• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LCW de DESTEK ELEMAN

MelteMeryem

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
82
0
6
İstanbul
Arkadaşlar yaz tatilinde boş oturmiyim diye lcw ye başvurdum parttime olarak destek eleman alıcaklarmış 20 temmuzda başlıyo iş işe alındım ama gitsemmi bilmiyorum günlük 35 TL yol yok yemek ücreti yok 2 den 22:30 a kadar çalışan var mı hiç yardımcı olur bilgilendirirseniz sevinirim tam bayram öncesi hammalık olmasın birde

Saat 2 den 22.30 kadar çalışmak part time degildir tüm gündür ortalama 8,5 saat çalışmış oluyorsunuz para konusuna birşey diyemem ama ortalama günlük 35 tl ile 45 tl arası veriyorlar bazı iş yerleri bazı iş yerlerinde servisler oluyor bazılarında olmuyor ama hepsi ögle yemegini veriyorlar.

sen gitme ben gideyim. :1: haftada 4 gün için 560 lira çok iyi para bence. her gün 5 lirasını yemekle yola versen 480 eder. yine 4 gün için çok iyi para. benim bir tanıdığım 8.50 - 22.00 arası 600 liraya çalışıyor. haftasonu tatili de iki haftada bir pazar günü sadece. tabi küçük bir şehirde. hangi il bu.

bayram yoğunluğu bir haftacık. sıkarsın dişini. Üniversite okuyorsun sanırım. ortalama bin lira biriktirsen sonra okula gidince çok rahat edersin yersin paraları. ama işin bir de şu tarafı var. zaten okul bitince çalışacam en azından şimdi hayatımı yaşayayım diye düşünebilirsin ben hep bu mantıkla hareket ettim. keşke etmeseymişim. yazın dişimi sıkıp okul zamanı o parayla yaşayamaz mıydım hayatımı sanki. :)) kaldı ki iş dört gün sabah erken kalkma derdi yok. bana çok cazip geldi.

Haklısınız sanırım gitmem iyi olur gibi :) ihtiyacım yok ama iiyi olur yani ingilizce kursuna gidicem bütün masraf aileme kalsın istemiyorum inş. başlarsam hayırlasıyla dayanırım :) bide ailemle iftarı açmıycam ya hüzünleniyorum biraz :D

sigortada yapıyorlar mı?
stand hostesliği baksan nasıl olur. genelde 11-7 yada 12-8 çalışılıyor orada da 45-50 tl olması lazım. biraz daha fazla alırsın en azından.

canım ben waikikide 2 yıl çalıştım zaten direk part time alıyolarr destek elemanlar alınıyoo yazınn ....
ama şartlarıı yemek yoll kötü oluyo değmiyo yani ve yazın çok fazla kalabalık oluyoo kafayı yiyosun katla katla iş olmasa bile düzen veriyolar kontrol oluyoo eski elemanlar hep üstüne yıkıyolar işi zaten müşterilerle kafayı yiyosun akşam kapanışta ortalığı toplamadan çıkamıyosun tam toparlıyosın son dakka müşteri geliyoo kabin toplaması var eşyalar yerde yani sinir hastası olup çıkıyosun 3 ay dayanırım dersen sen bilirsinn:40::40::44::44::44:

aslın 35 tl gerçekten az. kimse çalışmasa aslında o fiyata mecbur yükseltecekler maaşı..

2 yıl önce bende kurban bayramı zamanı çalışmıştım lcwde destek elemanı olarak 9 saat çalışma var 1.5 saati mola 13 günde 480liramı ne aldım ama çok yorucu o kadar uğraş katla 2dk sonra yine aynı

Ben başka bir yerde çalışmıştım günlük 35 TL idi, yemek ve yol parası vermiyorlardı. Sadece yemek parasını çıkarınca hak ettiğimi alamadığımı düşündüm. LCW nin şartları daha iyiydi her gün 7 lira yemek parası veriyorlardı gecen sene. Arkadaşım çalışmıştı. İyice soruştur bence, yemek parası vermeleri lazım.

Bu arada bayrama doğru inanılmaz yoruluyorsun ama parayı alınca o yorgunluk geçiyor. Öğrenciyiz en nihayetinde. Ufak da olsa böyle gelirlere ihtiyacımız var =)

Ben başka bir yerde çalışmıştım günlük 35 TL idi, yemek ve yol parası vermiyorlardı. Sadece yemek parasını çıkarınca hak ettiğimi alamadığımı düşündüm. LCW nin şartları daha iyiydi her gün 7 lira yemek parası veriyorlardı gecen sene. Arkadaşım çalışmıştı. İyice soruştur bence, yemek parası vermeleri lazım.

Bu arada bayrama doğru inanılmaz yoruluyorsun ama parayı alınca o yorgunluk geçiyor. Öğrenciyiz en nihayetinde. Ufak da olsa böyle gelirlere ihtiyacımız var =)

canım yemek parasınıı kadrolu yani sürekli partlara veriyolar multinete yatıyoo ....
desteklere yemek yol yok kii yol zaten yok bizimki sadece nadir akşam 10 çıkışlarda bi servisimiz vardıı:10::10::10:

canım yemek parasınıı kadrolu yani sürekli partlara veriyolar multinete yatıyoo ....
desteklere yemek yol yok kii yol zaten yok bizimki sadece nadir akşam 10 çıkışlarda bi servisimiz vardıı:10::10::10:

Anladım, yine de yemek vermeseler bile neredeyse bir ay çalışıp bu kadar birikim yapacak şansı olmuyor biz öğrencilerin. Güzel bir şans yani =))

öğrencilik yıllarımda benim de ilk iş yerim LCW idi. Çok zor çalışması, saatlerce ayakta duruyorsun, katladığın her şey iki dakika sonra yerlerde, sinirlerin bozuluyor resmen ama dönemsel olarak baktığında öğrenci için iyi de bir gelir oluyor.. :)

Back
X