Lazerle daraltma ve gençleştirme yaptıran varsa lütfen bana yardımcı olabilir mi?

Merhaba su an durum nedir? Fiyat nedir?bir de renginde acilma oldu mu yaptirinca

Merhaba konunuzu gorunce yazmak istedim ben lazer degil lokal anestezi ile daraltma ameliayti olmustum .Iki sezeryan dogum yaptim uzerine hala etkilidir yaklasik 12 yil gecti ameliyatin uzerinden.Doktorumdan da yaptirdigim islemden de cok memnun kalmıştım. Lazer bana kalirsa gecici cozum.

Doğru söylüyorsunuz geçici çözüm ama ben menopoza girdim ve kuruluk sorunum da var; lazer bu kuruluk sorununa da iyi geliyor, ameliyat kuruluğa fayda etmez sadece darlığa fayda eder; bir de ameliyattan biraz tırsıyorum. Bu yüzden geçici çözüm olsa da senede bir yaptırıp geçerim diyorum.

Merhaba su an durum nedir? Fiyat nedir?bir de renginde acilma oldu mu yaptirinca
Sonuçtan memnunum. Fiyatı seans başına 1750tl, renginde bir değişiklik olmadı çünkü cilde yapılmadı, o farklı bir işlem.

Merhaba Gül hanım rica etsem hangi doktora işlem yaptırdınız bende şuan araştırma içerisindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…