bence göz ameliyatı olmak Çook önemli bir karar ve ciddi bir ameliyat . çünkü göz kendini yenileyemeyen bir organ ve ameliyattan sonra neler beklediğini iyi bilmek gerekiyor. maalesef doktorlar bence bunu iyi izah etmiyor. ol da bakarız gibi bir tutum var, ancak göz hiçbişeye benzemez ya, gerçekten tüm riskleri ortaya dökecek , inanılan bir doktor olması gerekiyor. ben de bu konudan son 2 yıldır muzdaribim.. lise de miyop 0,25 le başladım, üniversitede en önde oturmadan tahtayı göremeyince moralim bozulmaya başladı. son 2 yıla kadar idare ettim yani gözlük takmasam da oldu ancak 2 yıldır hiç bişey göremiyorum. canım çok sıkkın. lens te denedim büyük bir umutla ancak gözlerime allerji yapıyor, yani kıpkırmızı oluyor gözlerim, batma yapıyor. gözlükten nefret ediyorum, bu kadar mı yakışmaz bir insana. hayat küstüm resmen. 28 yaşındayım ama endişeleniyorum ya bugünlerimi ararsam daha kötü bişey olursa diye. kime nereye olmalıyım bilmiyorum. bu tecrübe paylaşım siteleri de olmasa hiç fikirt sahibi olamıycaz. o yüzden dikkatle takip ediyorum tecrübeleri. merak ettiğim konu kör gibi gezmeye rağmen gözlük kullanmayarak göz umaramın ilerlemesine sebep oldum sanırım, buna rağmen lazer olabilir miyim?bu rada göz numaram 2.00 ama çok mutsuzum , görememek ne kötüymüş, başka şeyleri dert ederken bunu yaşayınca çok üzüldüm. tavsiyelerinizi bekliyorum. nereden başlamalıyım?