- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.170
- 798
cadica kuzenım dun prk ameliatı oldu,dunya gözde; hiç bilgi vermediler gecemiz cok zor gecti,bugun hala gözlerini hiç acamıyor.damla için kendimiz acıyoruz..sizin nasıl gecti ameliyattan sonraki gunler???
cadica.cığım cesaretlendirdin beni .
Bu göz kuruluğu ve akşamları ışıkları dağınık görmek geçici bir süreç mi ?
Damlalara bağlımlı olarak yaşamak da istemiyorumama böyle de göremiyorum .
arkadaşlar ilasik ameliyatı olan var mı? ameliyattan hemen sonra nekadar bulanık oluyo.tek başımıza otobüsle filan eve gidebilir miyiz?
tatlım ben lasekle amaliyat oldum bir gün sonra hala bulanıktım ve bi hayli ağrım vardı ama benimle aynı gün ilasikle ameliyat olan çocuk takmış güneş gözlüğünü gelmiştibense tek başıma yürüyemiyordum bile..
ayrıca ilasikle ameliyat olan bir arkadaşım 5 saat sonra net görüyordu
arkadaşlar ilasik ameliyatı olan var mı? ameliyattan hemen sonra nekadar bulanık oluyo.tek başımıza otobüsle filan eve gidebilir miyiz?
4.5 yıl gözlük, 4 yıldan beri de lens kullanıyorum ve artık kullanmak istemiyorum21 yaşındayım.
16 yaşındayken muayene sırasında 21 yaşına girdiğinde gel demşti dr. lazer için.
lens kullanmaya başladığmdan beri hiç gözlük kullanmadım desem yeridir. kullanamadım lensin rahtlığına alışınca gözlük öyle bir ağır geliyordu ki.
gözlüğüm bile yok yani şu anda. ameliyattan 1 hafta kadar önce lens kullanımı bırakılmalıymış galiba. var mı öyle bişey. benim gözlüğüm yok ta 1 hafta boyunca lens kullanmadan da yaşayamam. henüz doktora gitmedim. burdaki bayanlara da bi sorayım dedim :26:
arkadaşlar son zmnlarda lazer ameliyatı olan arkadaşlar var mı?nerde oldular?memnunlar mı acaba?
ben hiç lens kullanmadığım için yorum yapamayacağım ama öyle olsa bile ne olacakki 1 hafta evden çıkmamaya çalış idare et sonunda güzel bişey var nede olsa
evet sonunda güzel birşey olduğu için hevesliyim zaten. yoksa acayip korkuyorum ameliyattan yaabaşka bi ameliyata gir deseler gircem ama göz olunca tırsıyorum.
ameliyat sırasında ne görünüyo gözelazer ışıkları falan mı görünüyo.
bide kanca takıyolar göz hiç kırpmadan nasıl duruluyo. atlatsaydım bi an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?