• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Lazerle Göz ameliyatı olanların paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende ışık göz merkezinde oldum 5 yıl önce...15 yıl gözlük ve 2yıl lensten sonra...ilk 3-4 kadar süni göz yaşı kullandım yoksa lazerden sonra gözler kuruduğu için hep kaşıntı oluyordu...sağ gözüm çok iyi görüyor sol gözüm biraz daha diğer göze göre biraz daha az iyi...doktor her göz aynı netliği kabuletmeye bilir dedi diğer gözün öyle kabul etmiş dedi..ama yinede eskisine göre çok çok iyi görüyorum gözlük yok...lens yok...hepsinide çöpe attım..iyikide olmuşum diyorum..

Son düzenleme:
Ben lazer olmayı dusunuyorum. Sol gozum 1.50 astıgmat sag gozum 1.75 mıyop.

Ikı gozumun sorunu farklı oldugu ıcın mıyop olan goz bebegım dıgerınden cok cok hafıf buyuk ve makyaj yaptıgımda bakamıyorum.

Sureklı yanma batma oluyor goz kapagım dusuyor hele kı ruzgar varsa dısarıda tamam zaten.

Dunya goz hastanesınde amelıyat olmayı dusunuyorum ama kararsız kaldım. En ıyısı o dıyorlar ama demekle olmuyor...

Yakın zamanda lazer olan arkadaslar varsa hastane ve fıyat konusunda bıldıklerını paylasırlarsa sevınırım..

arkadaşlar ben dün yazmıştım ama yardımcı olursamız sevinirim.bu hafta lazer muayenesi olcam.hangi hastane kudret mi dünya göz mü karar veremedim

mrh arkadaşlar.cumartesi günü dünya göz e gittim.lazer muayenesi oldum gözümün lazer için uygun olduğunu söylediler.intre lasik yapcakmış.2 hafta sonrası için randevu aldım.gözümde alerji olmuş uzun süreli lens kullanımından dolayı.damla falan verdi,2 hafta kullancam sonra lazer.hala acaba diyorum yaptırsam mı yaptırmasam mı?yaptırmazsam da lens kullanmıcam bundan sonra.gözlük olacak sadece.yakın zamanda operasyon geçiren var mı,paylaşırsanız sevinirim

mrh arkadaşlar.cumartesi günü dünya göz e gittim.lazer muayenesi oldum gözümün lazer için uygun olduğunu söylediler.intre lasik yapcakmış.2 hafta sonrası için randevu aldım.gözümde alerji olmuş uzun süreli lens kullanımından dolayı.damla falan verdi,2 hafta kullancam sonra lazer.hala acaba diyorum yaptırsam mı yaptırmasam mı?yaptırmazsam da lens kullanmıcam bundan sonra.gözlük olacak sadece.yakın zamanda operasyon geçiren var mı,paylaşırsanız sevinirim

bende seninle aynı problemleri yaşıyorum. geçen hafta lazer olmak için gittim ancak ameliyattan sonra 1 ay makyaj yapılmaması gerekiyormuş. benim en yakın arkadaşım evleniceği için 1 ay sonrasına ertelemek zorunda kaldım. gözlükle yaşayabiliyorum diyorsan yaptırma. ben gözlükle yaşayamadığım için bu genç yaşımda çerçevelerle hayatıma devam etmek istemediğim için olucam, kararlıyım. iyi ve deneyimli bir doktor olmasına dikkat et ayrıca. sevgiler

arkadaşlar diğer başlıkta da yazdım, koray budak'la ilgili bilgisi olan var mı?
ben araştırmalar sonucu en iyi isimlerden biri olduğunu duydum lazerde.benim gözüm baya problemli.
10 sene lens kullandım ve artık dr yasakladı.göz kuruluğu ve alerji var.olsam mı olmasam mı kararsızım.gözlük kullanmayı hiç sevmiyorum:( bi de burun ameliyatı olmak istiyorum,onun içinde gözlük kullanmıyor olmak gerekiomuş.ne yapsam bilemedim.benim durumumda olan kimse var mı acaba?

arkdaslar bende dunya goz hastahanesinde yaptirmak istiyorum. Ankaradami olsam istanbuldami buna karar veremedim ayrica doktorlar hakkinda cok bi fikrim yok. Sizden suan bi kac isim gordum ama herkez farkli birini oneriyor neyapsam acaba :53:

Dunyagoz hastahanesinde tedavi olan arkadaslar comple tedavinin fiyati nedir acaba?
Ben yurtdisindan gidecegim icin euro olarak fiyat verilmis:S turkiyede fiyatlar nedir bi fikri olan varmi?

pazartesi on muayene olmaya gidicem bakalim hangi ameliyati onerecekler :37:

Merhabalar arkadaşlar bende 8 yıllık lens kullanan biriyim gözüm 2.25. göz yapım alerjik olduğu için lens bende 2 3 ay da bir problem yaratıyor. bu yüzden lazer olmaya karar verdim. türkiye hastanesinde dr. nusret baş a olmayı düşünüyorum. doktor hakkında bilgi sahibi olanlar bilgilerini paylaşırlarsa çok sevinirim. hepinize güzel günler diliyorum

canim benim bildigim kadariyla Nusret Bas suan rotterdam ( hollanda) da calisiyor. bunu bi arastir bence. Kendisinin iyi bi doktor oldugunu duymustum ama evet ;)

Son düzenleme:
canim benim bildigim kadariyla Nusret Bas suan rotterdam ( hollanda) da calisiyor. bunu bi arastir bence. Kendisinin iyi bi doktor oldugunu duymustum ama evet ;)

o postumdan sonra nusret baş'a muayeneye gittim. Türkiye hastanesinde hala çalışıyor ama ayın bazı günlerinde de yurtdışında oluyor evet haklısın. randevuları ona göre ayarlıyor asistanı.

arkadaşlar nusret baş en iyisi mi acaba?bi ara türkiyede ilk lazeri yapan diye okumuştum sanki?

arkadaşlar benim de gözümde miyop ve astigmat var, 6 yıldır lens kullanıyorum ama artık lazer olmak istiyorum. erzurumda yaşıyorum, burada da lazer yapıyorlar fakat ben ankarada yada istanbulda olmak istiyorum. hani bazı incelemeler yapıyorlar demişsiniz ya, ben erzurumda yaptırsam bunları, yani gözüm lazer için uygun mu değil mi diye öğrensem, hiç değilse boşuna gitmemiş olurum ankaraya veya istanbula. maliyeti ne kadar acaba? bir de önceden gün almak mümkün mü, yarıyıl tatilinde olmayı düşünüyorum ilk günlerinde, çünkü döndükten sonra burnumdan ameliyat olucam ve okullar açılana kadar kendimi toparlamaya vakit kalsa iyi olur...

arkadaşlar nusret baş en iyisi mi acaba?bi ara türkiyede ilk lazeri yapan diye okumuştum sanki?
evet arkadaşım doğru duymuşsun.
arkadaşlar benim de gözümde miyop ve astigmat var, 6 yıldır lens kullanıyorum ama artık lazer olmak istiyorum. erzurumda yaşıyorum, burada da lazer yapıyorlar fakat ben ankarada yada istanbulda olmak istiyorum. hani bazı incelemeler yapıyorlar demişsiniz ya, ben erzurumda yaptırsam bunları, yani gözüm lazer için uygun mu değil mi diye öğrensem, hiç değilse boşuna gitmemiş olurum ankaraya veya istanbula. maliyeti ne kadar acaba? bir de önceden gün almak mümkün mü, yarıyıl tatilinde olmayı düşünüyorum ilk günlerinde, çünkü döndükten sonra burnumdan ameliyat olucam ve okullar açılana kadar kendimi toparlamaya vakit kalsa iyi olur...
tetkikler 15 dakka sürmüyor bile. yani geldiğin gün tetkiklerini oluyorsun ardından lazerini oluyorsun ve gidiyorsun. ben muayeneye gittiğim gün yurtdışından yabancı insanlar gelmişti. o gün lazerlerini olucaklardı ertesi günü uçaklarıyla memleketlerine geri döneceklerdi. ama 1 ay sonra kontrol yapıyorlar ona tekrar gelirsin.

nervous angel,tşkrler...acaba daha ayrıntılı bilgi verebilir misin?
sen nusret beyde oldun sanırım?ücretler nsl?
ameliyat sonra ağrı ve kuruluk oldu mu,bi de ameliyattan sonra gece görüşünde azalma oluyo diyenler var...benim biraz problemli bi gözüm var,üstteki yazımdada bahsetmiştim...
nerde olsam diye araştırma içindeyim.
yardımcı olursan çok sevinirim...

nervous angel,sonradan gördüm yazdıklarını,sende araştırma içindeymişsin:)
bilgi edinince ,burda paylaşırsan sevinirim...ben istanbul dışındayım çünkü...

Öncelikle Sevimsiz nickli arkadaşım kusura bakma mesajına cevap atamıyorum 100 olmamış post sayım.. buradan cevaplıyorum umarım sıkıntı olmaz..

ben çok yakın bir arkadaşımın düğünü olduğu için 1 ay sonrasına ertelemek zorunda kaldım. lazerden sonra 1 ay göz makyajı yapılmaması daha sağlıklıymış.
benim gittiğim doktor lazeri getiren kişiydi. şimdiye kadar 60000 kişiye yapmış. ben buradan yazılanlardan dolayı bazı sorular sordum. misal akşamları ışıkları görmede sıkıntı vs.
dedi ki böyle bir risk bu işi yeterince iyi yapamayan doktorların hastalarında görebilirsn. bir doktor eğer lazer esnasında göz çevresini doğru hesaplayıp o işlemi yaparsa böyle bi problem olmaz dedi.
burdanda doktorların bu işi nekadar çok uyguladığının önemi ortaya çıkıyor. o yüzden bence sen birazcık daha maddi imkanlarını arttır. istanbulda bu işlemi çok yapan bir göz doktoruna yaptır. işini şansa bırakma. göz en önemli organımız. yinede Allah bilir tabi. biz elimizden gelen önlemleri alalım takdir allaha kalmış :3:

edaaaacım sanırım bu yazım senin sorularına da cevap olur :1:

nervous angel,canım saol,sen şimdi nusret baş diyosun di mi?çnk benim isanbulda bildiğim bi doktor yok,burdan tavsiyelere göre gideceğim...dediğin gibi göz çk önemli bi organ,onun için yardımlarınızı esirgemeyin arkadaşlar,memnuniyetsiz olanlarda yazsın ki,ona göre hareket edelim...buarada nusret baş da ücret ne kadar?

nervous angel,canım saol,sen şimdi nusret baş diyosun di mi?çnk benim isanbulda bildiğim bi doktor yok,burdan tavsiyelere göre gideceğim...dediğin gibi göz çk önemli bi organ,onun için yardımlarınızı esirgemeyin arkadaşlar,memnuniyetsiz olanlarda yazsın ki,ona göre hareket edelim...buarada nusret baş da ücret ne kadar?
evet, nusret beyin çok iyi bir doktor olduğunu duydum çevremden. bir sürü çeşidi var. benimki intralase olcaktı 1200 $dı. gözden göze fiyatlar inip çıkabiliyormuş

Öncelikle Sevimsiz nickli arkadaşım kusura bakma mesajına cevap atamıyorum 100 olmamış post sayım.. buradan cevaplıyorum umarım sıkıntı olmaz..

ben çok yakın bir arkadaşımın düğünü olduğu için 1 ay sonrasına ertelemek zorunda kaldım. lazerden sonra 1 ay göz makyajı yapılmaması daha sağlıklıymış.
benim gittiğim doktor lazeri getiren kişiydi. şimdiye kadar 60000 kişiye yapmış. ben buradan yazılanlardan dolayı bazı sorular sordum. misal akşamları ışıkları görmede sıkıntı vs.
dedi ki böyle bir risk bu işi yeterince iyi yapamayan doktorların hastalarında görebilirsn. bir doktor eğer lazer esnasında göz çevresini doğru hesaplayıp o işlemi yaparsa böyle bi problem olmaz dedi.
burdanda doktorların bu işi nekadar çok uyguladığının önemi ortaya çıkıyor. o yüzden bence sen birazcık daha maddi imkanlarını arttır. istanbulda bu işlemi çok yapan bir göz doktoruna yaptır. işini şansa bırakma. göz en önemli organımız. yinede Allah bilir tabi. biz elimizden gelen önlemleri alalım takdir allaha kalmış :3:

edaaaacım sanırım bu yazım senin sorularına da cevap olur :1:

çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
peki arkadaşlar bi sorum daha olucak, hamilelerde herhangi bir olumsuz etkisi var mı bunun?

merhaba:3:
bikaç sorum olucak size ufak bi araştırma yaptım ama sizede sormak istedim..
erkek arkadaşım göz çizdirme operasyonu yaptırmak istiyor.
önerebilceginiz hastane doktor ? fiyat bilgisi ? ameliyat sonrası hastanede yatılıyormu ?
göz numarası çok yüksek degil tahminimce 1,25 1,5 olabilir :17: yalnız şöyle bi durum var gözleri alerji olmuştu bi süredir lens kullanamıyor bu durum engel olurmu ameliyatına ?

Back