- 12 Nisan 2020
- 1.074
- 756
- 38
- 32
- Konu Sahibi turuncumandalinaa
-
satarlar canim 15 16 yaslarindayken annemede ablamada testlerini ben alirdim yollarlardi bende gider alirdim yok yok korkma sen stres yapmissin ondan olmus ten tene temas etmemis ki ama sen sen ol boyle riskli islere girme ewlendigin ilk gecene sakla kendini aman kuzum pisman olursun suan cok sewiyorumda desen 5 sene sonra adini bile unutucaksin kalici hasar wermedigi surece18 yaşından küçükkere satıyolar mı?ya erkek arkadaşım tayt üstünden sürtüdü onda da eşofman vardı 5 haziranda sürtündü işte.16 haziranda lekelenme/kanama şeyi oldu
evet hiç çıplak kalmadık zaten tek bi kere parmağını dokundurdu oraya ama eliydu kuruymuş zaten dokunduktan sonra da kan gelmemiş eline.Aşırı stres gerçekten çok o yüzden şuan adetim gecikiyoe galiba veya geçen yaşadığım adetti inanın çok stresliyim kimseye de diyemiyorumsatarlar canim 15 16 yaslarindayken annemede ablamada testlerini ben alirdim yollarlardi bende gider alirdim yok yok korkma sen stres yapmissin ondan olmus ten tene temas etmemis ki ama sen sen ol boyle riskli islere girme ewlendigin ilk gecene sakla kendini aman kuzum pisman olursun suan cok sewiyorumda desen 5 sene sonra adini bile unutucaksin kalici hasar wermedigi surece
18 yaşından küçükkere satıyolar mı?ya erkek arkadaşım tayt üstünden sürtüdü onda da eşofman vardı 5 haziranda sürtündü işte.16 haziranda lekelenme/kanama şeyi oldu
Canim benim bosuna strese sokuyorsun kendini..Tayt üzerinden birde altta çamaşırın vardır iki kat diyelim ona eşofman üzerinden hamile kalman im-kan-sizzz..Bu kadarrr!!!!!. içine boşalmadan nasil hamile kalacaksin.Hadi sen kuçuksun bilmiyorsun da koca koca kadinlar birde yerleşme kanamasi diyip seni strese sokuyorlar.Çıplak altinda hiçbirsey olmasaydı zerre kadar sperm bulaşsa hamile kalabilirdin ama böyle bu şekilde mümkün degil..Başka bir sorun varsa bilemem ama o kanaman için doktora git tabiki.evet hiç çıplak kalmadık zaten tek bi kere parmağını dokundurdu oraya ama eliydu kuruymuş zaten dokunduktan sonra da kan gelmemiş eline.Aşırı stres gerçekten çok o yüzden şuan adetim gecikiyoe galiba veya geçen yaşadığım adetti inanın çok stresliyim kimseye de diyemiyorum
Evet yerleşme kanaması dediler aşırı stres yaptım.Bu lekelenme/kanama yaşanırken de parmağıyla dokundu ama parmağı da kurudu bir şey yoktu.Yaşadığım şey adet miydi bilmiyorum ama başkangıcı aynı adete benziyordu sonra ben çok stres yaptım ondan azalmış falan dediler.Hiç çıplak kalmadım kilotsuz kalmadım hiç.Hala stresliyim adet olmadım işte ama onu adettir diye düşünüyorumCanim benim bosuna strese sokuyorsun kendini..Tayt üzerinden birde altta çamaşırın vardır iki kat diyelim ona eşofman üzerinden hamile kalman im-kan-sizzz..Bu kadarrr!!!!!. içine boşalmadan nasil hamile kalacaksin.Hadi sen kuçuksun bilmiyorsun da koca koca kadinlar birde yerleşme kanamasi diyip seni strese sokuyorlar.Çıplak altinda hiçbirsey olmasaydı zerre kadar sperm bulaşsa hamile kalabilirdin ama böyle bu şekilde mümkün degil..Başka bir sorun varsa bilemem ama o kanaman için doktora git tabiki.
Hamilelik değil de kızlık zarin zarar görmüş olabilir sonradan kanama yasanabiliyorEvet yerleşme kanaması dediler aşırı stres yaptım.Bu lekelenme/kanama yaşanırken de parmağıyla dokundu ama parmağı da kurudu bir şey yoktu.Yaşadığım şey adet miydi bilmiyorum ama başkangıcı aynı adete benziyordu sonra ben çok stres yaptım ondan azalmış falan dediler.Hiç çıplak kalmadım kilotsuz kalmadım hiç.Hala stresliyim adet olmadım işte ama onu adettir diye düşünüyorum
Yok sürtünme tayt üstünden oldu ve 5 haziranda oldu. 16 haziranda lekelenme kanama olduHamilelik değil de kızlık zarin zarar görmüş olabilir sonradan kanama yasanabiliyor
Hamilelik değil de kızlık zarin zarar
kızlık zarı zarar gördükten nasıl kanama olur ve ne kadar olurrrHamilelik değil de kızlık zarin zarar görmüş olabilir sonradan kanama yasanabiliyor
Parmağı girdi diyosun amaYok sürtünme tayt üstünden oldu ve 5 haziranda oldu. 16 haziranda lekelenme kanama oldu
Evet o lekelenme/kanama varken yaşandı.Ondan sonra 20 dk sonra sanki adet mişim gibi kırmızj kan geldi akıntılı böyle.Parmağı girdi diyosun ama
Tamam canim işte zarın yırtılmış maalesefEvet o lekelenme/kanama varken yaşandı.Ondan sonra 20 dk sonra sanki adet mişim gibi kırmızj kan geldi akıntılı böyle.
Dr a gidersen bı kontrol ettir gebelik değildir merak etmeTamam canim işte zarın yırtılmış maalesef
Parmağıyla dokunduktan hemen sonra kana gelmedi bi 20 30 dk sonra baya adetliyim gibi kan geldş akıntılıTamam canim işte zarın yırtılmış maalesef
Ama parmağı için girmedi çok az acıdı 5 sn sonra çıkardı anında kan gelmedi zatenDr a gidersen bı kontrol ettir gebelik değildir merak etme
Tamam aynı şeyi yaşayan bı arkadaşım oldu aynı böyle yaşadı sonradan geldi onun da kan o da adet oldum zannetmişParmağıyla dokunduktan hemen sonra kana gelmedi bi 20 30 dk sonra baya adetliyim gibi kan geldş akıntılı
Yine de zar hassastır canım acıdı dedigine göre girmiş baya o an fark etmemiş olabilirsinizAma parmağı için girmedi çok az acıdı 5 sn sonra çıkardı anında kan gelmedi zaten
Hmm,parmadığı içine kadar girmedi sadece 1 cm dokundurttuTamam aynı şeyi yaşayan bı arkadaşım oldu aynı böyle yaşadı sonradan geldi onun da kan o da adet oldum zannetmiş
Himm o zaman seninki başka biseydir adet olmussundur o zaman ya da başka biseyHmm,parmadığı içine kadar girmedi sadece 1 cm dokundurttu
Böyle tamamen parmağını sokmadı yani en fazla 2 cm sokmuştur minnacıkHimm o zaman seninki başka biseydir adet olmussundur o zaman ya da başka bisey
İnşallah bozulmamistir canım hakkında hayırlısı olsunBöyle tamamen parmağını sokmadı yani en fazla 2 cm sokmuştur minnacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?