• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

led ışık aydınlatma

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kujum

lilyum
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
1.932
107
363
kızlar evine led ışık aydınlatma yaptıran var mı? bı kaç örnek gördüm mükemmel duruyo kullanışlı birşey midir acaba? yorumlarınızı beklıyorum.

öğrendiğim kadarı ile azda yakıyormuş merak ettiğim kullanışlı mı? görüntüsü dışında yaydıgı ışık yeterli oluyor mu? eve uylanırken etraf kırılıp dökülüyor mu? bır salonu ortalama kaça yaptırdınız pahalı birşey midir?

evine uylattıran arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum nasip oldu ev aldık taşınmadan yaptırmak istıyorum kullanışlı birşeyse:54:

Bence yaptırın çok güzel bir görselligi var ve daha tasarruflu kesinlikle öneririm...

ben kullanıyorum.
beyaz benimki

elektirik çok az yakıyormuş
ve çok iyi :)
Tek çipli şerit LED silikonlu/dış mekan :27:

Led aydınlatmada ışıgı kısıp arttırabiliyorsun bence süper ... kullanışlı

kızlar peki maliyeti ne kadar pahalı bir uygulamıdır? siz kaça yaptırdınız?

led uygulama pahalı dııl hemde elektrıkte fasla yakmıyor sıfıra yakın ben tum evı yaptırcam esım yapıcak benım sansım esımın bu ısı yapıyor olması tavsıye ederım ısıgıda ıyı :nazar:

led uygulama pahalı dııl hemde elektrıkte fasla yakmıyor sıfıra yakın ben tum evı yaptırcam esım yapıcak benım sansım esımın bu ısı yapıyor olması tavsıye ederım ısıgıda ıyı :nazar:

bende az yakıyor bılıyordum
ama , evdeki ampülle aynı şekilde elektrık harcıyormuş.:ssz:

salon için ortalama ne kadar ücret ödediniz? kızlar yaptıranlar bır tane foto eklese çok mınnattar kalırım. led aydınlatma yaptıranların çok fazla yorumu yok fotoda yok biz ankaradayız ankarada önerebılecgınız usta var mı?

kızlar bı arkdsm kullanıo elektrık cok fazla yakmıo ve cok kullanıslı onun yanında cok sık duruo özellıkle yatak odası ve salonda bn evlenınce kesnlıkle ıstıorm tavsıye ederm

salon için ortalama ne kadar ücret ödediniz? kızlar yaptıranlar bır tane foto eklese çok mınnattar kalırım. led aydınlatma yaptıranların çok fazla yorumu yok fotoda yok biz ankaradayız ankarada önerebılecgınız usta var mı?

Led aydınlatmalar gizli aydınlatma olarak kullanılır.Genelde asma tavanda veya dolap altlarında gizlenilir.Doğal ışık kaynağı gibi aydınlattığı için çok sağlıklı olduğu,gözü yormadığı ve elektrik tasarrufu yaptığı söyleniyor.

Kullanımı şu şekilde genelde.

$led.webp

$led2.webp

Biz evde salon,mutfak,antre,oturma odası ve mutfakta kullandık.Alçı tavan ve ledlerin toplam maliyeti 3500 lira civarı tutmuştu sanıyorum.

benim nişanlım anlyor led işinden ben ona yaptırdım..odamdaki rafların altına yaptı...ben öyle çok aydınlık sevmem odanın ışığını yakmıyorum ledler çok hoş duruyor....kırıp dökme falan yaptırdığın yere bağlı ama genelde kablo kanalı kullanılıyor kırma dökme olmasın diye..kendi evlerinde de kartonpiyerlerin arkasına yapmış çok şık olmuş...üstelik normalden çok çok az elektrik harcıyor...hatta dur odamdakinin fotosunu çekip koyim..

kumandası var istediğim rengi ayarlıyorum,hatta ara renklerde var pembe mor falan...ışığı azaltıp çoğaltabiliyosun vs özellikleri var..tabi daha farklı mekanlarda farklı şekillerde uygulanabilir ama benim küçücük odama ancak bu kadar oldu..maliyeti de 50 tl civarı oldu..işçilik hariç sadece malzeme..$2013-02-09 00.26.11.webp$2013-02-09 00.26.34.webp$2013-02-09 00.26.49.webp$2013-02-09 00.26.59.webp

kumandası var istediğim rengi ayarlıyorum,hatta ara renklerde var pembe mor falan...ışığı azaltıp çoğaltabiliyosun vs özellikleri var..tabi daha farklı mekanlarda farklı şekillerde uygulanabilir ama benim küçücük odama ancak bu kadar oldu..maliyeti de 50 tl civarı oldu..işçilik hariç sadece malzeme..Eki Görüntüle 628254 Eki Görüntüle 628255 Eki Görüntüle 628256 Eki Görüntüle 628257

canım bende alıcam da led sen nerden almıştın öğrenebilir miyim ? bulursam bunlardan alayım çok beğendim :26:

nişanlım karaköyden almış..tam yerini bilmiyorum ama bi çok yerde satılıyor zaten...en uygun karaköyde bulursun ama

canım sanırım istabulda oturuyorsun :) benim izmir içi bulmam lazım o zman bunu yada internet üzerinden. bide fişe takılarak mı çalışıyor onu öğrenmek istedim :) başka nasıl çalışır bilemiyorum ama kablo göremedim de merak ettim

Son düzenleme:
Back
X