Cin 2 çıkmıştı.Sizin ilk ascus sonucuna gore biyopsi yapilmis miydi? Orda ne cikmisti?
O yüzden geriliyorum. 2 kez ascus çıktı yine ama hpv negatif. Leepten sonra hpv testlerim hep negatif geldi ama yinede ascus çıkıyor. Doktor hpv negatif olduğu için kolposkopiyi uygun görmedi. Seneye smear alalım dedi. 1 yıl çok uzun bir süreSizin ilk ascus sonucuna gore biyopsi yapilmis miydi? Orda ne cikmisti?
O yüzden geriliyorum. 2 kez ascus çıktı yine ama hpv negatif. Leepten sonra hpv testlerim hep negatif geldi ama yinede ascus çıkıyor. Doktor hpv negatif olduğu için kolposkopiyi uygun görmedi. Seneye smear alalım dedi. 1 yıl çok uzun bi
Kızlar merhaba,
2019 yılında Ascus sonucundan dolayıp LEEP oldum. Sınırlar temiz geldi. Daha sonrasındaki smearlarda temizdi hatta hpvde negstif geldi. 2022 mart ayında smear oldum, ascus geldi ve hpv negatif geldi. Doktor 6 ay sonra tekrar kontrol dedi. Geçen hafta gittim ve sonuç yine ascus. Doktorum endişe etcek bişey olmadığını çünkü hpvnin negatif olduğunu söyledi. Ama içim içimi yiyor. Kolposkopi olmaya karar verdim. Aranızda böyle bişey yaşayan var mı?? Leep sonrası 2 kez ascus 1 kez hpv negatfi göre
hpv negatifse ben anormal bir şey olabileceğini düşünmüyorum benim de smearım cin1 gelmişti hpv yüksek riskliydi ama biyopside sadece rahim ağzı yarası olduğunu önemli olmadığını söylediler kontrolde kal dediler smearde en küçük hücre değişikliği dahi teste giriyor ya da smear temiz çıksa bile biyopsi çok daha kötü gelebiliyor sürekli kontrol altında olmak zorundasınız yapacak pek bir şey yok maalesefKızlar merhaba,
2019 yılında Ascus sonucundan dolayıp LEEP oldum. Sınırlar temiz geldi. Daha sonrasındaki smearlarda temizdi hatta hpvde negstif geldi. 2022 mart ayında smear oldum, ascus geldi ve hpv negatif geldi. Doktor 6 ay sonra tekrar kontrol dedi. Geçen hafta gittim ve sonuç yine ascus. Doktorum endişe etcek bişey olmadığını çünkü hpvnin negatif olduğunu söyledi. Ama içim içimi yiyor. Kolposkopi olmaya karar verdim. Aranızda böyle bişey yaşayan var mı?? Leep sonrası 2 kez ascus 1 kez hpv negatfi gören?
Merhaba kolposkopi yapıldımı durumunuz nedirKızlar merhaba,
2019 yılında Ascus sonucundan dolayıp LEEP oldum. Sınırlar temiz geldi. Daha sonrasındaki smearlarda temizdi hatta hpvde negstif geldi. 2022 mart ayında smear oldum, ascus geldi ve hpv negatif geldi. Doktor 6 ay sonra tekrar kontrol dedi. Geçen hafta gittim ve sonuç yine ascus. Doktorum endişe etcek bişey olmadığını çünkü hpvnin negatif olduğunu söyledi. Ama içim içimi yiyor. Kolposkopi olmaya karar verdim. Aranızda böyle bişey yaşayan var mı?? Leep sonrası 2 kez ascus 1 kez hpv negatfi gören?
Hayır henüz yaptırmadımMerhaba kolposkopi yapıldımı durumunuz nedir
Yapıldı fakat tekrar ascus çıktıAscus için antibiyotik tedavisi yapılmadı mı? Hov negatifse.
Geçen ay hpv yaptırdım. Gördüğüm iki negatiften sonra pozitifi görmek çok şaşırtıcıydı. Hpv 56 pozitif. Leepten beri aynı kişiyleyim o da eşim. Kolposkopi sonucu cin 1 Çıktı. Doktor takip dediMerhaba kolposkopi yapıldımı durumunuz nedir
Siz hic hpv aşısı olmus muydunuz?Geçen ay hpv yaptırdım. Gördüğüm iki negatiften sonra pozitifi görmek çok şaşırtıcıydı. Hpv 56 pozitif. Leepten beri aynı kişiyleyim o da eşim. Kolposkopi sonucu cin 1 Çıktı. Doktor takip dedi
Hayır ilk dozumu geçen hafta oldum. Ama 2019’da leepten sonra hep aynı kişiyleydim. EşimSiz hic hpv aşısı olmus muydunuz?
Evet ama negatif gorunse bile attiniz anlamima gelmiyo ayni kisiyle olsaniz bile. Aşı olmak tekrar pozitiflesmeyi biraz daha önluyor sanirim.Hayır ilk dozumu geçen hafta oldum. Ama 2019’da leepten sonra hep aynı kişiyleydim. Eşim
Hiç kurtulamicaz…Evet ama negatif gorunse bile attiniz anlamima gelmiyo ayni kisiyle olsaniz bile. Aşı olmak tekrar pozitiflesmeyi biraz daha önluyor sanirim.
Aynen malesefHiç kurtulamicaz…
merhaba kolposkopiyi devlet hastaneleri yapıyor mu acaba?Geçen ay hpv yaptırdım. Gördüğüm iki negatiften sonra pozitifi görmek çok şaşırtıcıydı. Hpv 56 pozitif. Leepten beri aynı kişiyleyim o da eşim. Kolposkopi sonucu cin 1 Çıktı. Doktor takip dedi
Sadece tip 16 18 çıkarsa 30 yaş altına ya da 30 yaş üstü yüksek riskli bir tip çıkarsa yapıyorlarmerhaba kolposkopiyi devlet hastaneleri yapıyor mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?