lütfen yardım edin çok zor durumdayım hamilemiyim psikolojik mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anne ben nasıl oldum? Şey babanın şeyine bir dokundum sen tut rahme düş öyle işte 🤭😂😂

planlı şekilde olmadı gerçekten birden oldu hiç aklıma gelmezdi böyle olucağı. Reglim ilk defa bu kadar farklı olduğu için korktum. ama hamilelik olsaydı şimdiye kadar evde yaptığım testte çıkardı dimi mide bulantım psikolojik mi oluyo o zaman

evladım millet musluk borusuyla huni kullanıyor kırk takla atıyor sen bir parmakla halledeceksin olacak iş mi😂

iki testte tek çizgi çıkmış😅

Toplam da 2 çizgi eder yanniz o 🤔

Öğren de gel Noop.
Üç test alarak yaptım ben ikizleri.
Hepsinden tek çizgi, topla = 3 çizgi.
İki çizgi hamilelik var demek = 1 çocuk
Üstüne çizgi geldikçe de çocuk sayısı artıyor.

Ayrıca uçan sperm denen bir şey de var. Bazı erkeklerin spermleri kuyruklu değil mikro kanatlıdır. Ona göre. Don çıktı mı yerini buluverirler. Dikkat etmek lazım.

images.jpeg

Benzer bir konu olmuş.
Böyle bebek olmaz korkmayın.

Lütfen dalga geçmeyin çok ciddi kötü durumdayım sürekli midem bulanıyor. Tecrübesizim hiç bilmediğim için soruyorum anlatabileceğim kimsem yok ilk kez böyle bir şey yaptım bir yandan çok saçma bir yandan da olur mu diye düşünüyorum.
Sen mi dalga geçiyorsun aceba. Ciddi ciddi sorguluyorum. .. adamın çüküne dokunmakla hamile mi kalınır. :sinirli:..

Umarım ciddi değildir ama ben öyle düşüneyim. Bu şekilde hamile kalınmıyor kızım. İçin rahat olsun, tamamen psikolojik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X