşında da demeli
Rica ederim cnmTekrar bakacağım o zaman, gözümden mi kaçmış anlayamadım. Okumadan atıp tutmadım çünkü, okudum.
Teşekkür ederim.