Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Lazerle Göz ameliyatı olanların paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçm,i ve de hayırlı olsun, ben bugün ankara dünya göz'e gittim . 2 göz için 990 euro dediler, çok pahalı geldi, sen ne kadar ödedin acaba?

bana kaskaloglu ıkı goze 1390 euro artı kdv dedı..amelıyatada prof mahmut kaskaloglu gırecekmıs...acaba burda amelıyat olan varmı...

bana kaskaloglu ıkı goze 1390 euro artı kdv dedı..amelıyatada prof mahmut kaskaloglu gırecekmıs...acaba burda amelıyat olan varmı...

sevgili mertmert,
ben 4 ay önce orada oldum ameliyatımı.. yardımcı olabileceğim bişi var mı?

ezgiyılmaz arkadasım bana acaba bıraz goz hastalıgından bahsedebılırmısın benım goz rahatsızlıgı 5 astıgmat gozumu 4 ındırcekler sıfırlamıycaklar....bıraz bahsedersen sevınırım...

ezgiyılmaz arkadasım bana acaba bıraz goz hastalıgından bahsedebılırmısın benım goz rahatsızlıgı 5 astıgmat gozumu 4 ındırcekler sıfırlamıycaklar....bıraz bahsedersen sevınırım...

sevgili mertmert,

çok şaşırdım neden sıfırlamıyorlar? sıfırlanamıyor muymuş?

benim her iki gözüm de 3.25 miyoptu.. her ikisinden de ameliyat oldum..

bu arada bnm profilimden açtığım konularda "Kaşkaloğlu'nda ameliyat oldum" diye bir konu var.. onu okursan sevinirim. oradan anlarsın..

sonrasında bekliyorum yanıtını..

Sevgilerimle..

Ben gözlerimi çizdireli 7 ay falan oldu. -2.50 ve 0.25 astigmatım vardı. şuan görüşümden çok memnunum. 0.25 tam göz numaram ama hissetmiyoum. Bu numarayı sıfırdan sayılıyormuş zaten.
Göz kuruluğu ile ilgili olarakta; ameliyat kararı alınmadan önce göz yaşı yeterliliğiniz ölüçülüyor.( Açıkçası bende de bazen sabah uyandığımda gözlerimde kuruluk oluyor) Onuda suni gözyaşlarım var ,mini tek kullanımlık, damla yaptıktan sonra bir sorunum olmuyor.

pnrztrk ,budak göze bende ameliyat olmayı düşünüyorum.daha ayrıntılı bilgi verebilir misin?
ücret ne kadardı?
gözde kuruluk ameliyat öncesi var mıydı? ve sonrasında kuruluk durumu nsl oluyor?
bir de daha önce lens kullanıyor muydun?ben 10 sene lens kullandım,şu an ztn kuruluk var.o yüzden tereddütlüyüm.şimdiden teşekkür ederim.

Lazer ameliyatını olalı 11 hafta oldu. Sağ gözmdeki bulanıklık çok şükür geçti arkadaşlar. Şu an hem sağ hem sol gözüm gayet iyi görüyor. Ama lasek ameliyatı gerçekten de iyileşme sürecinde çok sabır gerektiriyor. Yoksa benim gibi panik yapıp ya iyileşmezse paranoyasına giriyor insan. Ameliyat olmayı dşünen arkadaşlara fikir olması açısından paylaşmak istedim.

merhaba arkadaşlar...
13 sene lens kullandıktan sonra, 2.50 numara miyop olan gözlerimi dünya göz hastanesinde prof.dr. mehmet akif özdamara tedavi ettirdim.
10 gün oluyor bugün itibarıyle.
ilasik ve wavefront uyguladılar .. ameliyattan sırasında ve sonraki 1 saat rahattı. ama yanma ve sulanma evresi biraz sıkıntı.eve gidip ışıkları kapatıp dinlenmek gerekiyo. 1 tane apranax içince rahatladım biraz, uyuynca da hissetmedim herhangi bi acı zaten. sabah kalktığımda çok rahattım. görmem falan da çok iyiydi.
yalnız bu aralar yani bikaç gündür hafif bi bulanıklık başladı yine.ilk 2 günkü net görüşüm gitti...acaba bu iyileşme evresinde yaşanan bişey olabilir mi? benim gibi bunu yaşayan başka arkadaşlar varsa lütfen yazabilir mi?

Keremini ben ameliyatımı lasek yöntemiyle olmuştum ve bulanıklıkta dalgalanmalar birkaç hafta sürdü, lasik yönteminde çok daha kısa sürede netleşiyor diye biliyorum ama yine de bulanıklığın geçici ve normal olduğunu düşünüyorum. Yine de doktorunla görüşüp içini rahatlatman en doğrusu

Merhabalar arkadaşlar bende 8 yıllık lens kullanan biriyim gözüm 2.25. göz yapım alerjik olduğu için lens bende 2 3 ay da bir problem yaratıyor. bu yüzden lazer olmaya karar verdim. türkiye hastanesinde dr. nusret baş a olmayı düşünüyorum. doktor hakkında bilgi sahibi olanlar bilgilerini paylaşırlarsa çok sevinirim. hepinize güzel günler diliyorum

mrh arkadaşlar.bu konuya paylaşım uzun süredir olmamış sanırım.ben de 8 yıldır lens kullanıyorum.gözlerimde kanlanma olmuştu 1 ay kadar önce.dr a gittim damarsal iltihaplanma dedi 1 hafta lens kullanmadım.damla ve merhem verdi.1 ay kadar kullandım ve bi müddet sonra gözlerimde tekrar kanlanma başladı.2-3 gündür lensimi çıkardım.ve lazer olmayı düşünüyorum ve herkes gibi kararsızım acaba nasıl,hangi hastaney gitsem diye.ankarada oturuyorum.yakın zamanda lazer yaptıran var mı?yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar lazer yaptıran var mı yakın zamanda ankarada?

uzun zamandır bu siteye girmedim.uzun zamandır paylaşım yapılmamış yazdım,yanılmışım:))
ankarada bu ara laser yaptıranlar hastane ve doktor adı verebilirler mi acaba?memnunlar mı?

çok iyi ya paylaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…