- 11 Aralık 2018
- 39.629
- 245.578
Karnından gelin eder diye düşünmüştüm ben nasıl kaçırdın cidden ya, efsaneydi.Oha ben onu nasıl kacirmışım ne olacak sanıyordu askere giderken mi doğacaktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karnından gelin eder diye düşünmüştüm ben nasıl kaçırdın cidden ya, efsaneydi.Oha ben onu nasıl kacirmışım ne olacak sanıyordu askere giderken mi doğacaktı
Bence ikinizin de aile planlamasi, korunma yontemleri gibi bir ders almaniz lazim. Oyle ceketini atinca hamile kalinmiyor.Nasıl hamile kalınır biliyordum planlı değildi zaten birden oldu . Planlı olsa yapmazdım zaten Sonradan aklıma geldi elimde sperm varsa taharat alırken vajinama dokunduğumdan dolayı olur mu olmaz mı bilmiyodum. Yerleşme kanamasını bilmiyodum daha yeni öğrendim bir kaç gün önce. Direk vijana penis teması yapmadığımız için korunmadık.
25 miAllah aşkına 25 yaşında kadınsın, gerçekten nasıl hamile olabileceğine dair zerre bilgin yok mu ya
sadece elde sperm olup vajinaya bulaşınca etki ediyor mu bilmiyodumAllah aşkına 25 yaşında kadınsın, gerçekten nasıl hamile olabileceğine dair zerre bilgin yok mu ya
Bizimlen alay ederek sizin elinize ne geçiyorsa bizim de ondan kuzum. Aman ellere dikkkatBöyle içime kurt düşürerek elinize ne geçiyor acaba
Ben yerlestiremeden dogurmusumOlur mu kk da çok meşhur herkesin ağzında bi yerleşme kanaması gecen bir kaza olmadığı halde regl değisik zamanda geldi ve az leke leke oldu arkadaşım tutturdu yerleşme kanaması diye ulan diyom bebek olacak durum yoh yoh
Profilinde öyle yazıyor
Demek ki bi poh bildiğin yokmuş zatensadece elde sperm olup vajinaya bulaşınca etki ediyor mu bilmiyodum
Haydar dumen olmus muyduMantıksız gelebilir anlatacaklarım ama hiç iyi değilim bana fikir verirmisiniz lütfen kafam çok karışık nasıl rahatlarım bilmiyorum.
24 şubatta erkek arkadaşımla yakınlaştık ama cinsel birleşme temas olmadı. Sadece penisine dokunmuştum. herhangi bir ıslaklık meni falan yoktu boşalma olmadı. dokunduktan sonra tuvaletimi yapmaya gittim taharat alırken elimi kullandım ama elimi yıkadım diye hatırlıyorum.. elimden vajinama sperm geçip hamile kalma ihtimalim var mı?
24 şubattan iki hafta sonra 10 martta regl oldum. regl şeklim her zamanki gibiydi diye hatırlıyorum. 2. kez reglimi de normalde 8 inde olması gerekirken 4 nisanda oldum erken oldum yani . ama bu regl başlangıcı farklıydı diğer adetlerime göre ilk defa böyle oldu.
Önce kahverengi leke geldi sonra gece iç çamaşırım tamamen kirlendi rengi bu sefer tam kırmızıydı. Gündüz ise sadece tuvalette kanamam oldu açık pembe pedime akmadı hiç. 2. gün gece yine pedim kirlendi ama gündüz pek bir şey olmadı. pıhtı vardı ama az. zaman zaman açık pembe zaman zamanda kırmızıydı. 3. günde bu şekilde sürdü genelde açık pembe. Bugün 4. gündü sabah egzersizle çok az kırmızı kanamam oldu. başka bir şey olmadı. Normalde 5 gün sürer adetim. Yerleşme kanaması olabilir mi bu durum. Bir de aşırı midem bulanıyor düşündükçe daha çok bulanıyor. Bugünde hamilelik testi aldım 2 tane tek çizgi çıktı. Hamilelik olsaydı çıkarmıydı ne zaman belli olur. Stresten olabilir mi mide bulantısı korkuyorum baya psikolojik mi? kendimi nasıl rahatlatabilirim hamilelik olsa ne zaman belli olur.
Meryem a.s gibi değerli insanları bu gibi şeylere karıştırmasanız..
Yok vallaha inanın alakası yok duyar muyar hiç işim olmaz böyle şeylerle .. Meryem as olayı hassas bir konu ya o yüzden .. sizin ne demek istediğinizi anladım ben.. Yoksa söyleme amacınıza katılıyorum tabikide bu şekil hamile kalınmaz artık yani bu konuda evereste çıkmış yani bende saçma buldum konu sahibiniDurduk yere duyar da yedim ne alaka? Mesele hamile kalis seklinden abarti yapmak.
Ay bu espri yapılmışŞunu merak ediyorum, madem bu kadar cahilsiniz, neden penis elliyorsunuz? Elleyince, elinize ne geçti?
Taharet musluğun mu bozuk?Allahım nolur hamile kalmayı böyle bir şey yap, 7 aydır ciğerim soldu bebek yapıcam diye
Yalnız çift çizgiyse hamilesin kimse söylememiş ama ben diyim
Toplam da 2 çizgi eder yanniz oiki testte tek çizgi çıkmış