Lazerle ben aldırma

Lekeler o kadar sıkıntı değil ya kremlerle falan geçebiliyor.Bir doktora görünün isterseniz.Aynen öyle bence de :)

Merhaba arkadaşlar. Buharlaştırma yöntemi diye bir şey çıkmış, elektrokoter ile alıyorlarmış. Deneyen ya da duyan var mı? Lazer'den farklı bir uygulama mı?

Mrb çok Zaman olmuş gerçekten, sirkeyle gelen mucize doğru mu :) yani doğrudur elbette de şuan nasıl merak ettim

bayanlar benimde dudagimin ustunde bir ben vardi kahve rengi idi biraz kabarikti ve kil buyuyo du ustunde burda dpktora gittimm bakti ve lazerle aldi 6 sene oldu hafif iz var ama tabiki enim hosduma gidiyooo ben ir sakincasini gormedimm mirmirmirmir

Bana ozelden mesaj atabilir misiniz nerede hangi doktordan alirdiniz.ben de aldirmak istiyorum

Hangi dermatologa aldirdin bana ozelden mesaj atabilir misin

Benini aldirdin mi?iz kaldi mi bana mesaj atabilir misin

Teyzelerin hangi doktora gittiler iz kaldi mi ?

Kızlar bende benlerimi aldırmak istiyorum. Sayfaları okudum ama kimse net bişey yazmamış. Herkes ameliyatla aldırdığını patolojiye gönderdiğini falan yazmış. Benim yüzümde ve vücudumda çok fazla ben var o yüzden ameliyatla aldıramam çok iz kalır. Lazer yaptırmak istiyorum ama nerde yaptırabilirim benim gibi çok sayıda beninden tamamen kurtulan var mı Acaba

Aldıranlar varsa lütfen bana mesaj atsınlar kafayı yiycem yoksa
Merhaba canım. Ben de ameliyatla aldırdım. Lazerle ben aldırma konusunda da Medical Art Ben Tedavi Merkezini bi araştır istersen. Sene içinde ben de omuz ve kol bölgelerimdeki benler için gidicem.

Merhaba, ben de yuzumdeki benleri aldirmak istiyorum. Lazer mi olur cerrahi mi suan bilmiyorum. Istanbul avrupa yakasinda bildiginiz bir yer var mi? Forumu baya bir arastirdim ama bisey bulamadim maalesef

30 tl cok uygun ya :/ izmirde medical art da aldıran var mı ? Fiyatı nedir? İzi kaldı mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…