lütfen yardım edin çok zor durumdayım hamilemiyim psikolojik mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl hamile kalınır biliyordum planlı değildi zaten birden oldu . Planlı olsa yapmazdım zaten Sonradan aklıma geldi elimde sperm varsa taharat alırken vajinama dokunduğumdan dolayı olur mu olmaz mı bilmiyodum. Yerleşme kanamasını bilmiyodum daha yeni öğrendim bir kaç gün önce. Direk vijana penis teması yapmadığımız için korunmadık.
Bence ikinizin de aile planlamasi, korunma yontemleri gibi bir ders almaniz lazim. Oyle ceketini atinca hamile kalinmiyor.

Mantıksız gelebilir anlatacaklarım ama hiç iyi değilim bana fikir verirmisiniz lütfen kafam çok karışık nasıl rahatlarım bilmiyorum.
24 şubatta erkek arkadaşımla yakınlaştık ama cinsel birleşme temas olmadı. Sadece penisine dokunmuştum. herhangi bir ıslaklık meni falan yoktu boşalma olmadı. dokunduktan sonra tuvaletimi yapmaya gittim taharat alırken elimi kullandım ama elimi yıkadım diye hatırlıyorum.. elimden vajinama sperm geçip hamile kalma ihtimalim var mı?
24 şubattan iki hafta sonra 10 martta regl oldum. regl şeklim her zamanki gibiydi diye hatırlıyorum. 2. kez reglimi de normalde 8 inde olması gerekirken 4 nisanda oldum erken oldum yani . ama bu regl başlangıcı farklıydı diğer adetlerime göre ilk defa böyle oldu.

Önce kahverengi leke geldi sonra gece iç çamaşırım tamamen kirlendi rengi bu sefer tam kırmızıydı. Gündüz ise sadece tuvalette kanamam oldu açık pembe pedime akmadı hiç. 2. gün gece yine pedim kirlendi ama gündüz pek bir şey olmadı. pıhtı vardı ama az. zaman zaman açık pembe zaman zamanda kırmızıydı. 3. günde bu şekilde sürdü genelde açık pembe. Bugün 4. gündü sabah egzersizle çok az kırmızı kanamam oldu. başka bir şey olmadı. Normalde 5 gün sürer adetim. Yerleşme kanaması olabilir mi bu durum. Bir de aşırı midem bulanıyor düşündükçe daha çok bulanıyor. Bugünde hamilelik testi aldım 2 tane tek çizgi çıktı. Hamilelik olsaydı çıkarmıydı ne zaman belli olur. Stresten olabilir mi mide bulantısı korkuyorum baya psikolojik mi? kendimi nasıl rahatlatabilirim hamilelik olsa ne zaman belli olur.
Haydar dumen olmus muydu😂😂

Durduk yere duyar da yedim ne alaka? Mesele hamile kalis seklinden abarti yapmak.
Yok vallaha inanın alakası yok duyar muyar hiç işim olmaz böyle şeylerle .. Meryem as olayı hassas bir konu ya o yüzden .. sizin ne demek istediğinizi anladım ben.. Yoksa söyleme amacınıza katılıyorum tabikide bu şekil hamile kalınmaz artık yani bu konuda evereste çıkmış yani bende saçma buldum konu sahibini

ya şımdi bu kadın ileriki zamanlarda evlenecek cocuk doğuracak anne olacak ve bir insan yetiştirecek ya !! ya deliriyorum bu islah olmaz cahilliğe ve bu cahillikten hiç utanılmamasına! daha bir kadın nasıl hamile kalır , şartlar riskler nelerdir bilmiyorsun ama eline penis alıyorsun ! öff ya öf.. bu ülke insanının cahilliği yıldırdı beni.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X