Lazerle ben aldırma

geçmiş olsun canım nere kime aldırdın,iz kaldımı?

kızlar nerde , kime ve hangi yöntemle aldırdığınızı yazarsanız aldırmayı dusunenlere fıkır olur .please

kızlar nerde , kime ve hangi yöntemle aldırdığınızı yazarsanız aldırmayı dusunenlere fıkır olur .please

lazerle ben aldıran arkadaşlar detaylı anlatsalar çok yardımcı olurlar şahsen ben aldırmadım aldırsam detaylı anlatırım çünkü nasıl yapıldığını bilmeyenler var benim gibi

arkadaşlar konuyu güncel tutalım lüffen

aynen bende de 12 -13 tane kahverengi küçük çil gibi ben var 2 kere ameliyat oldum ben yüzüme cesaret edemedim boynumdakiler aldırdım birinin üzerinden 3 yıl birinden 5 sene geçti iz falan kalmadı ancak doktorum gitti cesaret edemiyrum başka doktora keserek almıştı ama çıkıntılıydı lazerde iz kalıyormu

doktoruna söylersen yazar zaten ilacın ismi controtubex.dikişler alınır alınmaz sürmeye başlaman gerekiyomuş galiba ama ben kullanmamıştım.çabuk iyileşmesini iz kalmamasını sağlıyor

controtubex kremini doktor dikişler alındıktan 15 gün sonra sürmemi söyledi yoksa kesilen yeri açılmasını sağlar bu krem dedi daha önce kullanan arkadaşlar bilgi verirseniz daha iyi olur

Doğuştan sol bacağımda 5-6 cmlik kahverengi kabarıksız ben var.Çok rahatsız oluyorum kısa şort giyemiyorum.Lazerle alınır mı acaba?suratımda küçük kabarık ben vardı onu cerrahi yöntemle aldırmıştım.Bu büyük olduğu için iz kalır diye korkuyorum.Fikri olan var mı nereye gitmem gerek?

kızlar benim yanağımda iki tane mercimek gibi kahverengi ben vardı birinin şekli kötüydü aldırmaya karar verdim GOP ŞAFAK hastanesine gittim.Çok cici bi doktor olan EMİNE ÖZGE AYABAKAN'a aldırdım.Tanesini 50 liraya aldı.Yalnız önce 40 lira giriş parası ödüyorsunuz sonra doktor hanım bakıyor ve randevu veriyor.Ucuna iğne takılı bir aletle beni yakıyor leş gibi bir koku çıkıyor tabi.10 dakika bile sürmüyor.minik bir bantla kapattıktan sonra krem veriyor 8 liralık bir şey. Şimdi açıkçası önemli olan beni aldırmak değil de ondan sonraki 2 3 hafta, oraya su değmemesi lazım yani banyo yaparken yüzünüzü yıkarken dikkatli olmak gerekiyor.yanağımda çok az bir iz kaldı eski haline göre bunu tercih ederim tabi makyaj yaparsanız hiç belli olmuyor.
Arkadaşımla ne zaman gitsek "Gerek yok aldırmayın benlerinizi" diyen emine hanım kontrol için gittiğimizde hmm güzel olmuş diyor :) .benim yanağımdaki ben biraz büyüktü.arkadaşımın yanağında 3 tane nokta gibi ben vardı o da aldırdı onda hiç iz kalmadı tertemiz oldu.insanın yüzü aydınlanıyor gerçekten.

bende gitmek istiyorum şimdiki durumun nası iz var mı lütfen bildirinn

aldırdığınız yöntem lazer mi ?

Nerdeyse 3 yıl olmus siz konuyu acali ,geç bir soru olacak ama ne durumdasınız ,aldirdiginiz benlerin yerindeki izler tamamen kayboldumu acaba

kızlar benim yüzümde iğne ucu kadar sonradan çıkan benler var yani böyle dümdüz et beni filan değil leke gibi bende lazer yaptırmaya karar verdim iki doktor buldum cuma gününe randevu alıcam cumartesi pazar kızarıklık olursa geçer pazartesi işe gitceğim için hafta sonu ne olucaksa olsun istedim çok kararlıyım
et benlerine cerrahi işlem tavsiye ediyorlar ama benimkiler leke şeklinde açık renkli benler nokta nokta böyle sonucu size yazarım kızlar

kızlar ben gözümü kararttım ve pazartesi yüzümdeki kahverengi benlerimi aldırmaya gittim benim bir yanağımda 5 tane ben vardı riske atmamak için sadece en çok gözüme batan iki tanesini aldırdım. bugün 5. gün kabukları düştü benlerin çukur kalacak diye korktum ama iyi gidiyor iyileşecek gibi :) doktorum franksiyonel lazer kullandı umarım yardımcı olabilmişimdir size ben daha sonra fotoğrafda eklicem belki akşama eklerim. bb

Oslem90 selam,
Öncelikle sonucun istediğin gibi gitmesi çok iyi sevindim senin adına,
senin doktorunun ismini ve nerde kaça yaptırdığını yazman mümkün mü ?

Benimde yüzümde, boynumda ve kolumda rahatsız oldugum baya benlerim var ama benim benlerim et beni degil koyu kahverengi leke benlerinden. Bende lazerle bu benlerimi aldırmak istiyorum fakat korkuyorum açıkcası cesaret edemiyorum. Son zamanlarda piskolojim iyice bozuldu ayna karşısına geçtigimde sürekli benlerime bakıyorum ve sinirlerim bozuluyor. Bende sonunda aldırmaya karar verdim .Ama kafama takılan bazı sorular var...Devlet hastanelerinde plastik cerrrahı bu benlerin hepsini alır mı yoksa sadece bazılarınımı alır ? Lazerle ben aldırmak ilerde cilt kanserine neden oluyor mu ? Ben alınınan yerlerde iz kalıyormu ve bazı arkadaşlar yazmış çukur felan oluyor diye kafam karıştı.Rica etsem bana yardımcı olurmusunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…