- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
aa o gelenek avrupadan gelio laf edene cahil damgasını yapıştırırlarr..Öyle ya, hiçbir yılbaşı çıkıp da hindileri katlediyorlar, hayvan hakları bilmem ne diyeni görmedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa o gelenek avrupadan gelio laf edene cahil damgasını yapıştırırlarr..Öyle ya, hiçbir yılbaşı çıkıp da hindileri katlediyorlar, hayvan hakları bilmem ne diyeni görmedim.
aa o gelenek avrupadan gelio laf edene cahil damgasını yapıştırırlarr..
O eti yemeyi verelimFikirlerin gercekten enteresanmis...
Anladım müslüman değilse ona anlamsız gelebilir. Evet hayvanlara acı çektirilmesi benimde canımı acıtıyor. Bu kesim işlerini ehil insanların yapması lazım.Leman Sam vejeteryan da değil vegandır. Yani sadece et değil hayvansal hiçbir gıdayı tüketmez. Hayvan hakları için çalışan, barınaklara yardım eden, kendisi de hayvan besleyen bir kişidir. Müslüman da değil bildiğim kadarıyla. Haliyle ona kurban bayramının cinayet gibi gelmesi şaşırtıcı değil bence.
İnsanları toptan katillere benzetmesi hoş değil ona ben de katılmıyorum ama her bayramda da görüyoruz kaçmaya çalışan, korkan hayvanlara işkence çektiren insafsızları. Onlar benim için de potansiyel Işid'çi açıkçası.
Kimse kimseye saygı duymak zorunda değil. Başbakana göre ateist, yahudi= terörist oluyor. Ateist bir sanatçı müslüman = ışid diyince rahatsız oluyorsunuz.
Başbakanın hassasiyetleri önemsemediği bir ülkede halk neden hassas davransın. Sırf müslümanlar çoğunlukta diye korkup sussun istyorsunuz. Ama hapse de atılsalar kimse susmicak bu ülkede.
Leman Sam vejeteryan da değil vegandır. Yani sadece et değil hayvansal hiçbir gıdayı tüketmez. Hayvan hakları için çalışan, barınaklara yardım eden, kendisi de hayvan besleyen bir kişidir. Müslüman da değil bildiğim kadarıyla. Haliyle ona kurban bayramının cinayet gibi gelmesi şaşırtıcı değil bence.
İnsanları toptan katillere benzetmesi hoş değil ona ben de katılmıyorum ama her bayramda da görüyoruz kaçmaya çalışan, korkan hayvanlara işkence çektiren insafsızları. Onlar benim için de potansiyel Işid'çi açıkçası.
Türkiye'nin müslüman toplumlara oranla görece daha iyi olmasının sebebi seküler yapısıdır. Bunları çok konuştuk burada bir zamanlar dini konular yasak değildi hoş niye yasaklandı onu da hiç anlamadım. En son buradaki dinden sorumlu arkadaşların benim tam bir ateist olduğumu eğer değilsem de kendime müslüman dememem gerektiğini, dinden çıktığımı yazdıkları bir konu vardı, baya ateşli tartışmalar dönmüştü, ondan sonra bir daha din konuşanı yakarız dediler.
Bence bu forumda anlamsız bir yasak bu, zira günümüzde siyaset her türlü dönüp dolaşıp dine bulaşıyor, siyasetten konuşurken dini dışarıda tutamıyoruz.
Ikinizin de agzini opeyim yazcam garip olcak
Her ikinizin de agzi bal yesin diyeyim en iyisi. Sanki ben yazdim yazdiklarinizi...
Ahah gel o zaman
İnanmayan birinin bunu böyle yorumlaması gayet normal değil mi?
İnanada saygı inanmayanada
fiziksel olarak evette et yemiyorsun o zaman vejemisin.. merak sadeceCanlı bir varlığın boğazına bıçağı allahu ekber diyerek kesilmesi elinizi vicdanınıza koyun benzemiyor mu kesilenlerden biri insan biri hayvan ben maneviyat bahsetmiyorum fiziksel olarak benzemiyor mu?
işidle gerçek müslümanları cidden ayıramıyormusunuz ..yok inanmam valla..İşid ibadet bilinciyle bıcağı dayıyor kurbanlarının boğazına ve işide göre biz gerçek müslüman değiliz
Yazılacak çok şey varda az önce bir arkadaşın dediği gibi nokta