Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani leman böyle düşünebilir,bu ibadetlerini yapanları katil yapmaz,lemanı saygısız yapar sadece... Bence suç duyurusunda bulunup ciddiye almaya bile gerek yok.
Müslümanlar olarak 4*4 ya bütün dünya müslümanlardan nefret ediyor müslüman olan ülkelerin haline bakın Türkiye biraz daha düzgünse batı medeniyetinden etkilendiği içindir arkadaşlarıma söylerken eleştiriliyorum ama gene diyorum tr müslümanlık restorasyonlu müslümanlıktır
Kusura bakmayın din konuşmak yasaktı ama af ola
Bizimde budist rahipleri gibi din adamlarımız olsa belkiaynen bütün dert gündem olmakta.. oldu mu? oldu..
Bu ülkede "saygı" kavramının gelişmesi için önce bu konuda Hindistan seviyesine gelmeliyiz.. Oradaki saygı kavramının yarısını alsak bütün ülkeye yeter..
Bizimde budist rahipleri gibi din adamlarımız olsa belki
Evet bencede şayet onlar bunları nerdeyse 100 yıl önce yaşamışlardıSana sadece şu kadarını söyleyeyim. Korktukları müslümanımsılar değil islam.
Oradaki yapı budizimden etkilenmiştirsöylediğim Hintliler budist değil.. benim de kastettiğim bu değildi zaten ama belli ki anlamamışsınız..
Evet bencede şayet onlar bunları nerdeyse 100 yıl önce yaşamışlardı
Hmm haçlı seferlerini de müslümanlar yaptı sanırım. Bence buralara hiç girmeyelim yoksa banlanırız.
Oradaki yapı budizimden etkilenmiştir
bizler ikisinede saygı duyuyoruz da leman hanım gibiler bize saygı duymuyor malesefİnanada saygı inanmayanada
Leman sam gibi birinin isanları kırmak gibi bir düşüncesi olmaz bu kadar duyarlı birinin tepkisinin fazla olması çok fazla duyarlı olduğundanbizler ikisinede saygı duyuyoruz da leman hanım gibiler bize saygı duymuyor malesef
Leman sam gibi birinin isanları kırmak gibi bir düşüncesi olmaz bu kadar duyarlı birinin tepkisinin fazla olması çok fazla duyarlı olduğundan
duyarlılığını gerçekten katledilen hayvanlara karşı gostersin de bizde destek verelim. Bizim dini inancımızın bunu gerektirdiğini bildiği halde bu tepkiyi gosteriyorsa benim aklıma duyarlılık değil başka şeyler gelir...Leman sam gibi birinin isanları kırmak gibi bir düşüncesi olmaz bu kadar duyarlı birinin tepkisinin fazla olması çok fazla duyarlı olduğundan
Fikirlerin gercekten enteresanmis...Hem müslüman değilsiniz bende hayvan seversiniz ve heryıl binlerce hayvan kesiliyor hemde hiçte uygun olmayan şekillerde sokaklarda boş arsalar çoluk çocuk buna şahit isterseniz kınayın bana hiçte ibadet gibi gelmiyor ibadet başka türlüde yapılabilir bu benim fikrim
bana ibadet değil gibi demekle olmuyor. Bizim bi kitabımız var ve orda neyin ne olduğu yazıyor. Biz kuçukken kendimiz dağıtırdık o kurbanları hiçte kotu etkilenmedik. Paylaşmayı,yardımseverliği oğrendik. Her deney için hayvanlar kullanılıyor, her yılbaşında hindiler kesiliyor. Neden bunlara tepki yok. Din adına yapılınca mı sıkıntı oluyorHem müslüman değilsiniz bende hayvan seversiniz ve heryıl binlerce hayvan kesiliyor hemde hiçte uygun olmayan şekillerde sokaklarda boş arsalar çoluk çocuk buna şahit isterseniz kınayın bana hiçte ibadet gibi gelmiyor ibadet başka türlüde yapılabilir bu benim fikrim
bana ibadet değil gibi demekle olmuyor. Bizim bi kitabımız var ve orda neyin ne olduğu yazıyor. Biz kuçukken kendimiz dağıtırdık o kurbanları hiçte kotu etkilenmedik. Paylaşmayı,yardımseverliği oğrendik. Her deney için hayvanlar kullanılıyor, her yılbaşında hindiler kesiliyor. Neden bunlara tepki yok. Din adına yapılınca mı sıkıntı oluyor