• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İZMİR’de kadın hastalıkları doktoru önerisi?

caglabademlierik

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2023
22
3
6
23
Merhabalar,

Hpv ve Vajinal enfeksiyonum için devlet hastanesinde gerçekten bilgili ve tedaviye yönelik hastaya destekleyen bir doktora çok ihtiyacım var bana çok fazlasıyla uğur saygılı hoca önerilmiş bilmiyorum burada yazmak ne kadar doğrudur fiyatlarini ama

Muayene nakit olursa 4.000 (kredi kartıyla olursa 4.500)
Kolposkopi 5.000 (kk ile 5.500)
Hpv testi 4.000 (kk ile 4.500)
Smear 1.000 tl (kk ile 1.500)

Ortalama 15.000 sadece nakit için fiyat çıkarıldı fakat ben asgari ücretle çalışan birisiyim şayet Uğur Hoca’ya gidecek olursam eğer bunun için kredi çekip gideceğim ama kolposkopi sonrası biyopsi ve leep önerecek olursa operasyonların fiyatı çok daha başka tabii ki onu da muayene olduğumda söyleyecekleri söylendi.

Asgari ücretle geçinmek çok zor üzerine böyle çıkması iyi bir doktora bu devirde o kadar kızıyorum ki sağlığımıza bile vergilerimizi erişemmiz için ama İzmir’de Allah rızası için gerçekten sonuç alabildiğiniz bir doktor var mı bu konuda ilerleyebileceğim bilgili,hasta takibini bırakmayan özel de olsa fiyatlara bu kadar yüksek olmayan ya da devlet olsa bile hastasıyla ilgili olan gerçekten bu alanda bilgili olan birileri var mı?

Devlet olarak Ege üniversitesinde Tahsin bey varmış bana da başka hastanede sıra beklerken bir kadın önermişti sonuç alamazsan oraya git iyi doktor diye ama kendim gitmedim bildiklerimi aktarmak istedim geçmiş olsun 🙏🏻

Onur diye bir hoca var birçok konuda bilgili ama özellikle hpv olarak bilgisi var mı bilmiyorum ig hesabı var onur alademir bilginiz olsun
Galiba bilgisi var bir paylaşımı olmuş bu konuda her yer o kadar yüksek fiyat veriyor ki karataşı aradım arzu hoca için muayene 1200 kolposkopi 8000 hpv 9.000 tl dediler şok oldum insan devlete gitmek istemiyor ama mecbur kalacak gibi duruyorum

Back
X