Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni seyi yazmaya gelmistim, tenksYalnız çift çizgiyse hamilesin kimse söylememiş ama ben diyim
Ben de yıllardır bekliyorumAllahım nolur hamile kalmayı böyle bir şey yap, 7 aydır ciğerim soldu bebek yapıcam diye
Toplam da 2 çizgi eder yanniz o
Bunu ben yapacaktım ama ya küstüm bananeTebrikler hamilesiniz. Hemen nikah tarihi alın
iki testte tek çizgi çıkmış
Yanlız bu böyle gider hanımlarToplam da 2 çizgi eder yanniz o
Kadın hamile işte, suç benim mi hdhdbille doğurtucan yani
Ben 1 hafta yıkanmıyorum spermler kaçmasın diye, bu taktik denenir bu ayTaharet musluğun mu bozuk?
planlı şekilde olmadı gerçekten birden oldu hiç aklıma gelmezdi böyle olucağı. Reglim ilk defa bu kadar farklı olduğu için korktum. ama hamilelik olsaydı şimdiye kadar evde yaptığım testte çıkardı dimi mide bulantım psikolojik mi oluyo o zaman
hrhrhegebeheg
iki testte tek çizgi çıkmış
Toplam da 2 çizgi eder yanniz o
Ya bı de o vardı, boru diyince bahçe hortumu sanmıştım ben, beynim çifte kavrulmustuevladım millet musluk borusuyla huni kullanıyor kırk takla atıyor sen bir parmakla halledeceksin olacak iş mi
Sen mi dalga geçiyorsun aceba. Ciddi ciddi sorguluyorum. .. adamın çüküne dokunmakla hamile mi kalınır. ..Lütfen dalga geçmeyin çok ciddi kötü durumdayım sürekli midem bulanıyor. Tecrübesizim hiç bilmediğim için soruyorum anlatabileceğim kimsem yok ilk kez böyle bir şey yaptım bir yandan çok saçma bir yandan da olur mu diye düşünüyorum.
Sen mi dalga geçiyorsun aceba. Ciddi ciddi sorguluyorum. .. adamın çüküne dokunmakla hamile mi kalınır. ..