Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Lazerle Göz ameliyatı olanların paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cadica kuzenım dun prk ameliatı oldu,dunya gözde; hiç bilgi vermediler gecemiz cok zor gecti,bugun hala gözlerini hiç acamıyor.damla için kendimiz acıyoruz..sizin nasıl gecti ameliyattan sonraki gunler???

geçmiş olsun allah şifa versin... ben sonraki günlerde hiç sıkıntı yaşamadım yanma batma filan oldu okadar hatta beni ertesi gün doktor kontrole çağırmıştı gayet rahattım ben

cadica.cığım cesaretlendirdin beni .
Bu göz kuruluğu ve akşamları ışıkları dağınık görmek geçici bir süreç mi ?
Damlalara bağlımlı olarak yaşamak da istemiyorum ama böyle de göremiyorum .

Son düzenleme:

aslında yanlış birşey söyleyip senide yanıltmak istemiyorum akşamları ışıkları dağınık görmek kalıcı sanırım ama bendeki göz kuruluğu şikayetini herkesten duymadım ben o konuda yorum yapamayacağım. ameliyattan sonra düzenli kullanman gereken damlalar var ama bunların belirli bi süresi var damlalara bağımlı yaşamıyorsun yani. birkaç aylık bir süreç. ışıkları dağınık görmekte aslında dağınık görmek demek tam tanımlamıyor nasıl gördüğümüzü :) yani öyle etrafa yayılmış ne olduğu belli olmayan ışıklar görmüyoruz:) nedemek istediğimi ancak ameliyattan sonra anlayabilirsin ve emin ol bu okadar büyütülecek bir sorun değil sadece ameliyat olacağın merkezi iyi seç derim ben bence en önemlisi bu

merhaba arkadaşlar. ben 7 yaşımdan beri gözlük takıyorum, yaşım 17. dün 6 ayda bir gittiğimiz göz kontrolüne gittik. miyop bi gözümde 7, bir gözümde 6.5. astigmat da bir gözümde 3, bir gözümde dört olmuş.2 senedir gözlerimde hiç ilerleme olmamıştı, ama bu sene astigmatım 0.75 ilerlemiş. ben kendi aklımca seneye çizdirmeyi planlıyordum ama gözlerim ilerleyince her şey suya düştü tabii. artık çok sıkıldım, gözlük takmak istemiyorum. lens de takamıyorum astigmatım yüzünden-zaten beceremiyorum. sizin tavsiyeleriniz neler? kaç yaşında çizdirmeli sizce? genelde 21 yaş deniyor. off bu ara çok taktım bu konuya.

zaten lazer olmak için belli bir yaşın üzerinde olmak gerekiyor sanırım sizin yaşınız henüz uygun değil ama bunların cevabını doktor size verecektir zaten ameliyattan önce birsürü tetkik yapılması gerekiyor kornea kalınlığı ,göz tansiyonu ölçümü ve daha birçok şey... bunlardan birtanesi bile ameliyata uygun değilse ameliyat yapmıyorlar. oyüzden eğer güvenilir bir hastaneye giderseniz riskide ortadan kaldırmış olursunuz. sizde olan rahatsızlıkları yazmışsınız doktorunuz kontrolleri yaparken bunları dikkate alacaktır zaten

Merhaba
Benim aklıma lazer ameliyatı denilince Dünyagöz'den başka bir hastane gelmiyor. Geçenlerde bir arkadaşım yeni bir sistemle ameliyat oldu, 10 dakikada çıktı, ertesi gün sanki hiç ameliyat olmamış gibiydi, çok güzel birşey. Ama benim ameliyat korkum var ne kadar basit de olsa. Gerçi lazer de neredeyse risksiz diyecek kadar çok güveniyorlar kendilerine.

Ayrıca teknolojiyi takip etmeleri de güzel. Facebook'tan takip ediyorum, bugün yarışmaları varmış gördüm, gözlükten kurtulmak isteyenlere yarışma düzenlemişler, kazanan lazer ameliyatı oluyormuş. Kızlar size de söylemek istedim, şans belki biri ben olmasam da bedava gözlüklerinden kurtulur.
Dünyagöz Hastanesi - Fırsatlar | Facebook

arkadaşlar ilasik ameliyatı olan var mı? ameliyattan hemen sonra nekadar bulanık oluyo.tek başımıza otobüsle filan eve gidebilir miyiz?

arkadaşlar ilasik ameliyatı olan var mı? ameliyattan hemen sonra nekadar bulanık oluyo.tek başımıza otobüsle filan eve gidebilir miyiz?

tatlım ben lasekle amaliyat oldum bir gün sonra hala bulanıktım ve bi hayli ağrım vardı ama benimle aynı gün ilasikle ameliyat olan çocuk takmış güneş gözlüğünü gelmişti bense tek başıma yürüyemiyordum bile..

ayrıca ilasikle ameliyat olan bir arkadaşım 5 saat sonra net görüyordu

tşk ler. ilasik olan arkadaşarımın yorumlarını bekliyorum.şimdiden tşkler.

hyr gidemezsin. hatta yanında biri olsa bile taksiyle dön derim. çünkü ilk 24 saat çok kritik.kornean yeni yapışmış olduğundan Allah muhafaza otobüste biri kolunu yanlışlıkla gözüne fln değdirse gözünü kaybedersin. ilk 24 saat elini bile sürme. ben yaklaşık 1 ay önce oldum. gündüz normal ışıkta güzel yazılar net ama loş ortamda ışık yayılması oluyo. çok fena bi durum. bakalım cuma tekrar kontrole gidicem.inş geçicidir.

arkadaşlar son zmnlarda lazer ameliyatı olan arkadaşlar var mı?nerde oldular?memnunlar mı acaba?

ben ameliyat olalı baya oluyor ama sizin bizden daha cesaretli olmanız gerekiyor teknoloji hergün gelişiyor

4.5 yıl gözlük, 4 yıldan beri de lens kullanıyorum ve artık kullanmak istemiyorum 21 yaşındayım.
16 yaşındayken muayene sırasında 21 yaşına girdiğinde gel demşti dr. lazer için.
lens kullanmaya başladığmdan beri hiç gözlük kullanmadım desem yeridir. kullanamadım lensin rahtlığına alışınca gözlük öyle bir ağır geliyordu ki.
gözlüğüm bile yok yani şu anda. ameliyattan 1 hafta kadar önce lens kullanımı bırakılmalıymış galiba. var mı öyle bişey. benim gözlüğüm yok ta 1 hafta boyunca lens kullanmadan da yaşayamam. henüz doktora gitmedim. burdaki bayanlara da bi sorayım dedim :26:

ben hiç lens kullanmadığım için yorum yapamayacağım ama öyle olsa bile ne olacakki 1 hafta evden çıkmamaya çalış idare et sonunda güzel bişey var nede olsa

ben hiç lens kullanmadığım için yorum yapamayacağım ama öyle olsa bile ne olacakki 1 hafta evden çıkmamaya çalış idare et sonunda güzel bişey var nede olsa

evet sonunda güzel birşey olduğu için hevesliyim zaten. yoksa acayip korkuyorum ameliyattan yaa başka bi ameliyata gir deseler gircem ama göz olunca tırsıyorum.
ameliyat sırasında ne görünüyo göze lazer ışıkları falan mı görünüyo.
bide kanca takıyolar göz hiç kırpmadan nasıl duruluyo. atlatsaydım bi an önce

sen çok iyi anlıyorum bende sonuçta göz bişeye benzemez diye çok tereddüt ettim ama iyi bir yerde yaptırdığın sürece sorun yaşamayacağından eminim ben... ameliyatta sadece gözü uyuşturuyorlar bidamla var damlattıkları anda uyuşuyor aslaa birşey hissetmiyorsun gözünü kırpmamana gerek kalmıyor onlar bişey yapıyor o esnada ama sen uyuşuk olduğu için ne acı hissediyorsun nede başka bişey... ışık filan görüyorsun tabi sonuçta sadece uyuşuyor göz görme yetisini kaybetmiyor.... ben olduğum zaman 15 dakika sürüyordu ameliyat ama şimdi daha kısa sürüyormuş galiba canım doktorun dediklerini yaparsan dikkat edersen hiçbirşey olmaz benim tek tavsiyem iyi bir yerde ameliyat olman ve mümkünse kışın olman.... çünkü güneş gözü yoruyor kışın olursan daha rahat atlatırsın aklına takılan ne varsa sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…