arkadaşlar merhaba:) bende salı günü ameliyat oldum ve hemen sizi bilgilendirmek istedim.Burda yazılanların neredeyse hepsini okudum ve 6 senelik lens hayatımı salı günü noktaladım.Ankara Budak göz hastalıkları merkezinde Koray Budak'a ameliyat oldum ve su an inanılmaz mutluyum.İntralaser oldum.Ameliyat zaten en kolay kısmı inanın bana ,doktor bey zaten inanılmaz rahatlatıyor insanı hiç korkmadım bile:)ameliyattan sonra yarım saat dinlenme odasında bekledim.gözüme koruyucu lens takıldı ertesi günde onu çıkardılar.ameliyattan sonra bi kaç saat çok zorlandım gözümü açamadım ama 3 4 saat gibi bir süreden sonra artık herşey süperdi:)umarım merak edenlere yardımcı olmuşumdur,başka sorularınız olursa cevaplarım arkadaşlar:)
bana kaskaloglu ıkı goze 1390 euro artı kdv dedı..amelıyatada prof mahmut kaskaloglu gırecekmıs...acaba burda amelıyat olan varmı...
bana kaskaloglu ıkı goze 1390 euro artı kdv dedı..amelıyatada prof mahmut kaskaloglu gırecekmıs...acaba burda amelıyat olan varmı...
ezgiyılmaz arkadasım bana acaba bıraz goz hastalıgından bahsedebılırmısın benım goz rahatsızlıgı 5 astıgmat gozumu 4 ındırcekler sıfırlamıycaklar....bıraz bahsedersen sevınırım...
merhaba arkadaşlar...
13 sene lens kullandıktan sonra, 2.50 numara miyop olan gözlerimi dünya göz hastanesinde prof.dr. mehmet akif özdamara tedavi ettirdim.
10 gün oluyor bugün itibarıyle.
ilasik ve wavefront uyguladılar .. ameliyattan sırasında ve sonraki 1 saat rahattı. ama yanma ve sulanma evresi biraz sıkıntı.eve gidip ışıkları kapatıp dinlenmek gerekiyo. 1 tane apranax içince rahatladım biraz, uyuynca da hissetmedim herhangi bi acı zaten. sabah kalktığımda çok rahattım. görmem falan da çok iyiydi.
yalnız bu aralar yani bikaç gündür hafif bi bulanıklık başladı yine.ilk 2 günkü net görüşüm gitti...acaba bu iyileşme evresinde yaşanan bişey olabilir mi? benim gibi bunu yaşayan başka arkadaşlar varsa lütfen yazabilir mi?
merhaba arkadaşlar...
13 sene lens kullandıktan sonra, 2.50 numara miyop olan gözlerimi dünya göz hastanesinde prof.dr. mehmet akif özdamara tedavi ettirdim.
10 gün oluyor bugün itibarıyle.
ilasik ve wavefront uyguladılar .. ameliyattan sırasında ve sonraki 1 saat rahattı. ama yanma ve sulanma evresi biraz sıkıntı.eve gidip ışıkları kapatıp dinlenmek gerekiyo. 1 tane apranax içince rahatladım biraz, uyuynca da hissetmedim herhangi bi acı zaten. sabah kalktığımda çok rahattım. görmem falan da çok iyiydi.
yalnız bu aralar yani bikaç gündür hafif bi bulanıklık başladı yine.ilk 2 günkü net görüşüm gitti...acaba bu iyileşme evresinde yaşanan bişey olabilir mi? benim gibi bunu yaşayan başka arkadaşlar varsa lütfen yazabilir mi?
arkadaşlar lazer yaptıran var mı yakın zamanda ankarada?
merhaba... bende 2007 yılında ankara kudret göz hastanesinde ameliyat oldum çok memnunum bilgi almak isteyen olursa yardımcı olurum
Selam Benim Ogrenmek Istedigim Lazerle Goz Ameliyatiyla Ilgili Bilgisi Olanlarin Buraya Yazmasi
Ben Yaptirmak Istedim Burda Bana Doktor Ameliyattan 14 Gun Sonra Yakini Gozluksuz Goremezsin Dedi Bende Vaz Gectim
Benim Uzagi Germe Problemim Vardi Eger Yaptiran Veye Bu Konuda Bilgisi Olanlar Yazarsa Sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?