- 10 Nisan 2016
- 8.520
- 12.611
- 36
gözümde canlandı şuanAyrıca uçan sperm denen bir şey de var. Bazı erkeklerin spermleri kuyruklu değil mikro kanatlıdır. Ona göre. Don çıktı mı yerini buluverirler. Dikkat etmek lazım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözümde canlandı şuanAyrıca uçan sperm denen bir şey de var. Bazı erkeklerin spermleri kuyruklu değil mikro kanatlıdır. Ona göre. Don çıktı mı yerini buluverirler. Dikkat etmek lazım.
Tabii o ucanlar güdümlü oluyo aynı zamandaÖğren de gel Noop.
Üç test alarak yaptım ben ikizleri.
Hepsinden tek çizgi, topla = 3 çizgi.
İki çizgi hamilelik var demek = 1 çocuk
Üstüne çizgi geldikçe de çocuk sayısı artıyor.
Ayrıca uçan sperm denen bir şey de var. Bazı erkeklerin spermleri kuyruklu değil mikro kanatlıdır. Ona göre. Don çıktı mı yerini buluverirler. Dikkat etmek lazım.
Yaaa yapmayinn yaaaTabii o ucanlar güdümlü oluyo aynı zamanda
Senin cugaranı yirimmmmBen bu spermlere kafa atıyorum 1yılı geçeli daha tık yok lütfen okuyun biraz araştırın yahu
Psikolojik psikolojikama hamilelik olsaydı şimdiye kadar evde yaptığım testte çıkardı dimi mide bulantım psikolojik mi oluyo o zaman
Bendee seniiii yiriiimmmmSenin cugaranı yirimmmm
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.Mune konumu kapatırmısın. aklıma gelen bir durumu anlattım konum saçma eğlenceye gidiyor