mrh arkadaşlar.cumartesi günü dünya göz e gittim.lazer muayenesi oldum gözümün lazer için uygun olduğunu söylediler.intre lasik yapcakmış.2 hafta sonrası için randevu aldım.gözümde alerji olmuş uzun süreli lens kullanımından dolayı.damla falan verdi,2 hafta kullancam sonra lazer.hala acaba diyorum yaptırsam mı yaptırmasam mı?yaptırmazsam da lens kullanmıcam bundan sonra.gözlük olacak sadece.yakın zamanda operasyon geçiren var mı,paylaşırsanız sevinirim
Merhabalar arkadaşlar bende 8 yıllık lens kullanan biriyim gözüm 2.25. göz yapım alerjik olduğu için lens bende 2 3 ay da bir problem yaratıyor. bu yüzden lazer olmaya karar verdim. türkiye hastanesinde dr. nusret baş a olmayı düşünüyorum. doktor hakkında bilgi sahibi olanlar bilgilerini paylaşırlarsa çok sevinirim. hepinize güzel günler diliyorum
canim benim bildigim kadariyla Nusret Bas suan rotterdam ( hollanda) da calisiyor. bunu bi arastir bence. Kendisinin iyi bi doktor oldugunu duymustum ama evet
evet arkadaşım doğru duymuşsun.arkadaşlar nusret baş en iyisi mi acaba?bi ara türkiyede ilk lazeri yapan diye okumuştum sanki?
tetkikler 15 dakka sürmüyor bile. yani geldiğin gün tetkiklerini oluyorsun ardından lazerini oluyorsun ve gidiyorsun. ben muayeneye gittiğim gün yurtdışından yabancı insanlar gelmişti. o gün lazerlerini olucaklardı ertesi günü uçaklarıyla memleketlerine geri döneceklerdi. ama 1 ay sonra kontrol yapıyorlar ona tekrar gelirsin.arkadaşlar benim de gözümde miyop ve astigmat var, 6 yıldır lens kullanıyorum ama artık lazer olmak istiyorum. erzurumda yaşıyorum, burada da lazer yapıyorlar fakat ben ankarada yada istanbulda olmak istiyorum. hani bazı incelemeler yapıyorlar demişsiniz ya, ben erzurumda yaptırsam bunları, yani gözüm lazer için uygun mu değil mi diye öğrensem, hiç değilse boşuna gitmemiş olurum ankaraya veya istanbula. maliyeti ne kadar acaba? bir de önceden gün almak mümkün mü, yarıyıl tatilinde olmayı düşünüyorum ilk günlerinde, çünkü döndükten sonra burnumdan ameliyat olucam ve okullar açılana kadar kendimi toparlamaya vakit kalsa iyi olur...
evet, nusret beyin çok iyi bir doktor olduğunu duydum çevremden. bir sürü çeşidi var. benimki intralase olcaktı 1200 $dı. gözden göze fiyatlar inip çıkabiliyormuşnervous angel,canım saol,sen şimdi nusret baş diyosun di mi?çnk benim isanbulda bildiğim bi doktor yok,burdan tavsiyelere göre gideceğim...dediğin gibi göz çk önemli bi organ,onun için yardımlarınızı esirgemeyin arkadaşlar,memnuniyetsiz olanlarda yazsın ki,ona göre hareket edelim...buarada nusret baş da ücret ne kadar?
Öncelikle Sevimsiz nickli arkadaşım kusura bakma mesajına cevap atamıyorum 100 olmamış post sayım.. buradan cevaplıyorum umarım sıkıntı olmaz..
ben çok yakın bir arkadaşımın düğünü olduğu için 1 ay sonrasına ertelemek zorunda kaldım. lazerden sonra 1 ay göz makyajı yapılmaması daha sağlıklıymış.
benim gittiğim doktor lazeri getiren kişiydi. şimdiye kadar 60000 kişiye yapmış. ben buradan yazılanlardan dolayı bazı sorular sordum. misal akşamları ışıkları görmede sıkıntı vs.
dedi ki böyle bir risk bu işi yeterince iyi yapamayan doktorların hastalarında görebilirsn. bir doktor eğer lazer esnasında göz çevresini doğru hesaplayıp o işlemi yaparsa böyle bi problem olmaz dedi.
burdanda doktorların bu işi nekadar çok uyguladığının önemi ortaya çıkıyor. o yüzden bence sen birazcık daha maddi imkanlarını arttır. istanbulda bu işlemi çok yapan bir göz doktoruna yaptır. işini şansa bırakma. göz en önemli organımız. yinede Allah bilir tabi. biz elimizden gelen önlemleri alalım takdir allaha kalmış
edaaaacım sanırım bu yazım senin sorularına da cevap olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?