- 28 Haziran 2011
- 61.898
- 155.299
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy çok canım çok mutlu oldum yaa ,ne güzel şeyler söyledin öyleEveeet 2. Oyumun sahibi de belli olduuu![]()
![]()
Ülen babaannem ne güzel yapardı lebeniye miss gibi içerdik
Nefis görünüyor canım vallahi has anteplilerden eksik kalan yanın yok ne güzel olmuş ya![]()
25 çorba gelirse sen 3.yü seç
Emeğine sağlık miss gibi olmuş inanOyy çok canım çok mutlu oldum yaa ,ne güzel şeyler söyledin öyletadi gerçekten muazzam
çok çok teşekkür ederim çok incesin
❤
![]()
Kız minnoş lebeniye desene ne köfteli çorbası
25 çorba gelirse sen 3.yü seç![]()
Ooo miokumdan kaptim gene oyu ,aferin bana
Kız minnoş lebeniye desene ne köfteli çorbası![]()
Icerkrn bende aynı şeyi düşündüm, vay be diye diye içtim canımEmeğine sağlık miss gibi olmuş inanolaydı varya ben onun hepsini bi oturuşta hiç ederdim
![]()
Ooo miokumdan kaptim gene oyu ,aferin banaçok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun
❤
![]()
Hele hele antepliO artık benim için köfteli çorba
Hangi yöreye aitse bayıldım. Tam bebelere yapmalık![]()
Neyse hamiş seni mi kıralım köfteli çorba olsunO artık benim için köfteli çorba
Hangi yöreye aitse bayıldım. Tam bebelere yapmalık![]()
Hele hele antepli![]()
Yaaaa çok tatlısın kuzucuk, yirim seniElin demek ki sevdiğim bir ele benziyorNe yapsan gönlümü çeliyosun
Başka birine veresim gelmiyor![]()
Bende bi tura yazilcam, yicem yicem ne varsa döncem beybiBöyle habire Antep çıkıyor güzel şeylerBen yazdıracam tayini oraya yettiyse yetti
![]()
Bende bi tura yazilcam, yicem yicem ne varsa döncem beybi![]()
Ben sarmalı çorba yapacağımDaha sarma mı yapmadın abla sarmayı 1 oyla değiştirsek olmaz mı
Bayaaa güzel hepsi napcamı şaşırdım![]()
Bu arada, aslen Elazığlıyım. Doğma-büyüme SakaryaSen de anca laf yarıştır gelinantebi de elazığlı bursalı bilmem nereli temsil ediyor